Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
Ireth spune:
multumesc mult de tot pentru incredere si vorbe bune! 
sunt convinsa ca toate vom fi mame bune. cum de stiu asta? pai in primul rand toate care suntem pe forum ne interesam, vorbim, schimbam sfaturi, opinii.... suntem cu un pas in fata altora, ca sa zic asa ![]()

18+
roxybarbu spune:
Buna dimineata la toata lumea 
Cum ati petrecut ieri?
eska felicitari pt. baietel !
Ramyy ma bucur ca ai trecut peste amnio, o sa ne rugam la Doamne Doamne sa ai toate rezultatele pozitive 
Mihahegarti in sfarsit avem vesti de la tine si din fericire vesti bune . felicitari pentru fetita !
Arianna nu cred ca marimea burticii tine de cat de slabuta sau plinuta ai fost inainte de sarcina.. Eu cand am ramas insarcinata aveam 50 kg la 1,63 m deci nu eram grasuta
dar la 16 saptamani deja burtica mea se vedea bine, acum sunt si grasuta si cu burta mare ![]()
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 23+
DPN 04.07.2011
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Arianna nu cred ca marimea burticii tine de cat de slabuta sau plinuta ai fost inainte de sarcina.. Eu cand am ramas insarcinata aveam 50 kg la 1,63 m deci nu eram grasuta Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 23+DPN 04.07.2011 |
M-am uitat la pozele tale , ai dreptate la 16 sapt se vedea suuuper bine

17 +
Arianna-Maria
alexia_ada spune:
hello burtici
Rammy ma bucur ca ai trecut cu bine peste amnio si sa speram sa rezultatele or sa fie foarte bune,eu asa zic 
Felicitari si fetelor ce au aflat ce se ascunde in burtica 
Pentru ca ieri nu mi-a mers internetul va urez si eu umpic cu intarziere La multi ani fetelor, sa aveti parte de sarcini usoare pana la termen si bebei sanatosi .
Eu de vineri il simt pe bebe zilnic, nu este zi fara acele zbateri in burtica si ma bucur ca poate asa ma mai linistesc cu ecografiile
Legat de kg inca sunt pe -1 , dar nu ma bucur prea tare ca stiu ca am sa iau considerabil, deocamdata burtica se vede zdravan, multa lume imi spune ca sunt in 6 luni
Pup toate fetele
dulce si sa avem o zi minunata 
ps: am uitat sa modific semnatura 
15+ cu 
alexia_ada spune:
Maine dupa ora 12-13 o sa ajungem si noi la targ , pentru ca nu vrem sa prindem nebunia din wk . nu stiu daca o sa si luam ceva, macar sa ne facem o idee de preturi, sa luam cateva pliante, oferte .
babyblue parca ziceai ca mergi si tu maine ..
16+ cu 
cereline spune:
Burticilor vad ca vorbiti de kg si eu am luat pana acum 5kg,dar am o foame non stop,iar burtica nu i prea mare;Dar am auzit ca de la 6 luni o sa creasca f repede,numai am mult,de abia astept;Felicitari celor care a ti aflat ce purtati in burtici!
22+
Maya-Maria
roxybarbu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
M-am uitat la pozele tale , ai dreptate la 16 sapt se vedea suuuper bine ![]() 17 + Arianna-Maria |
si sa vezi acum ce burtoi am
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 23+DPN 04.07.2011
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu si sa vezi acum ce burtoi am Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 23+DPN 04.07.2011 |
abia astept
17 +
Arianna-Maria
crisspy spune:
| citat din mesajul lui ramyy buna fetelor ![]() va pup si va multumesc pt gandurile si urarile voastre ![]() ![]() LA MULTI ANI ...SI O PRIMAVARA FRUMOASA ![]() ![]() am scapt de amnio, mi-a fost tare frica dar a trecut acum stau cuminte in pat pt ca ma daore un pic burtica, medicul a zis ca e ok sa stau cuminte si linistita in urmatoarle 24 de ore. rezultatul la cariotip o sa il am in 28 martie , iar vineri cel tarziu luni o sa il am pt down. mai mare a fost frica decat toata interventia..nu pot sa zic ca nu a durut dar mi-a fost asa de frica incat am crezut ca am facut pe mine va pup inca o data pe toate si va multumesc pt sustinere ![]() 18+![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Rammy am citit ca ai facut amnio...poti sa-mi spui te rog daca a durut? ai facut cumva si anestezie? cat a durat toata procedura?
Am si eu saptamana viitoare si sunt cam stresata

Crisspy,
fericita de
Razvi si
15 sapt

18+