Mar-Apr (174)Hai Danielle!Bv Salo, DanaMi,Deea!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

HAI DANIELLE!!!!!

ma simt ca naiba psihic........mi-e asa teama ca maine imi spune dr aceleasi lucruri care mi le-a spus si data trecuta si nu stiu ce sa fac....sa cer inducere?? sa cer cezariana??? sa astept inca o sapt???

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Stefy, tin pumnii sa-si faca efectul uleiul
astept vesti bune

fericita 40+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cami merci de pm am trimis inapoi
eu pe naty o duc in timpul sapt la socrii si o iau de vineri pana luni in weekend cat e sotul acasa caci altfel ar fi greu

happy poate bb e la puseu de sta asa mult la san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Stefy stai linistita , nu te mai stresa
eu zic ca daca nu-si face efectul uleiul sa lasi lucrurile sa vina de la sine
nici eu nu mai am rabdare ,dar las totul sa decurga normal, desi am ajuns la 41s
eu zic sa mai astepti si sa faci ceea ce-ti spun medicii ca ei stiu cel mai bine
te si nu mai fi supi ca o sa ne tinem si noi comorile in brate
mult a fost, putin mai este

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Stefy stai linistita , nu te mai stresa
eu zic ca daca nu-si face efectul uleiul sa lasi lucrurile sa vina de la sine
nici eu nu mai am rabdare ,dar las totul sa decurga normal, desi am ajuns la 41s
eu zic sa mai astepti si sa faci ceea ce-ti spun medicii ca ei stiu cel mai bine
te si nu mai fi supi ca o sa ne tinem si noi comorile in brate
mult a fost, putin mai este

AMR CATEVA ZILE

multam dulce

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy nu te mai stresa ca parca atunci nu se intampla nimic. ai rabdare ca mai este timp sa vina singura.

ailed am luat mameloane marime mica.

madutza nu mai stiu ce-am intrebat de mi-ai raspuns tu : 500ml chiar nu mai stiu...trebuie sa merg in urma sa citesc. ca sa vedeti ce ametita de cap sunt.
abia m-am trezit acum, bebelina inca doarme.

happiness si eu mai am zile cand Anastasia ar sta numai la san. ii dau papica , o pun in patut apoi iar vrea si iar o pun ... si doar mananca bine ca simt ca se golesc sanii dar nu stiu de ce tot vrea.
fetelor, ziceti-mi si mie cat au luat bebeii vostri in greutate pana acum.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxi eu am zis cat am luat noi in greutate 1kg intr-o luna

, printesa ta cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n bebe alex deja se ridica asa putin? asa devreme? sau asa se ridica toti bebeii la o luna? ce dulce este

bb_yasmi bebe luca seamana perfect cu tine, mie asa mi se pare. mai ales nasucul si gurita.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

roxy, era vb de perfuzia cu ser fiziologic

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,
azi am fost cam absenta, fiindca a fost asa frumos in Bucuresti dimineata ca am profitat de plimbare. Am fost la OPSNAJ sa-mi rezolv si acolo concediul prenatal ca PFA, pe luna asta am scapat de alergatura, in aprilie trimit sotul.
Apoi m-am dus la Helpnet ca vazusem reclama cu Clubul mamelor la TV, si am terminat prin a face o tona de cumparaturi: pompa electrica si sterilizator electric cu aburi de la Avent, biberoane, tetine, protectie mamelon, perie biberoane, forfecuta de unghii, lotiune de spalat Mustela, lapticul acela praf NANHA1, niste suzete dulci foc
Deci acum avem de toate, mai am doar medicamentele dar asta nu e nicio urgenta. Am facut apoi ordine in camera lui, am aranjat toate astea, ieri primisem si aparatoarele de pat si marsupiu. Am calcat prima tura de rufe si apoi m-am culcat fericita!

Alina06 - multumesc ca ma treci si pe mine mereu pentru cardul CBC, esti minunata! Deocamdata n-am vesti despre card. Succes maine la eco, si eu am. La ce ora de duci?
Salo_sama si Deea, bine v-au venit fetitele minunate, cred ca sunteti in al 9lea cer!
Danielle, multa multa bafta! (cred ca s-a si nascut pana acum Benyamin!)
Strumphi, te inteleg cu plimbarea, aici nu a inflorit nimic, nici macar muguri n-am vazut in copaci dar era soare si 6-7 grade si a fost o plimbare minunata!
Iony, mult succes miercuri, pana la urma tot iese bebele de acolo, fii pe pace!
Monas, nu mai stiu daca am apucat sa raspund ieri, imi pare tare rau ca nu cred ca ne vedem la CMU, eu am teoretic programare pe 5 aprilie, si cel mai devreme pe 30 martie (maine am eco si mai vorbesc cu drita).
Viss, cum te mai simti? Bravo pentru plimbarea de ieri, cred ca a fost tare placuta. Numai maine nu e miercuri, iti dai seama ce aproape ai ajuns? Te imbratisez!
Ssabrya, Cami, Madutza, hemoglobina glicozilata are alta semnificatie decat glicemia si testul de toleranta la glucoza, ea arata care este controlul glicemiei in cele 6-8 saptamani din urma. O valoare peste 6 este la limita, iar peste 6.5 este sugestiva de diabet. Inteleg ca voi n-ati avut peste 6.5 oricum banuiesc ca o dieta atenta e binevenita.
Lavi, ce mai faci? Puiul l-am vazut si e dulce foc, parca seamana intre ei cand te uiti la poze si si mie mi se pare ca seamana cu tine.
Madutza Bra, ce dulce e fetita ta, ce cuminte e la baie!
Alina_N ce mare ti-a crescut flacaul, e firesc la 1 luna si 1 saptamana!
Cami, nu-l poti ruga pe sotul tau ca la una din slujbe sa ne citeasca pe toate? Stiu ca e o mare rugaminte, dar ma gandesc ca asa mult ne-ar folosi. Daca se poate, sa ne zici sa-ti dam numele reale (ca nu cred ca ar putea citi lista "Viss, PisucMic, Catank etc..."). Eu miercuri ma duc la spovedanie, si apoi cred ca duminica ma impartaseste; tin post fara carne pana atunci (asa mi-a zis parintele, nu cred ca as putea mai multe zile si fara lapte si oua...).

Pup toate toate fetele - m-am intins cat o zi de post (ceea ce chiar e) asa ca las microfonul si altora!
Cu mult drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput