Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(648)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

draguta sper

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

La multi ani fetelor! Sa fiti fericite, mereu frumoase si bune si in cel mai scurt timp sa deveniti mamici!

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

luci imi pare foarte rau
nu vreau sa te supar de ziua ta dar sa stii ca situatia ta imi pare mai mult un avort menstrual.....gandeste-te.....ti-a venit ciudat iar testul de dupa a fost slaab pozitiv
eu cred ca a fost o tentativa de prindere a lui bebe doar ca nu a fost sa fie....acum nu mai ai cum sa afli

foarte multe femei pierd sarcini mici, de multe ori fara sa stie....afla doar daca fac un test de proba

eu iti tin pumnii....dar daca a fost asa cum am presupus eu vezi partea buna a lucrurilor.....asta inseamna ca daca ai ramas sigur o sa mai ramai si nu ai probleme

te pupic.....sper ca nu teau suparat vorbele mele

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor....eu la 11 jumate am un interviu....dar iar e unul aiurea....ma duc doar ca sa am ce face ca sincer nu ma vad cu job din asta

eu va pupic pe toate....sper sa gasesc vesti bune cand ma intorc

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mersi Lore.Stai linistita ca nu m-ai suparat si sincer si eu m-am gandit la varianta asta.
Bafta la interviu poate se dovedeste si nu chiar atat de aiurea

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

la multi ani,feteleeeeeeeeeee!!!!!!

sper ca acesta zi sa aduca in sufletele unora optimism si speranta!

un buchet mare de pentru toate!!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

La multi ani!
De ziua fetelor va doresc multe multe II cat mai repede, char daca nu sunt azi, macar peste o saptamana doua!

Luciana imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, oricum tu trebuie sa fi aprope de ovulatie, iti urez sa prestezi cu folos. Nici eu n'am facut nici o analiza, si aici e la fel, sa astepti macar un an ... Eu am zis ca daca si ciclul asta e -- o sa ma duc sa imi fac analizele...o sa zic ca a trecut deja un an si gata

Paula tu cand te testezi? Du-te mai repede cu Lia la odisee si pregatiti terenul ca simt ca repede repede ne'om muta toate !

Monique bafta la prestat, sa vi peste 2 saptamani cu vesti buneeee!

Draguta tu cand te testezi?

Pupici si floricele la toata lumea! Sa aveti o zi frumoase ca voi!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor....eu la 11 jumate am un interviu....dar iar e unul aiurea....ma duc doar ca sa am ce face ca sincer nu ma vad cu job din asta

eu va pupic pe toate....sper sa gasesc vesti bune cand ma intorc

succes,lory!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

La multi ani!
De ziua fetelor va doresc multe multe II cat mai repede, char daca nu sunt azi, macar peste o saptamana doua!

Luciana imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta, oricum tu trebuie sa fi aprope de ovulatie, iti urez sa prestezi cu folos. Nici eu n'am facut nici o analiza, si aici e la fel, sa astepti macar un an ... Eu am zis ca daca si ciclul asta e -- o sa ma duc sa imi fac analizele...o sa zic ca a trecut deja un an si gata

Paula tu cand te testezi? Du-te mai repede cu Lia la odisee si pregatiti terenul ca simt ca repede repede ne'om muta toate !

Monique bafta la prestat, sa vi peste 2 saptamani cu vesti buneeee!

Draguta tu cand te testezi?

Pupici si floricele la toata lumea! Sa aveti o zi frumoase ca voi!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Multumesc Mada ; fac de doua zile si teste de ovulatie si ieri a iesit pozitiv doar ca secretia , pe care o gaseam cu usurinta lunile trecute , acum e alba cremoasa si nici nu am cu cine presta asa ca luna aceasta sigur nu va fi la mine nimic , si nici nu stiu cand voi mai putea spera sa prind perioada fertila.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele scumpi si dragi

Fiti fericite si implinite,
Mereu iubiti, fiti iubite,
Tristetea sa va ocoleasca,
Iar visele sa vi se-mplineasca.

E putin sa fii o floare
E naiv sa fii o stea,
E absurd sa fii craiasa,
Dar FEMEIE e ceva!!!

LA MULTI ANI!!! cu ocazia zilei de 8 MARTIE