Colectia de toamna-iarna 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
camelia_daniela spune:
Gabitaco, foarte dulce e Mateea! Am vazut filmuletul! Bafta multa!
Referitor la problema surioara/ fratior - nici Daria nu vrea. Chiar mi-a zis intro seara:
Daria - "mami, daca mai imi faci un fratior sau o surioara o sa-i acorzi mai multa atentie lui/ ei si nu o sa mai ai timp pentru mine."
Eu - "nu mami, o sa am timp si pentru tine"
Daria - "dar mai bine, daca mai faci o surioara sau un fratior... il dam lu' tati!"
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him. (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
corap spune:
La multi ani, Anuca!
eu nu mai reusesc sa intru ca sunt f ocupata, mai reusesc sa arunc cate un ochi, dar nu apuc sa scriu.
Intre altele, saptamana trecuta a murit bunica.
in alta ordine de idei, m-am apucat de alte pastile si mai nou le-am luat un sirop de imunizare copiilor pe care astia nu-l beau - asa ca il beau tot eu (ca sa nu simt ca am dat 200 de lei degeaba pe un kil jumate de suc multifructe).
De cafea m-am lasat (in mare) mai scap asa, la o cafea la ocazii speciale - nu mai mult de 2/saptamana.
Fug.
lavi02 spune:
Corap Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta!
Alinus care batranete?! mama ta mi se pare tanara!
maria_alexia spune:
Corapina, condoleante .
Lavi, n-a mai avut vreme de cautat bicicleta - a stat muuult la Ikea . Se reporteaza pentru iepuras / cand vom gasi una convenabila.
Mai, mai, se vede ca deja sunt mari si li s-a insurubat bine in cap ideea de copil singur la parinti .
Ai mei, pe de alta parte, nu se concep unul fara altul: daca ne uitam la poze si e unul singur acolo, inevitabil celalalt intreaba: dar eu unde eram? ce faceam?
Noki_Lara spune:
Corapino, condoleante pentru bunica ta!
Maria, ce dragut povestesti tu cum se cauta ei prin poze.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
camelia_daniela spune:
Corapina, condoleante pentru bunica ta! Dumnezeu sa o odihneasca!
Maria,tre sa fie tare dragalasi cum se cauta ei unul pe altul in poz
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him. (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
crissy77 spune:
La multi ani, Anuca!
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Crissy, ref. la Humex 11 zile: eu retin de la pediatra mea ca in genere siropurile de tuse nu fac mare lucru, mai mult incarca ficatul, si daca dupa maxim 5 zile nu vezi rezultat atunci treci la altul. Preferabil cat mai natural. Reparare buna fetelor . |
La controlul de dupa 5 zile de antib. i-a schimbat antibioticul dar si siropelul de tuse din Humex in Fluidol. Amandoua contin aceeasi subst. activa, de aia am continuat cu Humex (ca era desfacuta sticluta). Ms de sfat. Tb sa citesc mai cu atentie prospectul si sa-i atrag atentia dr. (desi stia ce i-a dat)
Pt ficatel i-am dat Liv52 sirop.
Am vazut (si auzit) pe Mateea si colegele de trupa.
corap, condoleante. Dzeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace
meems spune:
Ana cea finuta si draguta, La Multi Ani fericiti alaturi de familia ta draga!!!
Maria-Alexia, sa-ti traiasca mezina!
Crissy, ma bucur ca fetele-s bine!
Noki, pai eu te invidiam ca ai petrecut asa pe gustul meu, deci o invidie... constructiva, cumva
Cami, draguta Daria, cu datul bebelusului la tati
Offf, Corap... condoleante
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, ANA,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai!
Serban ieri, bucuros fiind ca a primit ceva ce isi dorea, fara sa stie de surpriza, ne intreaba cum se fabrica bucuria in corpul meu? el e mare fan al emisiunii How is made ...
multa sanatate si fericire tuturor, si sa dea Domnul sa vina o primavara minunata pt noi toti!