**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 8
Picky_toto spune:
Am framantat aluatul ptr mucenici si acum ma odihnesc putin asta cat ma lasa Stefi ca-i calare pe mine..imediat ii dau sa si pape.
Multumesc inca o data ptr urari..vreau sa recuperez dar nu-mi permite fiica mea..
Am si eu o intrebare...Stefaniei i-au aparut niste puncte mici pe nas...asa mici umflaturi, iesite in relief, iar acum am observat in zona ochiilor niste puncte mici maro, dar nu iesite in relief ci mai degraba sunt sub piele, care ar semana cu niste alunite mici..oare ce ar putea fi?
Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 37+ o mai mica
AMR: 3 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
LA MULTI ANI, PICKY!!!
SA FII SANATOASA, FERICITA, NASTERE USOARA SI COPII SANATOSI SI FRUMOSI!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
acum o inteleg pe ema cand zicea de bataia cu lenea... mey, io n-am iesit invingatoare. as dormi toata ziua. ieri si alaltaieri am dormit la pranz , am adormit la 22.30 in fiecare seara... iar azi la 11 am adormit din nou .
vreau sa va zic ca la scoala la alex nu se fac diferente intre copii, in functie de cat da mama... avem mamici in clasa care nu vor sa dea bani pt. cadouri, nici macar pt. o floare...doamnele nu fac diferenta intre ei. e adevarat ca intotdeauna am preferat sa strangem bani si sa le cumparam ceva mai deosebit decat sa dam fiecare in parte.
wow... ce vrednice sunteti!!! eu n-am avut kef sa fac nici macar opturi d'alea din comert. am cumparat pungile, mi-a spart sotul nuca... si atat.
ne apucam de lectii. greu, foarte greu...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
SoriLea spune:
Salutare dragelor
PICKY LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi, o nastere usoara si un bb cuminte si mancacios, iar surioara mare mai putin geloasa. Sa fii iubita draga mamica
Am descarcat acum rez analizelor si vad ca iar are cateva marite si sunt tare ingrijorata pana ajung la medic.
E cineva care stie si poate interpreta? E ceva??
rez val.ref
GPT/ALAT/ALT 48 <33
Sideremie 97 29-91
Hematocrit 40.8 32-40
Limfocit 68.3 % 40-65 %
celelalte sunt in limitele normale sau la limita superioara (fix)
Fetelor dragelor, ati scris asa de mult ca nu am timp sa va citesc. Incerc sa-mi fac timp, dar am multe de rez, multe drumuri de facut... OOOFFFF VIATA MEA ca nu le mai termin
Va pup
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
anna-mama spune:
La multi ani, draga cuscra! Iti doresc tot ce e mai bun in lume, sa fii sanatoasa, fericita, sa nasti usor si sa te bucuri mereu de printesele tale!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Eu is cu prima tava de mucenici la cuptor first time cand fac asa ceva,deci..urati=-mi succes sa-mi iasa ceva si sa nu ma laud degeaba
gtik ahaaaa, deci caciulita aia e de fapt ariciul care va lasa sa topaiti voi acolo cum trebuie
picky multam de tratatie ce?ai fost la concvertul de la B.B?? ,eu avea cu ei afise toata camera si mai ales unul mare cat mine.Sper ca nu de la de ieri de la praz ca nici azi nu mi-e prea bine cu spatele.Aoleuuuuuuuuuu ce dezastru e la tine?si mai poti ?ma refer la partea cu nervii,te mai tine?ca eu in locul tau clacam.As intra la licitat,dar mai putin mascul ca am si eu un exemplar acasa si e de ajuns
ema off mai cuscra,dar ce are zilele astea?ca parca pe zi ce trece mai multe boacane cu vanatai se lasa.Normal ca mi-a placut fata spectacolul
simina pai?si cum ati petrecut la nasa,cum a fost?Eu si nasica suntm fane inraite bamboo si B&B Colecsions,asa ca mereu ceva de acolo e un cadou ideal.
[getik aici nu ma risc sa deschis lincul,dar am admit pe mess pozicile si creste aricica si pe zi ce trece si mai frumoasa se face si nazdravana
lavi lasa tu fata,ca si al meu nu mi-a dat nimica,in schimb,mirosea florile mele pe care le-am primit eu de 1 martie.Crezi ca am mai asteptat seara?la pranz aveam deja treaba.Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...
lali gata mucenicii fata?
andreea asta da veste buna,ma bucur ca e mai bine cezara
picky chiar nu stiu de la ce ar putea fi punctuletele..nu e mai bine sa suni tu dr. sa intrebi?eventual sa o si vada..
mady ce patisi fata?pune bata pe lene si goneste-o si la mine.Si ce te face sa crezi ca eu am muncit la opturile alea?le-am cumparat din comert si le-am aruncat in oala
sorilea[/b] chiar nu ma pricep sa interpretez anlizele .Trimite-i un PM Carlei ca sigur ea stie
ma duc sa vad ce fac mucenicii mei din c\uptor ca nici nu am amncat azi mancare cu gandul la ei
Mirunel terorista
BAZAR
SSABrya spune:
Mai apar si eu pe aici, asa o data la un an.
LA MULTI ANI PICKY SA FII SANATOASA , SA AI NASTERE USOARA SI SA TE BUCURI DE FETITELE TALE
Felicitari DANA!
Fetelor vad ca vorbiti despre program de papa. La mine nu prea exista asa ceva, doar cand vrea Bry, are zile cand mannaca foarte bine, si zile cand vrea numai lapte. Inca se trezeste noaptea dupa biberon, dar avem cateva luni de cand bea numai ceai noaptea, nu ii mai dau lapte. In schimb e f bine dezvoltata are 89 cm si 11 kg, e fotomodel.
Acum am mutat-o la mama ca nu mai fac fata cu problemele sarcinii si sper sa intru si eu mai des pe la voi, ca am chiulit destul de mult.
Acum activez mai mult pe la odiseea de martie-aprilie, recuperez si pt Bryanna ca atunci nu am fost in nicio odisee
Va urez o primavara cat mai frumoasa
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania
AMR max 30 de zile
am produse la Bazar
lavinia.p spune:
Buna gagicile! Am fost si eu la posta sa pun un colet, am ajuns tarziu acasa drept urmare l-am culcat tarziu si pe pici. Am o chiuveta care imediat cade cu atatea vase dar n-am chef sa le spal!
Vreau si eu reteta cu mucenicii...nush ce-s aia ca n-am mancat dar toate faceti asa ca vreau si eu deci
Getik ce tare, deci am elucidat luminita , corupe-l sa o vedem pe Ari in plina desfasurare
Serialbastrema bucur ca sunteti mai bine
Picky din pacate nu stiu ce ar putea fi, poate te ajuta fetele
Sorilea nu ma pricep la interpretat, dar sper sa fie bine. Pupicei
Cris nu ma mai stresez dc atat valorez pt el am sa-i arat cat valoreaza el pt mine...dar stiti ce-am facut ca am uitat sa va zic...mi-am luat singura un buchet de flori si acu astept sa vina acasa sa vedem ce zice ...deci ati avut treaba la amiaz deaia a dormit asa bine rares a fost leganat bine
Ssabrya ma bucur ca ai mai intrat si pe la noi sa ne spui mai multe despre voi...cum esti cu sarcina? Bry ce nazbatii mai face?
Va pup si astept reteta de la faimosii mucenici sa vad si eu cu ce se mananca
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!