Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}
Raspunsuri - Pagina 9
A_driana spune:
camy ma bucur tare ca sunteti bine...si te asteptam la mai mult ,scris'...
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
numai sa am timp sa scriu..cand ajung acasa dansez cu Flavius, ma joc cu el..si ne iubim pana la cer si inapoi...pur si simplu nu ma pot rupe de el...cand merg la calculator el plange..si mi-e tare mila sa-l vad asa...
La Brasov e tare frumoasa vremea..de nu ar mai ninge..desi aici...mereu ninge pana si in aprilie
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
pishko spune:
A fost bine la control... toate la locul lor, bebe cu capul in pelvis, eu maaaare, dar nu-i problema, ca nu m-a certat nimeni si a ramas in picioare tot data de 14... in caz ca se intampla ceva intre timp ii sun sa fie pregatiti si ma asteapta... am asa o stare de nu-mi vine sa fac nimic... azi noapte am avut niste dureri de cap si n-am dormit deloc toata noaptea... offf sunt asa de nerabdatoare sa vina momentul odata! Sa scap de picioare umflate, de greutate in miscari, dureri de oase, etc... si sa incep cu nopti albe...
pishko +39
si mihai 28.10.2009
AMR 3 zile!!!!
A_driana spune:
pishko pai nu fa nimic...ai tot dreptul
cred ca esti nerebdatoare sa-ti vezi minunea in brate...inca un pic pic pic
( chiar si eu sunt nerabdatoare sa ma operez, sa scap odata...sau sunt inconstienta? )
magdaz_ina spune:
Camy, m-a socat faza cu bona...
Cred ca nu era calificata pentru asta, doar nu si-a imaginat ca o sa fie simplu cu un copil de nici un an jumatate...
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
pishko spune:
Adriana iti doresc din tot sufletul sa termini mai repede cu operatia si sa se termine cu bine... si apoi sa vina si mogaldeata aia mica pe care ti-o doresti... Dumnezeu e mare si e suficient sa-ti doresti si ti se va intampla
pishko +39
si mihai 28.10.2009
AMR 3 zile!!!!
pishko spune:
Camy si pe mine m-a socat faza cu bona... cam ciudatica... ori s-a speriat ca e destul de greu sa ai grija de un copil asa de mititel
pishko +39
si mihai 28.10.2009
AMR 3 zile!!!!
A_driana spune:
pishko multumesc ...intr-adevar imi doresc sa fiu bine si sa trec cu bine peste operatie...
si dupa asta ne dorim f mult inca un bebe...sotul si restul familiei vrea NEAPARAT, fara discutie , o fetita...
eu nu stiu exact ce-mi doresc...ar fi frumos o ,pereche'...dar parca imi place mult cu baiat ...in fine...ce o vrea D-zeu, numai sa fie sanatos/a...
My_Lady0091 spune:
noapte buna fete!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |