*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Mariana, foarte frumoasa povestea voastra! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Teodora, virozele sunt din ce in ce mai agresive, ca asa se modifica tulpinile astea nenorocite, noi suntem cu sistemul imunitar din ce in mai vraiste, suportam mai greu...Sanatate multa!
Mrlh, diferenta dintre cupiii mei e mai mare decat la voi, imi e destul de usor cu Sof. Iar Vlad este foarte foarte cumintel si vesel
Nu iti imagina acum ca Sof nu imi intinde corzi, dar per total, da, e destula armonie. Sa vedem cum o fi cand o incepe diversificarea si o sa ma pierd printre oale...
Sa aveti o zi frumoasa de tot!
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Mariana, foarte frumoasa povestea voastra! Sa fiti sanatosi si fericiti!!! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-SofiaYou must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Olgutzika, asemenea ganduri bune si pentru voi!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecuta mea draga
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela La multi ani,mamici! ![]() Sanatate bolnaviorilor! ![]() Mariana ![]() Cu doi pui in cuib!! |
Zoze!Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
kitzy spune:
La multi ani mamici-randunici!!!!
Multa sanatate puilor bolnaviori, sa le treaca repede, repede!
Mirela noi suntem bine, Andrei imediat bate pragul de 5 kg, ce bine-mi pare ca ia in greutate si trage bine din biberon 
Ieri am inscris-o pe Diana la gradi, in mai trebuie sa dau confirmarea, sper sa mi se pastreze locul pana ma duc cu dosarul, deocamdata mi-a luat doar datele si mi s-a spus ca cei inscrisi au sigur loc, da stiu eu cum e cu siguranta asta......
Altfel, nu prea apuc sa intru, sunt doar eu singura cu copiii pana seara, is mamica full time si nu prea am vreme de net.
Pe Diana as putea-o lasa si la soacra-mea, da faza-i ca daca o las doar pentru o jumatate de zi, jumatea aia se face pana a doua zi ca nu vrea fata sa mai vina acasa si prefer sa n-o las prea des tocmai din cauza asta ca nu vreau sa se indeparteze de noi. Ca doar buna-sa ii face toate poftele, si n-o prea cearta, fata de mine care pun piciorul in prag si la nevoie o trimit si la colt, asa ca incerc acuma s-o las acolo cat mai putin posibil ![]()
teodora racz spune:

LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!

Sa va dea D-zeu sanatate,fericire alaturi de familiile voastre!
teodora racz spune:
Noi suntem mai bine in sensul ca viroza evolueaza si am ajuns sa tusim,Tudor are secretii transparente si stranuta
iar Antonia tuseste sec inca;sper sa nu mai faca febra!
Olga, cand o aveam numai pe Antonia mi se parea ca nu sta locului,ca e un titirez dar de cand a aparut Tudor mi se pare ca ziua trece fulger;si eu sunt singura cu ei toata ziua si mai clachez din cand in cand;dar meseria de mama e minunata si nu as schimba-o cu nimic in lumea asta!

Vlad-Alexandru