Aradence DC - (160)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
Buna sara,
Io is tot la munca, saptamana asta am fost pana la 8 si maine lucru din nou .
Bogdi a stat acasa toata saptamana, nu a mai facut febra dupa prima zi de antibiotic deja, nu is adepta antibioticului, dar acum si-a facut efectul. Cu ajutorul Cristianei70 am reinceput tratamentul cu Baraka, ca numa bine ma laudasem cu o seara inainte catre ea la tel ca de cand cu Baraka nu a mai facut nimic (asta de prin octombrie anul trecut), dar cum nu s-a mai gasit Baraka din ianuarie nu a mai luat asa ca ...
Clau cum esti? Ti-ai mai revenit?
Am uitat sa va zic ca si io is de acord cu revenirea la intalnirile lunare, sper sa prind si io saptamanile in care lucru si sambata ca atunci sigur pot veni ca e B in deplasare.
Gabi, te-am vazut azi pe la aproape 14, mergeai pe poetului inspre casa... cred.
Ioi ce somn imi e, nu am avut chef de nimic azi, dar ma bucur ca a fost vremea asa frumoasa afara .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
gabitzica spune:
Flavia, zici tu bine, mergeam inspre casa, ca de ajuns...abia acum 10 minute am ajuns. Mi s-a parut mie ca am vazut un gjt in trafic
alinamoro spune:
Noi maine plecam la Oradea sa vedem nepotica/verisoara, stam pana duminica.
Clau, La multi ani lui Claudiu! (pe maine)
Multa sanatate si numai bucurii!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Relusha spune:
`neata
cate o calda pentru cine doreste....
cu placinta si ceva de papa o asteptam pe Clau...
La multi ani!!! Claudiu
Gabi, invat acuma ceva-ceva cu tanti care ma ajuta cu Raducu, dar eu nu sunt "sora" cu limbile straine, greu se prinde de mine cate un cuvant.... imi tot scriu cum se pronunta, dar nu am timp sa recapitulez.... Acuma am cautat si am gasit ce ziceai tu.... multi si multumesc o sa-mi fie de ajutor cu tanti....multumesc mult.....
Alina, eu nu pot vedea filmuletul...., drum bun si sedere placuta.... cum ii spun nepotelei.....ca au de unde alege....
Moni, imi place de Diana....cum le vrea ea pe toate....
Flavia, multa sanatate lui Bogdi, iar tie o zi usoara azi la munca....
noi mai azi fara tati ca de maine e acasa cu noi....
va si sa aveti o sambata frumoasa, cu soare si zambete....
Relusha spune:
in dimineata asta am blocat-o pe tanti, nu eu, ci calculatorul, ca o inceput sa vorbeasca pe limba ei.... asa ca am rezolvat necunoscuta "x" (x = ma intelege tanti) din ecuatie, mai ramane necunoscuta "y" (y = sa o inteleg eu pe ea), cred ca trebe sa astept ajutorul lui Radoze.... azi l-am auzit "xie-xie Ay" = multumesc Ay (Ay = tanti)
multi ....
Gabi, inca odata MULTUMESC!!!!
gabitzica spune:
Mirela, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Nici nu m-am gandit ca nu te folosesti de google translate.e super ca are si functia de pronuntie pentru chineza. Ca sa intelegi ce spune tanti nu ai incercat varinta inversa, din chineza in romana?
Clau, la multi si multa sanatate lui Claudiu
Relusha spune:
Gabi, mai greu la cate semne au chinezi.... tanti nu stie sa scrie......... asa ca il astept pe Radoze sa traduca....
Melania 14 spune:
Salutari fetelor!
La multi ani,cu intarziere,mamicilor,bunicilor si tuturor femeilor!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti de pana acum!
M-am distrat de Dragos si de Tudor cum vad ei iubirea si totodata fericirea mamicilor.
Mela imi spune si ea cateodata ce mult ii place cum am mangaiat-o sau cum i-am zambit te miri cand,eu consider ca o fac tot timpul la fel,dar ea percepe cu totul altfel emotia pe care o transmit eu.
In alta ordine de idei serbarea de 8 Martie nu a fost cine stie ce,au tot fost bolnavi copiii si ....asta e.Cadoul meu din partea ei e faptul ca se duce la baschet si isi invinge teama de minge .
De la Serban am primit cadou un mers aproape snur cu drezina(bicicleta fara pedale).Am alergat efectiv dupa el pana in parcul copiilor si inapoi.Chiar a o intrebare pt voi mamici de baieti mai mari si curajosi:ce sa ma fac cu el ca nu se opreste sub nici o forma cand ii spun si ajunge la pistele de coborare a bicicletelor iar unele ajung in drum.Am tot incercat sa-i spun sa ma astepte sus ,dar degeaba.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Melania 14 spune:
Cat despre cezariana,eu nu o vad un rau atat de mare.E drept ca nu am experienta unei nasteri naturale dar si asta are partile ei negative ce se acumuleaza in timp.
Eu zic sa faci cum iti este tie mai usor si daca mai si impusti doi iepuri deodata e si mai bine.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
flavia ramona spune:
Carmen, nu stiu cum sa-l faci sa se opreasca, nu am idei, Bogdi se oprea cand ii spuneam. La noi drezina (nu stiam ca-i zice asa ) a fost si inca este mijlocul locomotor preferat, am schimbat pe ele pe marimi, fiecare a fost folosita la maxim, pana i se desfacea roata din fata in 2 ca se rodea plasticul. Acum sper sa invatam cu bicicleta daca vine vremea buna.
Noi pe la 16:00 aprox mergem la reptile si apoi in parcul copiilor, cine doreste vom fi pe acolo.
Va pup.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)