"Copilul trebuie "dresat" pavlovian ..." (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura25 spune:
Putem reveni la chestiuni mai putin teoretice si mai concrete, practice? Eu v-as propune un 'studiu de caz', o intamplare din we asta cu copii mei (stiu ca e naspa sa te oferi ca material didactic pt ca ti se pot spune chestii ce dor sau pot fi interpretatii aiurea din cauza comunicarii virtuale, sau ti se pot 'scoate ochii' peste cateva luni cu ce ai 'dat din casa') . As vrea sa imi spuneti cum ati fi procedat daca ati fi fost in locul meu si as vrea raspuns. daca se poate din 'toate taberele'.
ok? e cineva interesat?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Denizel,sa nu te superi pe mine,dar in momentul in care tu nu accepti ca exista persoane care nu gandesc ca tine si ca au si ele dreptul de a se exprima,nu prea ai ce cauta sa faci discutii pe un forum.Ce te califica pe tine drept posesoare a adevarului absolut???? |
pai, am primit atatea critici ca as putea sa parasesc si eu groapa cu lei. Da' n-as vrea sa te intristez .
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
viviana spune:
Laura, abia astept o noua provocare.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
anca_a spune:
Pai simplu, Denizel.
Ii spui ca time-outul is a gift si daca tot se face ca nu pricepe, ii mai spui (in timp ce-l imobilizezi pe scaunelul de pedeapsa, pardon, de gandire) ca o sa-ti multumeasca cand va fi mare pentru darul de nepretuit pe care i l-ai acordat, anume privilegiul de a medita la cei nici 2 anisori asupra faptelor sale cele reprobabile.
Loredana71 spune:
Bai,deci nu pot sa cred ce e aici
Kiritescule,as putea sa jur ca traiesti si te invarti prin virtual
denizel spune:
si eu sunt pana la 12, Laura. Zi repedeeee!!!! :)
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Laura25 spune:
Rares a venit de afara hotarat sa faca un cort. Ok, m-am oferit sa il ajut. Daaar, vroia sa faca foc in cort. I-am explicat ca nu se poate, ca e periculos, ca si afara, la munte, cand te duci cu cortul se face foc in fata cortului, nu in cort. A zis ok, dar sa ii dau o lumanare sa aprinda lumanare. Alta runda de explicat ca nu e ok. El era deja cu capsa pusa, a tras si o runda de bocete si tipete. Se calmeaza, punem o patura peste o masa si improvizam un cort. In tot acest timp a tipat si a impins-o pe Bianca in cealalta camera, ca sa nu vina la cortul lui. Am reusit sa o conving pe Bianca sa stea cu tati in camera alaturata sa il lase in pace sa se linisteasca. Terminam cortul, ii dau intr-un castron cateva bucatele de lemn pe care le-a pus mandru inauntru pretinzand ca sunt lemne de foc .. si pleaca vesel sa anunte ca are cort. Cand da Bianca sa intre pe usa sa vada, incepe sa tipe la ea ca ea nu, sa nu vina, B. nu cedeaza, el o impinge cu palma pe cap, ea da cu capul de usa ... bocete, tipete ...
Acum, ce ar fi trebuit sa fac in acel moment?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Loredana71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
pai, am primit atatea critici ca as putea sa parasesc si eu groapa cu lei. Da' n-as vrea sa te intristez . ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Si nu te pune pe ganduri ca ai primit atatea critici?Zau,nu e nasol sa fii tot timpul asa neconstructiva?Te intreb sincer...nu sunt doar sarcastica....
Gata,cu asta am incheiat!Va doresc tuturor o saptamana minunata!
Jasmin012 spune:
Laura, asta da provocare!
Si eu sunt curioasa de raspunsuri.
Acum fara a fi pusa in situatia de a linisti doi copii, as spune ca primul lucru ar fi fost sa o linistesc si sa o alin pe B, si inclusiv pe mine, mama, iar apoi, dupa ce ne-am fi calmat toti, as fi avut o discutie cu R.