**Buburuze2009(9)*Felicitari Dana! Bun venit Radu!
Raspunsuri - Pagina 10
cris_82 spune:
simina pai reteta e de la ema noastra,poate o pune cand are timp pe mailul comun ca tare buni aui iesit
ssabrya moamaaaa ce putin mai ai .Cum te simti?
lavi fata,asteptam pe ema sa va dezvaluie ea tainela mucenitului la cuptorca pe urma ma acuza de "plagiat" mucenicul.Deci clar ai nimerit unde trebuie ca nici noi nu sunetem cu toate tiglele pe casa.Sunt tare curioasa ce reactie o sa aiba cand o sa-ti vada boschetii.Deci,sunt 2 feluri de facut mucenici
- 1 fel gen ciorba cu opturi,zahar,nuca,esenta de rom,coaja de lamaie rasa..si e mortal de buna
- 1 fel la cuptor care se fac din aluat de dulce sau de post.Eu optez pentu cel de dulce care se face cu lapte si unt si toate cele,ca sunt nedusa la biserica ...si care necesita multaaaaaa nuca macinata si e bun rau de tot
ema sper ca ai satisfacut fata
lavi fata....poate vine si el pana la urma cu un boshete ca sa-si mai spele din pacate
getik o fi fata si el gravid,mai stii ??ai pusa si ciuperci la sarmalele alea?
lali fata,nu mai pune boze indecente papilelor gustative ca acus te trezesti cu reclamatii.
picky pot sa piun si eu poza cu mucenicii mei?plssssssss.A naibii masea,vezi ca poti sa o scoti sau sa o tratezi.Asa soata mai zic si eu...al meu cica "la buci mami,la buci" .la naiba cu prospectele lor ca nici macar la medicatie nu se inteleg romanii cu restul globului .Mie imi iese mereu dupa orice reteta,dar sa stii ca am eu grija ca intotdeauna sa le modific cate ceva pe acolo.Vreau si eu sa-mi zica miru asa,cred ca ai lesinat de placere cand ai auzit.iar contractii fata??nu stiu eu de ce dar cred ca tu nu mai apuci 25 ale lunii..
lavi ti-a aparut sotul ratacit? ti-a adus boscheti sau a facut stoc cardiata ca i-a vazut pe astia care i-ai luat tu?
ema si pe giner-miu cine il culca fata in seara asta?asteapta si tu pana adoarme kinderul si pe urma poti si 2
ma duc sa fac baie la maimutica si pe urma sa o culc ca mi-a ajuns azi si mie...va pupacesc si vedeti cum ma leganati la noapte sa dorm mai bine
Mirunel terorista
BAZAR
getik1 spune:
piky ce dulce a fost stefi cu "mami si tati", da este ff comica ary zilnic face cate ceva de ma lasa cu gura cascata, am ff harnicuta azi si cu o urlatica dupa mine de una bucata caninos nesuferit o chinuie.
cris nu am facut fara ciuperci avrut sarmmale a la soacrasa, si mama nu le face cu ciuperci, dar sincer nici nu m-ia dat prin cap ca imbunatateam tetata lu mama, o fi gravid eu stiu.
ema riscate la inca una dar intri si ne spui si nou cum iti este.
lavia venit soata ce a zis de flori??
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa fetelor
A nins asa fain azi noapte,ca acum e destul de multa zapada,si sper ca treaba sa fie mai lejere ca sa pot scoate maimuta sa-i inghete nasucul.
dar sa ne tratam inainte cu ,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce si vouhue
getik sunt super bune cu ciuperci si alte legume,toate calite un pic si apoi facute sarmalute.As fi fgacut si eu,ar nu am gasit e nicaieri ciuperci ca de obicei luam cate 3 cutii odata cand facem piata.
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit la !
Am avut o surpriza placut dimineata sa vad ca a nins,si Andutu cand s-a uitat pe geam a inceput "ninge,ninge,ulaaaaa" dar i-am explicat ca nu mai ninge-e doar zapada.
Lali-m-ai dat gata cu mucenii tai .Nu ai mai plecat?
Ema-pana la urma ai mai baut-o si pe a doua?Stii ca de fapt ieri a fost ziua cu 44 de pahare,cel putin la noi asa se zice.
Cris-la nasa am papat friptura pe care a pregatit-o sotul si au mai facut si peste rasol dar noi am zis pas(nu prea mancam peste desi asta nu avea oase multe).Andutu a fost un rasfatat ptr ca nasii il iubesc tare mult(isi doresc si ei un bebe),i-a dat flori nasei din prag tipand "IA,Ia" si abia mai tarziu i-a zis si "a muti ani".
Tie cum iti e?Ti-a mai fost rau?
Getik-si mie imi plac sarmalele cu orez la nebunie,parca mai mult decat cele cu carne.A iesit caninul la Aricica sau doar o chinuie?
Picky-frumos din partea sotului,oricum trebuia ceva ceva sa-ti ia ca doar o data pe an e ziua ta.Ce scumpica Stefi cu "mami' si 'tati'-parca mai uiti ca a varsat pe jos iaurtul cand o auzi asa,nu?Si eu am fost fana BB,ca tot veni vorba.Cu contractiile cum esti?
Lavi-nu ne mai tine in suspans,zi-ne cum a reactionat sotul!
