Aradence DC - (160)
Raspunsuri - Pagina 7
ILDI25 spune:
tot eu ...
Miha subscriu si eu la propunerea ta de a alege o data din luna in care sa ne vedem . E frumos o zi din 30 sa fie dedicata gastii de pe dc .
acum chiar va las ca am treaba
Relusha spune:
Moni, ma descurc bine, in sensul ca am ajutor, am femeie care ma ajuta cu Raducu, are prea multa energie si daca nu iese afara 2-3, chiar 4 ore pe zi nu te intelegi cu el....la noi incepe sa fie vreme frumoasa....iarna asta odata am vazut zapada si a tinut doar 2 zile, minune mare pentru chinezi, in zona in care stam iarna nu e iarna cu zapada, rar avem -.... dar vara caldurile ne omoara, nu poti supravietui fara aer conditionat....
Radu incepe sa-si dea drumul la vorbit, dar spre surprinderea noastra stie mai multe cuvinte in chineza decat in romaneste.... multumim la Dumnezeu ca nu e deloc gelos pe Dragos.... zilele trecute l-am "surprins" cum il mangaia si ii pusese la capusor o masinuta.... m-am topit cand l-am vazut....la baita ne ajuta, el il spala pe picioruse.... dimineata cum se trezeste vine imediat la "bebe".... daca Dragos nu e treaz sigur il trezeste el cand intra in camera....
Dragos e un cumintel, noaptea doarme destul de bine, iar ziua daca are burtica plina sta cuminte unde il pun....
alinamoro spune:
Relusha, mersi pentru cafea, eu o savurez in timp ce va citesc.
Ildi, imi pare rau de paguba voastra, las' ca trece si vin altele.
Pai ne lasi asa balta, nu ne spui ce surpriza ti-a facut sotul?
Gabi, Ada, nu aveti poze de la serbare?
Clau, ce a gatit Claudiu?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Clau ce lucreaza sora ta la Retro? |
e chelnarita!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
flavia ramona spune:
Hello si de la mine,
O primavara frumoasa va doresc si eu!
Ma bucur pentru fetele care ati avut o zi speciala ieri. Eu am avut o zi normala, Bogdi e acasa din caauza de puroi in gat asa ca nu am primit nimic de la gradi. Oricum serbare nu s-a mai facut, am sunat-o pe educatoare si mi-a spus ca doar 10 copii erau luni la gradi, restul acasa bolnavi.
Am primit de la Bogdi o floare si mi-a spus LMA.
Mirela, felicitari pt bb Dragos.
Clau si mie mi-e dor de tine ca nu ne-am vazut de mult.
Ildy, ne lasi cu ochii in soare?
Cristale, ieri a fost ziua ta ... . Sa ai parte doar de lucruri frumoase in viata.
Eu sunt acasa cu Bogdi, la 14 ma duc la munca, vine tati sa stea cu el cand plec eu.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
monica70 spune:
RELUSHA asa da,alta viata.Trimite o chinezoaica d-aia si la mine Va sa zica in curand or sa te vorbeasca flacaii cu bona pe la spate Tu mai invatasi ceva chineza? Poze nu ne pui? Parca dropshot-ul,unde am eu cont merge si in China.
FLAVIA lasa ca si eu am sarbatorit ieri doar prin scos firele de la operatie.Pacat ca n-ati avut macar serbare.Pusi lui Bogdi sa se faca repede bine.
ALINA ai dus-o pana la urma pe Adelina sa isi vada prietenele?
ILDI hai mai ca poate castigi un lcd nou.Aparuse zilele astea pe Dc un subiect unde sa scri pareri despre obiecte de uz casnic/electrice,electronice cumparate recent etc. Baga si to o descriere pe-acolo poate iese ceva.Asteptam vestea cu surpriza cea mare.Vreo excursie in Insulele Seychelles?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ALINA ai dus-o pana la urma pe Adelina sa isi vada prietenele? MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI |
Nu inca.
Flavia, imi pare rau de Bogdi, insanatosire grabnica!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
La multi ani Cristale
Alina am facut ceva poze cu telefonul la serbare, dar putine. Mai mult am filmat.
Am primit si eu scrisoare de la Tudor, partial scrisa de el. A avut de completat spatii goale. Maxima scrisorii e " Imi doresc sa fii mereu la fel de fericita ca atunci cand te-am ajutat sa speli vase"..
Va servesc o
Relusha spune:
"ia-ia" in traducere `neata, pe limba lu` Raducu....
o calda....
Ildi, imi pare rau pentru LCD....
Flavia, sanatate multa lui Bogdan....
Moni, sa speram ca nu o sa fie asa, ca ii i-au la batai pe toti 3.... cum s-a ma vorbeasca pe la spate....? chineza e grea, au vreo 4 accente si daca nu pui bine accentul iese cu totul altceva.... dar ne intelegm si prin semne.... Multa sanatate, cum te simti....? cum e operatia....? sa ai grija de tine...
gabitzica, ce tare pustiul tau!!!! super!!!!
Va si sa aveti o zi buna....