Aspirante optimiste >20 ani (647)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

la Timisoara ii da cu ploaie sau ceva de genul..am o stare mirifica

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Si la noi tot iarnaParca nu se mai termina!
Lorena tu in ce zi a cm esti din cite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor in Craiova este soare cu dinti si au anuntat ninsoare incepand cu aceasta noapte.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Am vazut mai apoi ca esti in ziua 7.Acum depinde de cit de lung e cm tau daca e scurt sar putea sa ai ovulatia mult mai repede prin 9-10 a cm.Nu e batut in cuie.Liniutele de pe testul de ovulatie trebuie sa fie amindoua la fel de intense .Acum vb si eu din carti stiu ca testul pozitiv de ovulatie anunta cu 24-48 de ore innaite ovulatia.Eu sincer nu am vazut niciodata un test de ovulatie pozitiv in lunile in care leam incercat,asa ca mam last pagubasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

nu lary....tocmai asta e ca cm variaza intre 27-31.....dar 27 cred ca am avut o singura data in general am cam 30
eu oricum o sa fac jap jap

sa am asa o faza luteala lunga

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna ziua fetelor,off corina imi pare rau dar lasa ca dd o sa aiba grija si o sa-ti trimita un ingeras cat de curand nu-ti pierde speranta.Corina dar poate e menstruatie peste sarcina...totusi fa un test,zic si eu...eu astept pana marti apoi voi face un test.
Lary buna,mersi pt teo a avut febra dar mai usoara...acum o sa vedem daca face si astazi o trecem pe antibiotice din pacate,in ceea ce priveste de baitelul tau poate trebuie sa-l imunizezi,aeroosoli,si poate se schimba ceva in bine...succes.

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

George a fost intotdeauna mai sensibil,dar iarna asta a fost friguroasa rau pe la noi.Sa vina odata soarele sa se incalzeasca ca iarna asta numai belele mea adus

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

buna ziua fetelor,off corina imi pare rau dar lasa ca dd o sa aiba grija si o sa-ti trimita un ingeras cat de curand nu-ti pierde speranta.Corina dar poate e menstruatie peste sarcina...totusi fa un test,zic si eu...eu astept pana marti apoi voi face un test.
Lary buna,mersi pt teo a avut febra dar mai usoara...acum o sa vedem daca face si astazi o trecem pe antibiotice din pacate,in ceea ce priveste de baitelul tau poate trebuie sa-l imunizezi,aeroosoli,si poate se schimba ceva in bine...succes.

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

fetelor eu nu mai inteleg nimic.....s-a schimbat site-ul fertility?????????

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

gata...m-am lamurit
se lucreaza la site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorena ai uitat k eu am ramas in z7-8 gravida????

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput