Flut(173)-Hai salo,Deea,Danielle!Bv,Shihana,DanaMi

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

deci ,daca naste si Salo_sama, raman singura care am ajuns aproape la 41s si nu mai nasc

fericita 40+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yoni ....hai ca mai ai putin...sincer acum!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ma retrag si eu la Tv langa sot si apoi la somn!!!

Noapte buna burtici si mamici!!!

Intru dimineata sa vad marile vesti !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Ally, saru'mana ca ma sustii, esti o dulce mai e un pic ,dar acum pare cel mai mult

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- DEEA = astept cu mare drag sms de la tine maine. dorm cu mobilul sub perna,si-l iau si la toaleta- nasterea ta este ca un fel de preludiu la a mea. acelasi spital, tu imi esti tare draga,diferenta e mica de 2 zile intre,tot cezariana..
- fetele, ptr ca de 4 zile vars zilnic,si stau cu limonada acra la cap zi si noapte,azi mi-am facut de cap- am prins niste cola,am baut un pahar fara sa respir asa ca acum bebicii ma ciocanesc la usa coluluioare stiu ei ca mai au un pic si ies afara?
- monas- da,uite ca a trecut timpul-maine e si ultima zi din sapt.37.o groaza de saptamani..o groaza de ganduri,temeri, emotii."zile de fericire"- zilele de ecografie..candva nu aveam tupeu sa cumpar nimic, mult timp am stat cu doar 2 perechi de sosetele, si acum mi-am alineat scoicile pe parchet,ca la armata-ieri le-am spalat invelitoarele,azi le-am montat,stau ca soldatii, asteptand sa plece la lupta pe fotoliu stau hainute proaspat spalate-maine asteapta sa le calc,pe carorifer o paturica, pe masa sterilizatorul,care maine va avea prima lui actiune - sterilizarea celor 2 biberoane si 2 suzete;ehai ca ma opresc,ca..as povesti pana maine dimineata cat de dragi imi sunt toate astea care ma inconjoara

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Somn pufos si vise frumoase Ally

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Hai ca am vazut si eu pozici

Iony, burtica mare si frumoasa ce ascunde o printesa care se lasa asteptata fain ca nu ai facut nici o vergetura, nu ca mine Ce ti-au spus la spital, te baga la inducere daca nu vine pana maine sau cum ?

Madutza, ce papusa ai tu acolo se vede ca ii place la baitza

Ally, o felie de tort si la mine te rog Maine execut si niste mucenici nu mai pot de pofta

Stefy, ce mare burticaaaaaa

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Viss ce putin mai ai si tu!!
te cred ca esti emotionata, dupa cate ai tras si tu... dar lasa ca Dumnezeu e mare si-ti vei tine in brate comorile mult asteptate
sunt cu gandul la tine
Doamne Ajuta!

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ma bag sa fac un nou capitol sa fie pentru maine dimineata sa aveti ce pana ma trezesc eu

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Strumfi, maine merg la monitoraj si o sa vad ce-mi vor spune
nu cred ca ma vor interna maine ca la mine nici un semn
ma lasa sa ajung la 41s+3 si atunci ma vor interna , cam asta este procedura

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput