*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrlh spune:

Inca nu ne-au iesit rezultatele de la exudat. Marti sau miercuri vor fi gata. Sper sa fie OK.
Ursuleti cu echinacea si propolis i-am dat si eu Deliei si i-au placut foarte mult. In fiecare seara se prezenta cu manuta intinsa: "Mami, usuietu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

randunici!

Am intrat sa va urez o dupa-amiaza placuta!

Am program de shopping, trebuie sa ma hotarasc ce sa-i cumpar cadou de 8 Martie nanutei Biancai. Dupa aceea fuga acasa ca am in program sa calc rufele.

Va las si o melodie cu Katy Perry http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&feature=fvwrel.

Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

LA MULTI ANI! Mami Amira-Roxana

LA MULTI ANI ESSAM!

Mai fetelor ce viroza o fi si asta?Azi noapte n-am dormit deloc,am stat cu comprese reci asa de tare ma durea capul!Antonia gemea in somn si s-a trezit plangand sa-mi spuna ca o doare si pe ea capul si facuse ceva febra;e normal sa mai faca febra dupa 5 doze de antibiotic?Face febra la 8 ore in jur de 38 de grade;maine o dc iarasi la dr.sa o mai asculte o data la plamani;
Eu sunt mai bine asa ca mi-am reluat locul in bucatarieMa si gandesc ce trebuie sa gatesc pt seara asta;
Mariana ma regasesc in povestea ta cu alaptatul;eu nu l-am putut alapta pe Tudor doar 2 sapt.Si astazi ma invinovatesc pt.treaba asta si as vrea sa pot da timpul inapoi sa gasesc o rezolvare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Sanatate picilor bolnaviori si putere mamicilor sa treaca si peste asta!

La noi naturistele si homeopatele uneori au functionat, alteori nu. Pt imunizare le dau picilor tinctura de echinaceea, influcid cand simt ca-i "paleste" viroza, ca sa o fac mai suportabila, septilin in cura de 3-4 luni. Iarna asta au scapat usurel, s-au mai virozat si ei, dar nu foarte rau. Mai rau e ca Teo are predispozitie spre laringita si face crize de sufocare, dar faza asta dureaza 1-2 zile maxim. Tocmai a facut o criza d-asta acum 1 saptamana si ceva si din pacate am fost nevoita sa-i dau Prednison, caci se sufoca, dar dupa prima noapte s-a reparat rapid. Alex a fost si ea virozata, ea ramanand cu o tuse enervanta, careia i-am venit de hac cu ACC pliculete. Dupa 4 pliculete era ca noua. Nu stiu insa daca se da si la pici mai mici...
Uneori am reusit sa combat febra mare data de rosu in gat cu remediul homeopat Belladona, 30 ch, alteori nu a mers. A trebuit sa apelez la Diclogesic, pe care il prefer clar in locul algocalminului. Au fost cazuri in care am apelat si la algocalmin, cand nu se putea altfel.
Un remediu super super bun, contra virozelor, a fost Infludo, dar pe care nu l-am gasit decat in Germania, mi-a trimis cineva de acolo si a fost excelent...mare jale a fost cand am constatat ca una din sticlute se sparsese la transport si sticla era goala in cutie...

Fug la treaba ca mai am cate ceva de aranjat, macar am terminat etichetatul si a ramas impachetatul in saci...apoi, Doamne ajuta sa treaca repede si editia asta de BE, fara evenimente neplacute.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Sanatate randucinilor si puiutilor lor bolnavi,La Multi Ani sarbatoritilor sa fie sanatosi si va invit la un cappucino virtual asa ca de dupa-amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Ariel multumesc de sfaturi!Belladona am vrut sa le dau si eu dar nu am stiut cat;3 granule/ora pana scade febra?Daca zici ca e bun Infludo le voi lua si eu ca am la cine apela in Germania;cat despre algocalmin si eu am aceeasi parere;Tudor nu se simte dupa el,are ebtremitatile reci si e apatic;iti doresc spor la treaba si-ti tin pumnii sa ai succes si sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Sanatate randucinilor si puiutilor lor bolnavi,La Multi Ani sarbatoritilor sa fie sanatosi si va invit la un cappucino virtual asa ca de dupa-amiaza

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, multumesc pentru cappucino, e prea tarziu sa-l servesc la ora asta, dar il pastrez pentru maine dimineata!

Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea iubita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodora racz
Mariana ma regasesc in povestea ta cu alaptatul;eu nu l-am putut alapta pe Tudor doar 2 sapt.Si astazi ma invinovatesc pt.treaba asta si as vrea sa pot da timpul inapoi sa gasesc o rezolvare;

Teodora, am avut probleme la inceput dar si pe parcus (cu temperatura mare, chemat salvare, pana si medicul pediatru a venit sa ma "rezolve" ca eu deja nu mai suportam nimic), am avut asa de mult lapte ca puteam sa mai cresc inca un copil. Am reusit sa o pe Bianca pana la 1 an si 2 luni. Nu este cazul sa te invinovatesti, asa a fost sa fie.

Sanatate puiutilor si putere sa treceti peste hopul asta!

Mergi la inceput

randunicile nocturne!

Va doresc o noapte linistita!

Ariel_7000 spor la impachetat! Mult succes la expozitie!

Mergi la inceput

Pentru ceea ce sunteti,
Pentru ceea ce faceti,
Pentru feminitate,
Pentru bunatate,
Pentru sensibilitate,
Pentru naturalete,
Pentru toate acestea, dar nu doar pentru atat,
Urez randunicilor o zi minunata, presarata cu multa iubire!
La Multi Ani!

Mariana, mamica de Bianca Alessia,berbecutza mea iubita

Mergi la inceput