Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(44)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
www.trilulilu.ro/Horalina/421daf96db9d80" target="_blank">Un catecel frumos pt toate mamicile!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ancamak spune:
Foarte frumos... multumim. Eu stau in brate cu al meu pitic si ascult melodia.
Fetelor petrecarete nu veniti la cafea?
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
nastasie spune:
neata si la multi ani pt ziua de ieri.cu intarziere.
la multi ani klarisse.
eu va ofer tot mucenici cu zeama, nuca, scortisoara.
la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi.
oau ce de fete pe la chef.asteptam poze.impresii.
lora, pai daca sunteti pregatiti va astept la vara pe la mare.cu o asa sirena.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Iau si cafea si mucenici de la voi
Cele 4 ore petrecute aseara cu fostele mele colege au fost frumoase. Am mancat, dansat si ras destul. Vlad a fost relativ cuminte cu ta-su, desi de la 8 jumate incepuse sa urle si sa se uite prin casa dupa mine, cica intorcea capul si plangea cu lacrimi, asa ca la ora 9 si un sfert l-am tinut in brate, iar el a pus mainile pe fata mea, a mai suspinat putin, apoi a papat si a adormit fericit ca a venit mami a lui acasa.
Descarc mai tarziu cele cateva poze ce le-am facut.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
just_me31 spune:
Buna dimineata ! Buna cafeaua , o beau cu cioco de casa .
Cum de un an de zile la mine dragostea trece prin stomac , i-am spus sotului sa nu imi ia flori ci ...pizza. In cutie am gasit si ghiocei, dar pizza am mancat-o toata ca atare azi dimi nu am avut curaj sa urc pe cantar(obicei din sarcina)
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
hadrianae spune:
Buna dimineata!
Va invit la un ceai si la o portie de mucenici fierti deliciosi. Pofta buna.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
POZE
doina_1984 spune:
Buna dimineata. Foarte buna cafeaua
Si noi ne-am distrat si ne-am relaxat aseara, mi-am facut si o pofta - am mancat midii pane cu usturoi. Matei a dormit linistit in lipsa noastra, dar dupa ce i-am dat sa pape la 2 s-a cam agitat - cred ca de la usturoiul pe care l-am mancat eu.
O intrebare pentru fetele care folosesc aparatul de aburit: Cu ce diluati piureul? Conform schemei de diversificare trebuie sa incep cu supa si nu stiu cum pot sa folosesc apararul, ca am inteles ca toata apa se evapora. Sper ca m-am facut inteleasa ca neuronii mei inca nu functioneaza...
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
ancamak spune:
Doina, eu peste rezervorul de apa am o tavita si apoi am tavita de legume.In tavita aceea intermediara se aduna apa din aburi si sucul de la legume taiate feliute.
scuza-mi exprimarea dar stau in brate cu piticul
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Mari-Mariuk spune:
Doina, si la mine se aduna apa sub recipientul/sita pentru legume si o folosesc pe aceea.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
camisv spune:
Buna dimineata,
micutii sarbatoriti:Tudor, Sebastian, Jamie , care au deja jumatate de anisor. Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti.
Ce bine ca ati chefuit, daca duminica este vreme frumoasa iesim si noi sa sarbatorim in familie. Pana atunci ne bucuram de plimbarile din jurul casei. Astazi se anunta frumos, asa ca profitam. Pana la vara, visam numai la sirene frumoase (Lora trebuie s-o paziti pe plaja).
Iau si eu mucenici de la voi, desi n-am mancat pana acum
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie