Aspirante optimiste >20 ani (647)
Raspunsuri - Pagina 20
gabyv spune:
Neata
Lia buna cafeluta ta, sper ca ai pus si o lingurita de molipseala
Sa aveti o saptamana frumoasa
Situl cu poze e picasa, pe prima pagina scrie instructiuni.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 Luci, gandeste pozitiv tre' sa fie iti tinem pumnii diseara si iar asteptam cu emotii pana maine |
Da , pai incerc Moni sa fiu pozitiva , dar ma obsedeaza ca nu stiu ceva sigur , si am tot citit de testele barza ca ies fals pozitive , sure check-ul nu mi-a fost valabil si ...

sincer mi-e frica de un rezultat negativ , si presimt ca asa va fi dimineataDoamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
racheel spune:
Buna fetele dragutele 

Am venit sa iau si eu o gura de cafea
Paula vrei sa-mi trimiti si mie parola?As vrea si eu sa va cunosc si sa pun si poze cu mine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui gabyv Neata ![]() Lia buna cafeluta ta, sper ca ai pus si o lingurita de molipseala ![]() Sa aveti o saptamana frumoasa ![]() Situl cu poze e picasa, pe prima pagina scrie instructiuni. ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
chiar mai multe

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
PaulaFrida spune:
racheel ai PM 

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
gabyv spune:
Am uitat sa ma laud
finutul meu are doi dintisori
Va pun mai tarziu poza cu mititelul.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
PaulaFrida spune:
Va invit la:
CAPITOL NOU

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida monique sunt instructiuni pe prima pagina,parola ti-o trimit eu pe PM ![]() ![]() ![]() _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
nuuu, ca am parola nu mai stiu unde sa intru
elenusht spune:
salutare fetelor! Sa aveti o saptamana super!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!