Mady-a mai trecut lenea?Si eu ieri am fost cam obosita-dar cred ca vremea e de vina.Ai facut mucenici?
Gata,ma apuc de treaba!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anaela spune:
buna dimineata,
DAna e acasa de marti, Raducu e bine, papa titi fara probleme, numai ca din cauza icterului adoarme la san si cam papa din ora in ora, Bubu a reactionat foarte bine, e foarte incantata de el, il pupaceste.
Eu am fost marti la doctor, bebelina are tot intarzierea aceea de crestere de 10 zile, cel mai probabil din cauza trombofiliei mele, in rest e ok cantarea aprox 950 gr.Mie mi-a marit doza de utrogestan la 4 pastile pe zi si mi-e un somn de la ele de nu mai pot, pe langa asta pt trombofilie mi-a dat cate un aspenter pe zi si injectii cu Clexane de 0,4 ml( pe care nu le gasesc pe nicaieri) si mi-a dat un o recomandare la o doctorita hematolog de la Municipal la care ma duc azi ca sa imi zica si ea daca e ok tratamentul sau trebuie altceva.
Darius e din ce in ce mai bine cu manuta, azi si maine dimineata avem iara sedinta de laser, ne "auzim" diseara sper, daca nu ma ia iar somnul ca aseara cand am culcat baiatul si am adormit si eu in camera la el pe canapea ( ca pe langa pat are si o canapea)si a venit sotul pe la 12 noaptea sa vada ce fac de nu mai ies, eu dormeam de bubuiam.
Acu ma duc sa pregatesc copilul sa mergem la sedinta de laser, va pupam pe toate, diseara sper sa recuperez si eu la citit ultimile 5 pagini.
Ana 28 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
emanouela spune:
neata
is fresh
n-am mai beut si a 2 a...nu mai mergea...am facut baie plodului si l-am culcat si m-am apucat de teste....mai a draq da ce bine mai raspundeam....cred ca tre sa beu o bere inainte de a ma duce la ex
am mai patit-o asa in fac....m-am dus la un ex dupa o noapte de party in care am baut putin, ca de , eram cica constienta ca a 2 a zi am examen dar am baut N chestii...deci varza eram a 2 a zi....rau de-mi sareau ochii....dar m-am dus la ex, mestecand guma ca sa nu eman alcool....spasita, inainte de ex, stiind ca se poate reprograma, m-am dus la profesoara, eram galbena ca o lumanare , si i-am zis ca nu mai pot de rau si ca as vrea sa il reprogramez, m-a crezut....m-a intrebat daca in banca pot sta ca ea e sigura ca eu o sa iau ex....am rama si am luat 9...deci concl...tre sa merg bata la ex
deci raportez.....cris, m-am conformat si n-am mai baut, l-am si bait pe gineritu si l-am si culcat
geta si simina n-a mai mers mama si a 2 a, data viitoare
anaela daca ai vreme imi spui si mie ce-a patit piticutul la manuta???? ca eu s pe dinafara, asa-s eu mama, intotdeauna pe langa
pup pi tati si astept sa intre lavi sa ne pov seara ce-a trecut
Picky_toto spune:
Neata fetelor
Am o intrebare care ma macina de aseara de cand am aflat...
Prietena mea a primit analizele ..rezultatul a fost bun, nu e vb de nici o infectie..Ci doctorul i-a explicat ca a fost o ciuperca gasita si in gura copilului..;ce fel de ciuperca habar nu avea nici el...in fine nu prea a lamurit-o..
Eu am o teorie care mi se pare ca dezleaga aceasta nebuloasa ...
Ea pe la inceputul sarcinii a fost la botezul fetei nasei ei. Ei stau undeva mai departe de Anvers, in Hemiksem si in perioada aceea apa de acolo a fost infestata cu o ciuperca, dar botezul la facut in alta localitate Merksem. Ea nu a vrut sa mearga ptr siguranta sarcinii, dar i s-a spus sigur ca mancarea de acolo si tot ce era pe masa nu a fost gatita/spalat cu apa aceea(toata mancarea a fost pregatita acasa la nasa ei, deci in Hemiksem). Acum eu nu as fi asa sigura ca i-au spus adevarul...De aceea va intreb pe voi...nu trebuie sa fiti experte in asa ceva, doar sa va dati o parere, e posibil ca de fapt ea sa fi inghitit ciuperca din apa infestata si sa o fi transmis in placenta, iar aceea ciuperca sa fi "mancat" placenta din interior de i-a facut o gaura prin care ea a pierdut lichidul? Mai ales ca la analizele de secretie, sange, urina rezultatele au fost ok?
Ea zice ca au mai fost si alte fete insarcinate la botez, numai ca aveau sarcine mai avansate, trecusera de primul trimestru.
Ciuperca din apa a fost descoperita foarte tarziu si s-a interzis folosirea ei la baut, mancare, spalat pe dinti..Provoca dureri abdominale, varsaturi, greata, iar in stare crititca se putea ajunge si la alte complicati.
Oare se poate ca teoria mea sa fie adevarata?
Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 37+ o mai mica
AMR: 3 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Scuze, in apa s-a gasit o bacterie... provocat enterocolita, diaree, crampe abdominale, varsaturi ..
Hai ca revin
Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 37+ o mai mica
AMR: 3 saptamani!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai