*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)
Raspunsuri - Pagina 9
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui teodora racz Ca tot vorbim de instrumenete muzicale:ai mei imi iau din bucatarie oale,le intorc cu fundul in sus si bat cu lingurile sau polonicele Va dati seama ce fond sonor am!Astazi au luat spuma de ras si s-au facut pirati si indieni;s-au distrat pana ce au simtit ca incepe sa-i cam stranga pielea! Ariel iti tin pumnii pt.targ! |
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea dragaPovestea mea
MarianaPop spune:
Fetelor, voi ce gustarele le mai pregatiti puiutilor?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
Povestea mea
mrlh spune:
Ca tot vorbeati de "fond sonor" la mine cea mica bate cu zornaitoare in patut sau masuta, iar cea mare canta cu volumul la maxim si bate si ea cu alta jucarie in masa, jucarii, etc. La spitalul de nebuni cred ca e mai liniste ca la mine acasa. Nu stiu ce sa ma mai fac, caci atunci cand se pun pe facut zgomot e jale. Cea mica nu prea intelege care-i treaba si experimenteaza diverse, in timp ce Delia se distreaza grozav incercand sa faca mai mult taraboi decat sora-sa. In conditiile astea eu sunt cu nervii la pamant. Azi am fost la farmacie si am luat Calmogen Plant, caci sunt tot timpul nervoasa si irascibila.
Cat despre gustari, noi servim sendvis cu cascaval si sunculita luate de la cei din zona sibiului care au impanzit orasul. Bio nu cred ca sunt, dar sigur sunt naturale. Se si strica foarte repede. Delia mea mananca cu placere migdale crude, fructe, iaurt cu/fara fructe.
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui mrlh Ca tot vorbeati de "fond sonor" la mine cea mica bate cu zornaitoare in patut sau masuta, iar cea mare canta cu volumul la maxim si bate si ea cu alta jucarie in masa, jucarii, etc. La spitalul de nebuni cred ca e mai liniste ca la mine acasa. Nu stiu ce sa ma mai fac, caci atunci cand se pun pe facut zgomot e jale. Cea mica nu prea intelege care-i treaba si experimenteaza diverse, in timp ce Delia se distreaza grozav incercand sa faca mai mult taraboi decat sora-sa. In conditiile astea eu sunt cu nervii la pamant. Azi am fost la farmacie si am luat Calmogen Plant, caci sunt tot timpul nervoasa si irascibila. Cat despre gustari, noi servim sendvis cu cascaval si sunculita luate de la cei din zona sibiului care au impanzit orasul. Bio nu cred ca sunt, dar sigur sunt naturale. Se si strica foarte repede. Delia mea mananca cu placere migdale crude, fructe, iaurt cu/fara fructe. |
Mirela
!Unde-s doi puterea creste!
nu vreau sa te supar
. Ceea ce a functioneaza la mine este un exercitiu de respiratie (inspir/expir adanc), ceai de tei (valeriana sau sunatoare) si cand vad ca nu mai rezist momentului plec din camera pentru cateva minute. Seara imi fac masaj la tample cu ulei de portocal. Cu toate ca am un copil mic, am si unul mai mare Si noi avem cam acelasi meniu!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Ariel_7000 mult succes la expo! Efortul tau sa fie rasplatit cu multe realizari! 
Asa... ca info:
www.babyexpo.ro/b/index.php?op=baby_star" target="_blank">Baby Expo si ceva www.evenimente-bucuresti.ro/2011/03/07/baby-expo-2011-sala-polivalenta/" target="_blank">detalii ![]()
Interesant de vizitat, pacat ca nu pot ajunge acolo
!
Mariana, mamica de
Povestea mea
teodora racz spune:
Mariana eu le fac tot felul de gustari la cuptor:minipizza pe care sa o poata tine singuri in manuta,biscuiti(cu zahar putiiin),saratele,fursecuri,piscoturi;mai mananca iaurt, fructe,paine cu pateu/sandwich cu sunca,briose;mai scriu daca-mi aduc aminte!
Poate fetele care merg la targ ne spun si noua ce noutati mai sunt si mai ales ce preturi!
MarianaPop spune:
randunici!
Uff...am baut o
mare si parca am inceput sa ma simt mai "zen"
. Apropo, stiti cum se face cafeaua de criza? Nu?
Va dau reteta imediat:
"Se ia o boaba de cafea, se leaga cu o ata, si se scufunda de 2-3 ori în ceasca cu apa fierbinte.
La fiecare 3 cafele se schimba ata...!" 
Am citit horoscopul totemic, in astrologia amerindiana sunt castor iar randunoiu' e cerb, uite dom'le ca pana si acolo ma domina (ma refer la inaltime)
.
In seara asta ma planificat o omleta de primavara pt. noi si pentru Bianca "mazare cu porumb" adica ceva amestec mexican, branza proaspata, ou si iaurt si la cuptor cu ea
!
Pt.we o ciorba de zarzavat dreasa cu smantana si ca fel principal ardei umpluti. Nu m-am hotarat in privinta desertului...![]()
Mai am ~ 20 min. si plec de la job!
www.youtube.com/watch?v=dzsuE5ugxf4" target="_blank">Shakira
Mariana, mamica de
Povestea mea
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui teodora racz Mariana eu le fac tot felul de gustari la cuptor:minipizza pe care sa o poata tine singuri in manuta,biscuiti(cu zahar putiiin),saratele,fursecuri,piscoturi;mai mananca iaurt, fructe,paine cu pateu/sandwich cu sunca,briose;mai scriu daca-mi aduc aminte! Poate fetele care merg la targ ne spun si noua ce noutati mai sunt si mai ales ce preturi! |
Teodora
pentru idei.Mariana, mamica de
teodora racz spune:
Ati vazut ce s-a intamplat in Japonia?Doamne ce tragedie!Am o persoana ffffffff.(nu-mi ajung f-urile)draga in China pt.care imi fac griji;il astept.cu bine acasa ca imi fac griji pt.el
Am intrat deja in bucatarie,nu prea stiu ce sa gatesc
vesnica problema!
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui teodora racz Ati vazut ce s-a intamplat in Japonia?Doamne ce tragedie!Am o persoana ffffffff.(nu-mi ajung f-urile)draga in China pt.care imi fac griji;il astept.cu bine acasa ca imi fac griji pt.el ![]() Am intrat deja in bucatarie,nu prea stiu ce sa gatesc vesnica problema! |
Teodora! Bunul Dumnezeu are intotdeauna grija de noi
!Pai..cam ce ai dori
?Mariana,
mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga