Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
baby78 spune:
Amelia si Analisa
Giulianno de Anne
Robert de Enik
Anne de Julia SM
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
iul_aug2010 spune:
Pun link la Capitol nou, cu nr. 100, nu de alta dar e creat si sa nu-l inchida pe asta, inca bibilesc la el.
mousel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Crissy stiu ca tu ai propus curatenia de Paste :) Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
ma bag si eu ca musca in .... dar sunt si eu una din mamicile care este trecuta in lista si nu am postat decat de 2,3 ori dar care va citeste aproape in fiecare zi ..... Cu ce va deranjeaza ca sunt delfinasii trecuti pe prima pagina? oricum vor intra mamici, aceleasi sau altete si vor dori sa fie trecuti si delfinasii lor in listuta si se va ajunge la aproximativ aceeasi dimensiune a listei.
fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)
http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393
rodyka spune:
mie mi se deschide capitolul nou tare latit... sau inca e in curs de executare?!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia acum citesc ce a scris katalina si ma gandesc ca de ce se teme ea eu sper sa mi se intample(daca stau sa ma gandesc acum mi-a intarziat CM dar inca nu mi s-a reglat la 29 zile cum era inainte).Vedem noi,oricum speram intr-o minune. |
Pana la urma Kata?....este cu o linie sau cu doua?
Si eu tare imi doresc sa mai vad un test cu doua linii dar parca as vrea totusi sa treaca un an de la operatie sa nu risc cine stie ce complicatii.....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crissy77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mousel
ma bag si eu ca musca in .... dar sunt si eu una din mamicile care este trecuta in lista si nu am postat decat de 2,3 ori dar care va citeste aproape in fiecare zi ..... Cu ce va deranjeaza ca sunt delfinasii trecuti pe prima pagina? oricum vor intra mamici, aceleasi sau altete si vor dori sa fie trecuti si delfinasii lor in listuta si se va ajunge la aproximativ aceeasi dimensiune a listei. fetita cu fundita IULIA (19.08.2010) http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393 |
ca te-am suparat, am scris si in capitolul urmator, e vorba de fetele care in 6 sapt nu mai dau niciun semn. Cele care doar citesc dar nu scriu nimic sa anunte. Datele oricum sunt pastrate in cele 99+x capitole (care se vor mai scrie pana la Pasti).
Sunt fete care nu au intrat deloc cred (cum ar fi CD, chiar mi-ar placea sa mai stiu despre ei).
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Si eu am o fixatie cu baita, si anume am vazut mai multe exemple (mai ales masculine ) care sunt mai certate cu dusul zilnic, si vreau sa evit asta cu orice pret |
Cred ca am fost inteleasa putin gresit.Eu pe Matei il spal la fundulet la fiecare schimbare de pampers si atunci ii dau si pe picioruse si pe manute, practic jumatate de corp il spal, repet, de fiecare data cand il schimb.Ramane doar burtica si capul pe care le spal la baita de seara, pe care pana la 6 luni am facut-o zilnic, acum mai am seri cand nu ii fac (v-am explicat de ce, pentru ca ma doare foarte rau spatele).
Dar de aici pana a ne gandi la exemplele masculine certate cu dusul zilnic...e muuult.