Am nevoie de un raspuns urgent!

Am nevoie de un raspuns urgent! | Autor: bibitica20

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am intampinat mari probleme cu scumpele noastre functionare de la posta.
De aproape 2 ani stau in chirie si nu mi-am schimbat adresa din buletin. Am primit zeci de colete in tot acest timp,mai ales in ultimele 2 luni, mi-au fost date fara probleme.
Saptamana viitoare am de primit 7 colete foarte importante, pentru unele am platit in avans la banci, pentru 2 am de platit un ramburs destul de mare. si nu vor sa mi le mai dea decat daca am buletin pe adresa aia.
exact aceleasi anagajate care 2 ani mi-au dat zeci de colete!
Am inteles ca pot prelungi inmagazinarea aceea de 10 zile cu doar 5 zile!
Intrebarea mea e...In Cluj cat dureaza eliberarea unui buletin?
Exista un regim de urgenta pt eliberare si cat costa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna,
scuze, dar tie iti trebuie flotant, nu schimbare de buletin. Adica, ai zis ca stai in chirie, deci nu iti poti face aici domiciliul....
Daca chiar mergi pe varianta de schimbare de domiciliu, daca dureaza mai mult eliberarea, atunci cere o hartie de la politie ca buletinul iti e la schimbat, etc, explica-le si ar trebui sa iti dea o hartie ca sa poti lua coletele.

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

Am uitat sa mentionez ca ma gandeam sa ma ia la domiciliu proprietarul. sper ca asa se cheama procedura.
Daca fac chestia cu flotantul, imi pot da aia coletele? Stii cumva cam cat dureaza asta?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Te ia in spatiu.
Parerea mea e sa faci frumos de data asta si sa le promiti ca de-acum iti primesti coletele la post restant. Costa cu 1-2 lei in plus dar e mai putin complicat decat sa-ti faci buletin, sau pana iti faci buletin. Tu te gandeai dar proprietarul ce zice e de acord?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Voi glumiti, nu?
Cum adica sa nu poti avea adresa de domiciliu acolo unde stai cu chirie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Singura varianta oficial - legala si perfetc posibila - flotant. Ti se elibereaza in aceeasi zi daca ai toate documentele solicitate.

www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Voi glumiti, nu?
Cum adica sa nu poti avea adresa de domiciliu acolo unde stai cu chirie?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si Gruia (23 ian.2011)

nu inteleg ce spui...pt ca nu poti avea domiciliu in chirie, ci doar flotant...
Se poate face domiciliu nou si buletin, daca proprietarul declara ca te ia in spatiu, deci nu ca ai fi in chirie...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Da, e de acord
As face frumos luni, as incerca sa merg la o a treia angajata care, dintre toate, mi-a predat cele mai multe colete. Insa timpul e scurt si propr numai dimineata la prima ora are timp de luarea mea in spatiu. Asa ca daca nu imi merge nici cu a 3a, pierd inca o zi.
Am inteles ca mi-ar putea da o adeverinta cum ca buletinul meu e la schimbat si cu aceasta adeverinta as putea lua coletele...ati incercat asta?
Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Daca varianta flotant e cea mai usoara, atunci probabil pe asta voi merge.
Sper ca accepta posta varianta asta.
Scuze, nu ma pricep...
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibitica20

Daca varianta flotant e cea mai usoara, atunci probabil pe asta voi merge.
Sper ca accepta posta varianta asta.
Scuze, nu ma pricep...
Multumesc

cat se poate de curand

sunt obligati sa accepte, avand flotant acesta e noul tau domiciliu, pe perioada stipulata in hartie, asa ca atesta domiciliul tau si prin urmare poti lua coletele linistita.

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lalexandra, e prima data cand aud asa ceva. Nu stiu pe ce lege te bazezi tu cand spui asta, dar in legea in vigoare nu exista asa ceva, "primirea in spatiu" este doar una dintre cele trei variante, se foloseste pentru cei care nu sunt nici proprietari si nici chiriasi.
Flotant este o persoana care locuieste temporar in alta parte (maxim un an).
Chirias este o persoana care are un titlu locativ legitim dovedit prin contractul de inchiriere. De ce nu ar putea avea domiciliul acolo unde locuieste, asa cum este firesc?

Bibitica, scuze de offtopic.

Mergi la inceput