Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

vi se intampla si voua sa fiti asa ,stresate' cand administrati un tratament copilului

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Nu esti singura! Stai linistita ca nu-i dai in fiecare zi... sanatate multa!

pishko +38
si mihai 28.10.2009

AMR 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

A_driana nu esti singura sigur. Cat despre tratament, eu zic sa-l faci exact cum a zis dr. Laringita la copii f mici e destul de naspa. Mai bine un tratament puternic si scurt care sa-si faca efectul, decat sa o lalaiti nu stiu cat cu boala.
Asa ca nu-ti face griji si or sa se vada si rezultatele cat de repede.

Pishko imi place cm se transforma semnatura ta Oare mica Emma stie ca mai sunt 7 zile si o fie rasfatata de toata lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui 28061982

Pishko imi place cm se transforma semnatura ta Oare mica Emma stie ca mai sunt 7 zile si o fie rasfatata de toata lumea?

Nu cred... dar o sa afle sigur ... intre timp fratiorul ei cred ca incepe sa simta ca se impute treaba ca a inceput cu niste alintaturi pe care nu i le recunosc... sper sa reusim sa depasim faza de gelozie sa-i acordam in continuare sentimentul de siguranta si iubire ca si pana acum sa nu se simta dat la o parte...

pishko +38
si mihai 28.10.2009

AMR 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu am disparut..doar ca am avut ceva probleme..si a trebuit sa angajez urgent o bona acum Fla e cu bona in camer lui si eu in sufragerie...
incerc sa vad daca st cu ea si fara mine
Nu am crezut ca poate fi atat de greu sa-ti lasi copilsul cu cineva strain

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

nu am disparut..doar ca am avut ceva probleme..si a trebuit sa angajez urgent o bona acum Fla e cu bona in camer lui si eu in sufragerie...
incerc sa vad daca st cu ea si fara mine
Nu am crezut ca poate fi atat de greu sa-ti lasi copilsul cu cineva strain

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

ce ai patit, camelia?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

adriana..eu i-amdat PREDISON cand a facut alergia aia urata si cand a avut ENTEROCOLITA!
3/4 din pastila de 2 ori zi,dimi si seara pt 2 zile si 1/2 din pastila de doua ori pe zi,dimi si seara, inca 2 zile..e foarte puternic,stiu.noi am avut si protector pentru flora cat am luat antibioticele.sanatate puiului!

pishko..imi inchipui cat de nerabdoatoare si cat de fericita esti!

busy...treceti voi si peste asta..ce efacut, e bun facut.reactii adverse serioase sa nu aiba!

alina...nimic nou de Adela?

Rebecca mea de vineri seara are iar o usoara alegie pe corp..bubite minuscule si rosii, preponderente pe picioare, adica laba piciorului, talpa.la inceput am crezut ca e rujeolasau rubeola ori eritem infectios..dar am citit si nu se incadreaza nicaieri.nici nu o deranjeaza ca nu se scarpina..deci cred ca e alergie la vreun aliment!

ai vostri au problema cu buricul lor???fii-mea cum se vede la burta goala isi infinge degetul mare fix in buric..si impinge frateeee..de mi se ridica parul pe mine..si nush ce sa ii fac sa uite de noua descoperire..

aaaaa...si acum stie ca are "tzitzi"..si isi trage bluza sa se uite sa le vada..
cam atat din Moldova Centrala

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy ce s-a intamplat?
lady si David isi baga degetul in buric...la el, la noi, la cine apuca
noua ne-a dat jumate de pastila de 3 ori pe zi...deci o pastila jumate/zi...timp de 4 zile....

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

ce s-a intamplat????
de cand sunt eu impreuna cu Cris..sunt neacceptata de familia lui...si mereu incearca s-mi faca zile fripte...dr din ce in ce mai tare incearca sa gaseasca cate "ceva" sa ma inlature e langa Cris...
..mai nou s-au dus la Cris cu foi listate cu ce scriu eu pe DC (inchipuiti-va numai gradul nebuniei lor...cat au stat sa gasesca ceva despre mine )...
Problema lor e ca Cris l meu, mereu le da "papucii" pt ca pe el nu-l intereseza nimic din ceea ce au ei sa-i spuna lui dar cu toate astea nu ne pica deloc bine...il vad trist pe Cris, nu-mi dau seama cum nu vad si tristetea lui...cine stie, probabil rautatea lor cea mare nu-i lasa sa vada asta...

asa ca eu am zis ca soacra si cumnatul sa nu mai calce la noi in casa..Cris e totalde acord..ok..angajam bona..dar credeti-ma ca e cumplit de greu sa-mi vad sufletelul meu in grija unor straini

Si in caz ca ma citesc "binevoitorii"... le spun ca noua...celor 3 Pustai (Cris , Fl si eu)..ne vine sa de fiecare data cand mai auzim de cate una ....provocata de ei!
Sunteti niste oameni de ....

Mergi la inceput

stiti ca ultimele randuri sunt pentru "binevoitori", da?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy nasoala treaba...dar faza asta-i prea de tot
ma bucur ca sotul ii alaturi de tine...
si cum s-a purtat azi bona cu Fla? si invers? ii tanara, batrana?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput