Aradence DC - (160)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Flavia!

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

la multi ani Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

imi cer scuze, nu am "studiat" prima pagina....

FLAVIA LA MULTI ANI, sanatate, fericire si tot binele din lume alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani sa ne traiesti, Flavia!Sa ai parte de tot ce iti doresti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Multumesc fetelor mele dragi de urari, va pup pe toate.

Io is la munca si inca cum, am de lucru mult azi, dar ma simt bine la cei "18" ani impliniti azi .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI FLAVIA !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

FLAVIA " La multi ani" sa ai o viata fericita alaturi de Bogdi si de cati copii iti mai doresti tu.

Ioi ce ma bucur ca-s si eu pe faza la urari.

Io-s manata de bombe la propriu, am foarte mult de lucru, saptamana asta nu stiu pe unde scot parleala.

In wekend am fost de dimineata pana seara la Sanleani si probabil ca asa va fi de acum incolo. Asa ca cine are chef de iesire la aer si copil lasat sa zburde fara griji sa vina la "Sanleaniul meu" cum zice Vic.

V-as mai povesti o gramada de intamplari minunate , emotionante si comice, dar n-am vreme.

Asa ca un pupic fugar si atat.

PS: Carmen eu stabilesc regulile din casa, sau cel mult din masina inainte sa le dau drumul. Dupa aceea vorbesc singura. O data ce ai stabilit regula , de ex. cand te strig te opresti, trebuie sa stabilesti si pedeapsa daca nu respecta. La mine de regula e mergem acasa. Singura chestie e sa te tii si tu de regula , adica sa aplici pedeapsa. Fara cearta dar si fara induplecari. Asta chiar daca presupune sa intri in casa dupa 5 minute. Dar la fiecare iesire trebuie sa amintesti regulile, sa spui ce pretentie ai de la el, si sa te limitezi la pretentiile pe care le-ai formulat., cu alte cuvinte sa respecti si tu contractul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si la mine asta e singura care functioneaza: mergem acasa. S-a intamplat odata anul trecut sa plecam dupa doar 20 minute ca Vlad a luat-o la fuga spre Mures dupa ce a sarit bordura aia inalta de beton de pe mal. Problema e ca sufera si Iulia din cauza lui.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

La multi ani Flavia!

Multa Sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput