Un cabotin.Sau cum si de ce mi-am inselat sotia(2)
Raspunsuri - Pagina 3
Un_cabotin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue si eu mersi ca mi-ai dat fix cel mai lung avertisment, de parca l-am injurat pe cabotin, cand nu era asa.. ma ia si sila, succes la sectiunea asta, unde moderarea a fost mereu fix dupa ureche! |
Eu am apucat sa citesc mesajul lui Babyblue, inainte de editare si avertisment, si nu am observat nicio insulta, la adresa nimanui.
Ma simt dator deci sa-i iau apararea si rog moderatorul sa-i anuleze avertismentul.
Multumesc.
UC
babyblue spune:
mercic cabotin!
chiar nu am intentionat sub nicio forma sa te jignesc. stiu ca am glumit cu tine, ca mereu am spus ca mi-esti simpatic.
dar aici se modereaza dupa ureche. ma mir ca nu mi-au anulat si contul, de-a dreptul. mi-au dat avertisment dupa o sapt de la discutie (cand aveai timp sa te ataci tu, dc era ceva de atacat) si mi=au dat si 30 de zile...in mod nedrept...
o seara buna!
ps. lia, nu crezi ca ar trebui sa tii cont de faptul ca nu s-a sesizat nimeni, in afara de tine, ca l-as fi jignit pe cabotin, nici macar cabotin??? chiar as vrea sa vad dc se tine cont si de parerea altora, sau rolul de moderator este unul de abuzator.
astept sa mi dispara avertismentul.:)
eu zic ca ai si alte cazuri mai grave de rezolvat, in afara de asta al meu!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
15+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
balanta spune:
Babayblue... daca stii, la ce capitol intreb si eu unde si ce e cu avertismentele? Exista cumva un dictionar al lor, ca un fel de erata, asa da, asa nu?
Ilinca_M. spune:
Pai na, acum ca a fost editat mesajul respectiv, cine si ce sa mai inteleaga?
Eu am citit topicul asta din mers, dar nu-mi amintesc de nicio insulta grava pe aici, ca as fi retinut (cred!) daca era ceva de cartonas rosu...acum chiar sunt curioasa: in ce au constat insultele acelea ingrozitoare?!
babyblue spune:
in nimic.
aberatiile moderatorilor.
LIA, ACUM AI DISPARUT? NU MAI MODEREZI?
ASTEPT SA MI RETRAGI AVERTISMENTUL, CU ATAT MAI MULT CU CAT CABOTIN INSUSI, A SPUS CLAR CA NU A FOST INSULTAT! DC PE NIMENI NU A DERANJAT,MI SE PARE UN ABUZ SA TE DERANJEZE FIX PE TINE.
PANA LA URMA NU E FORUMUL MODERATORILOR SA FACA FIX CE VOR EI, AR TREBUI SA SE TINA CONT SI DE PAREREA CELOR CARE SUSTIN REALMENTE FORUMUL: FORUMISTII!
ca dc e sa o luam asa, pe spinarea fraierilor care scriu constant pe acest forum, se primesc si banii pe reclamele care se afiseaza non stop pe forum, ca dc n-ar scrie nimeni, n-ar fi un forum cu valoare si n ati reusit sa primiti bani pt reclame.
consider ca particip activ la viata acestui forum,implicit la banii care primesc, atata timp cat am mii de mesaje, scriu de 5 ani cel putin si sunt o aparitie constanta pe forum.
basca nici nu vorbesc urat sau nu jignesc pe nimeni.
si cred ca este un abuz. o exagerare maxima.
si ok, dc era vb de un avertisment usor, mai intelegeam, dar m-a deranjat exact faptul ca mi ai dat cel mai lung avertisment, de parca am injurat de-a dreptul, cand nimeni n-a remarcat sa fii spus ceva deplasat, nici mkr cel vizat, iar tu te-ai trezit dupa o sapt sa moderezi.
_
16+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
si de cateva zile astept un raspuns din partea moderatorului LIA!
ma intreb cum are loc moderarea, o data la 3 sapt ne trezim ca dam avertismente pe nedrept??
asa ne facem jobul?
_
16+ cu
balanta spune:
Baby blue, si eu astept raspuns la chestia asta...as pune intrebarea oficial dar nu stiu la ce topic ar merge...si daca nu primim raspuns...cred ca m-am cam lamurit catre ce se tinde si de ce participante vechi, carte aveau cate ceva de spus au disparut in timp de aici...!
babyblue spune:
cand vor disparea participantii vechi si forumul va muri incet, incet, cum au murit si altele ca nu e greu sa faci un site ca desprecopii, ca exista concurenta deja si uite asa, oamenii vor pierde bani, ca asa e la romani. la inceput dam gogosi bune, dupa care cand avem clienti, stricam reteta.....incepem sa facem pe interesantii moderand ce nu e cazul sa se modereze, dar asa, ca suntem smecheri.si nici mkr n avem curajul sa ne recunoastem greseala.
bine ar fi sa nu subestimezi importanta niciunul user, pe principiul, da-l naiba, ca mai sunt si altii, putem si fara x sau y..asta e mentalitate romaneasca.
_
16+ cu