Mar-Apr (174)Hai Danielle!Bv Salo, DanaMi,Deea!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Deci sa inteleg ca eu trebuie sa ma sacrific sa pap toate clatitele ? pai deja sunt , daca mai mananc si toate clatitele astea, ce ma fac ?

Ii dau cateva Stefanei , ca tot se sarbatoreste La multi ani inainte si sa va fie la fel de bine ca pana acum daca nu si mai bine !!!

Scrish, si tie iti dau din portia mea daca vrei da ia zi repede, de unde ti-ai luat butoi ? Du-l inapoi si cere banii ca nu-i bun , nu-ti trebe` tie asa ceva mai mami , pai asa ne-o fost vorba ? Hai ca te vreau optimista asa cum te stiu ca esti mereu, nu te mai gandi si stresa te rog mumos mumos, ca nu-ti shade bine ia uite pe langa caltite iti dau si un pup mare , o imbratisare si o floricica

Pisuc, sa iti fie de bine shoppinguiala ai luat cadita? ai gasit reducerile avent de 30% in farmaciile alea de unde ai facut cumparaturile?

Lalely, pozici noi cu burtica nu ne arati ?

Stefy, cum mai stai cu uleiul de ricin? Mai ai ceva pe stoc? hai ca fac si eu haz de necaz, ca numai tu stii ce e in sufletul tau , eu te pup si sper ca maine sa ne dai vesti bune de la spital

Iony, hai mami ca vine printesa , nu te gandi ca nu vine ea sa isi intalneasca parintii ei minunati, numai ca ii place acolo la caldut la mami in burtica Sora mea din italia a nascut prima fata la 41 sapt, aproape 42 si e o scumpete de fata

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza mai taci cu clatitele alea. am o pofta de prajituri si tort, as manca intr-una

bb_yasmi bebelina mea are grupa la sot A2 si rh-ul meu. eu am grupa 0 si nici n-a facut icter si nici nu mi-a zis nimeni ca ar fi o incompatibilitate. nu stiu ce sa zic cu asta, asa ti-a zis tie doctorul? ca ar fi? ma bucur tare mult ca bebe lucas este bine si a luat bine in greutate. ce lapte praf ai luat?

sorina mai ai asa putin cred ca o sa fie maricel bebe

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

viss multumim de vestile de la deea mare lucru ca se simte asa bine dupa cezariana, ma bucur. asa sa fii si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy 2 dr dferiti m-au spus asta. la noi sotul are ab , 01 si copilasii amandoi a2 ...nici eu nu stiam nimic despre asta....pana cand au aparut problemele cu bilirubina....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

strumphitza eu vreau clatite, toate daca se poate si umplute cu de toate.
hai, sa le vad aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara !

Clatite vrea careva ?

Nu am avut ce face si am pus de clatite, acum am inceput sa le fac, sper sa nu le ard , ca sunt cu un ochi la tigaie si altu` la laptop

Sa imi spuneti cate poftiti sa stiu cate fac Maine aici e ziua clatitelor, cu o zi inainte de a se intra in post, la ei se intra miercuri, e ziua clatitelor , eu le fac in avans cu o zi... maine fac mucenici Eu le vreau la cuptor cu branza dulce si vanilie si scortisoara, da am si gemuri multe, visine, capsuni, cirese, trandafir... de care vreti si poftiti?

Faceti lista repede sa stiu

Fug la clatita mea, revin

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Eu vreau clatiteeeee!!!!!!!!!!Si mucenici

Mergi la inceput

si eu vreauuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! de toateeeeeeeeee............tot ce e de mancare!!!!!!!!!!!! strumfule dar de mancare nu ne servesti cu nimic???

Mergi la inceput

bb_yasmi si ce este de facut? nu ti-au zis nimic? nu mai citi pe net ca acolo scrie tot felul. tot cu un doctor bun ar trebui vorbit.

Mergi la inceput

roxxy acum nu mai e nimic de facut....s a rezolvat totul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy sigur faci fata tuturor? eu vreau 2 cu dulceata de trandafir. Atit

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 36+

Mergi la inceput