Mar-Apr (174)Hai Danielle!Bv Salo, DanaMi,Deea!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza fetele!
Hai Salo! hai Deea! Hai Danielle!
am inceput sa simt si eu cum e cu racaitul colului cu manutele sau nasucul.. parca te zgarie ceva, nu? si ma doare jos deasupra la cezarianei din ce in ce mai des... cred ca dodo sportiva cum e ea, vrea sa se ia la intrecere cu dr... "ies eu, sau o tai tu pe mami mai repede?" si sotul imi zice ca mi s-a lasat burta, si a fost un chin sa fac pp aseara ca mi se incorda burta, cred ca apasa pe vezica...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 7 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata ,

In continuare nu am putere pentru nimic si se aduna frustrarile, parca nu o sa mai fiu niciodata "verde" si activa cum eram...Nu am mai plecat cu Ana la Bucuresti la spectacol, sunt prea lesinata. A plecat pana la urma sotul...Eu am ramas cu asta mica acasa.

Ieri am incercat sa tin regim. Din cele interzise am prestat mult mai putin decat de obicei: cateva floricele, jumatate de clatita, 1 iaurt cu fructe, 1-2 pahare de suc, 4-5 felii de paine negra. M-am reprofilat pe fasole, varza si alte legume. E rau?

Maine cred ca ma duc iar sa imi fac glicemia si apoi la un diabetolog, sa vad cand reusesc sa ma programez.

Azi noapte am visat ca am fost la control si stabileam data cu doctorul. Eu sunt programata abia pe 19 martie...probabil ca atunci vom stabili ce si cum.

Deea, Salo, Danielle!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

'Neata ,

In continuare nu am putere pentru nimic si se aduna frustrarile, parca nu o sa mai fiu niciodata "verde" si activa cum eram...Nu am mai plecat cu Ana la Bucuresti la spectacol, sunt prea lesinata. A plecat pana la urma sotul...Eu am ramas cu asta mica acasa.

Ieri am incercat sa tin regim. Din cele interzise am prestat mult mai putin decat de obicei: cateva floricele, jumatate de clatita, 1 iaurt cu fructe, 1-2 pahare de suc, 4-5 felii de paine negra. M-am reprofilat pe fasole, varza si alte legume. E rau?

Maine cred ca ma duc iar sa imi fac glicemia si apoi la un diabetolog, sa vad cand reusesc sa ma programez.

Azi noapte am visat ca am fost la control si stabileam data cu doctorul. Eu sunt programata abia pe 19 martie...probabil ca atunci vom stabili ce si cum.

Deea, Salo, Danielle!

iaurtul era de cu fructe din ala de fabrica?
atunci da ala e pb ca are adaos de zahar sau zaharina care e oricum interzisa in sarcina...si coloranti...
clatita daca n-avea zahar in ea nu e interisa , nici floricelele dac asunt putine.. si eu mai pap floricele din cand in cand.. max 25 de grame( un castronel mic)
uite aici un articol..http://www.cerasus.ro/articol5.html
legumele verzi si carnea slaba sunt la liber, oul la fel..

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 7 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hai si eu in galerie!

Hai Deea

Hai Danielle

Hai Salo Sama

Curaj fetelor, nastere usoara si bebe sanatos pentru fiecare!

Si mai trebuie sa le felicit si eu pe cele 2 mamici care ne-au dat vestea cea mare intre timp.

Shihana si DanaMi, felicitari si recuperare usoara. Sa mai intrati sa ne povestiti si cum e cu bebe acasa

Ma duc sa citesc si eu din urma si revin, ca la cum e vremea... La noi s-a asezat zapada de vreo 10 cm . Zici ca vine Craciunul...

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mesaj de la Salo_sama la 9.29 ora Ro :

"Petra s-a nascut la 4.10, avem 3900 gr, 56 cm , nota 10. Am avut epidurala dar expulzia a fost crunta. Va tin la curent, pup fetele"

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Da, teoretic stiu ce e voie si ce nu. Diabet are mama, au avut bunica si strabunica. Numai ca nu pot sa ma abtin si sa elimin complet alimentele astea, mai ales dupa ce m-am dat in barci in ultimele luni si cu 2 copii in casa. Mereu le fac orez, gris sau taitei cu lapte, tot felul de prajituri si mai sunt si pofticioasa.

Mergi la inceput

Felicitari Salo! Refacere grabnica mamicii! Bun venit, Petra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Felicitari salo_sama si bun venit pe lume Petra!!! Sa fii sanatoasa manechina mamii si sa ai o viata plina de bucurii si fericire!!!

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Salo_Sama, felicitari mamico!Chiar manechin e Petra si cred ca are niste bulanashe... la greutatea asta... numai bune de pupacit! Refacere usoara!

Strumphy, tare bine ai descris tu in capitolul trecut cum te bumbaceste aia mica. Exact asa si la mine . Multumim pentru veste!

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FELICITARI SIMONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CE GRASUNA ASCUNDEAI IN BURTICAAAAAAAA
BINE AI VENIT PE LUME PETRAAAAAAAAA
SA FII SANATOASA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 29 ZILE

Mergi la inceput