*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)
Raspunsuri - Pagina 14
teodora racz spune:
Mariana ceva vsti despre mama?
Ariel am stiut eu ca vei avea succes la targ!Tutu-urile sunt extraordinare!Mai ca si eu mi-as lua unul!![]()
Olga da stau la casa de aia am atatea geamuri
si mi-am mai pus si in usi asa ca sa nu-mi ies din mana!
Multumesc ca te gandesti la noi!
MarianaPop spune:
randunici! Sunt pe fuga, am de organizat o conferinta...revin mai tarziu..
Chiar daca nu e inca 18:30, eu totusi spun de acum:

LA MULTI ANI MATEI!
Sanatate, fericire si mult noroc in viata!
Bunul Dumnezeu sa-ti ocroteasca pasii!

luny!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
mrlh spune:
Ariel ma bucur ca esti multumita de rezultatele de la BE.
Mariana ai ceva vesti bune de la mama ta?
Olgutzica aceeasi problema cu statul afara o avem si noi. Delia vrea afara de la ora 9, dar cu Moni trebuie sa mai stau un pic in casa ca sa doarma. La ora 14 pe Delia trebuie sa o bag la somn, dar Moni ar putea sa mai stea. Asa e cu doua comori...![]()
Cineva intreba de sampoane. Cred ca Mariana. Noi folosim sampoane organice luate de pe un site organik. Din pacate bugetul nu ne permite sa luam si pentru adulti, dar incercam sa le protejam un pic macar pe ele.
Voi le-ati luat biciclete la copii? Delia a vazut la un baietel in parc o bicicleta pe care a si incercat-o putin. De atunci nu aud decat ca vrea si ea. I-as lua de ziua ei, dar nu prea stiu din care.
Apropos de ziua ei. Luny, fetele din Bucuresti pe unde organizati zilele copiilor? Stiti vreun loc de joaca care sa fie ok?
MarianaPop spune:
Va salut randunici! 
Asa… sa revin la a va povesti ce s-a mai intamplat intre timp. Ufff….neuronu’ meu in varsta imi joaca feste…
.
Mamei i se continua cu analizele, mai are astazi glicemia, e atent monitorizata la TA, EGK –ul e normal, deci avem OK-ul pentru interventie, acum asteptam decizia doctoritei in privinta datei cand va avea loc operatia. Lucrul care m-a uimit
(De ce oare ma mir? Doar traim in RO) este ca am primit o lista cu tot ceea ce este necesar operatiei (ex: perfuzoare, branule, pansamente..etc. si inclusiv medicamente). Avantajul nostru este ca am rude activand in acelasi domeniu si procurarea materialelor nu a fost o problema (ma refer ca avantaj doar la procurare, ca de banuti nu mai vorbim…). Vai de cei care nu au posibilitati…
offf Doamne la ce s-a ajuns…
Interventia in sine nu este complexa dar dat fiind faptul ca are o varsta inaintata…asta e lucrul care ma ingrijoreaza cel mai mult….
Sa dea Domnul sa fie bine…
Ieri dupa amiaza am avut o zi cam plina
. Am deschis o noua sesiune de consiliere familiala si de cuplu. Cred ca mi-am gresit cariera. Am inceput cu randunoiu si am terminat cu socrela. Dar stiti voi…odata fixate anumite comportamente ne e tot mai greu sa normalizam lucrurile. Cu toate ca o sa re-iau zilnic aceleasi lucruri... sper in izbanda. Socrela imi spunea ca nu toti au aceeasi fire si mod de a vedea lucrurile ca si mine…Stiu asta….Dar daca incerci sa-ti impui anumite reguli comportamentale reusesti mult mai usor sa fie cat de cat o armonie in familie
.
Am iesit cu Bianca la plimbare, lasand masina de spalat sa-si faca treaba, ne-am intors cam tarziu….programul de seara….intins rufele si cam atat. N-am mai avut timp sa mai modific niste blugi ai Biancai…am adormit…sper sa o fac astazi.
Am putin ragaz si va las si un videoclip (without MG):
www.youtube.com/watch?v=zjGtTUfPcI4" target="_blank">Michael Jackson – Hollywood tonight
Si inca o data va multumesc foarte mult acelor randunici care sunt alaturi de mine!
N-am mai avut timp sa citesc si din urma…promit sa recuperez
.
la munci....
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Mariana ma bucur ca macar mama ta se simte mai bine,Doamne ajuta ma rog pentru dansa si pentru tine sa iti ea Dumnezeu putere sa treci peste toate
Sunt alaturi de tine:*
MarianaPop spune:
randunicilor si mai mari si mai mici!
Mirela, mutumesc pentru sustinere! 
Din pacate nu este nici o alarma falsa, a primit confirmarea oficiala de la seful sau
.
Poti sa-mi dai mai multe detalii despre acele sampoane?
Rectific: noi avem tricicleta…. iar Biancai ii place sa-i spuna bicicleta
. Oricum nu prea apasa ea pe pedale dar e mami care o impinge.
Ariel_7000 multumesc pentru incurajari!
Nimic nu este intamplator in viata, bunul Dumnezeu face in asa fel ca lucrurile sa se aseze intr-o ordine numai de EL stiuta.
Partea mai putin placuta este ca noi nu prea mai avem rabdare sa asteptam.
Ma bucur ca lucrurile au decurs bine la BE. Multe realizari in continuare! 
Alina, multumesc ca esti alaturi de mine! 
Multumesc si pentru cafea. Am savurat-o cu placere!
Teodora, multumesc ca te gandesti la mine! 
Ce mi-ar fi placut si mie sa stau la casa. Asta e visul meu…nu ca s-ar si indeplini. Dar cine stie…Niciodata sa nu spui niciodata, nu?
Mariana, mamica de
teodora racz spune:
Mariana sa nu sari in cap la mine dar eu am fost adepta blocului!
Am coplarit la bloc alaturi de niste vecini buni,am trait liceul si facultatatea tot acolo;daaaaar al meu randunoi a trait numai la casa cu curte si m-a innebunit cu casuta din poveste;asa ca dup casatorie am vandut garsoniera micuta in care stateam si am cumparat terenul,o livada;si peste cativa ani ne-am facut o casa in mijlocul livezii;si stii ce e culmea:i-am adus si pe socri,si pe parinti si pe cumnata mea impreuna cu familia ei!
Asa ca acum stam toti pe aceeasi strada si nu folosim telefonul cand avem nevoie de ceva doar ies afara si striiiiig!Deci vezi niciodata nu este prea tarziu ca poate,poate!
Lunny ii doresc sanatate flacaului tau,fie sa aveti o zi speciala!
LA MULTI ANI MATEI!
alina_satena spune:
Mariana parerea mea este ca daca a primit confirmarea sefului
sa depuna cat mai multe cv-uri sa intrebati prin cunostinte daca stiu vreo firma ceva care au nevoie de un om (depinde si de specializarea sotului tau) eu ma
ptr tine si ca Dumnezeu sa te ajute sa vezi situatia optima si sa iti dea putere