Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Am pus poze cu Emma!!! NU sunt foarte graitoare dar mai crestem noi si ne mai asezam un pic, acum suntem cam sifonate...

pishko +39
si mihai 28.10.2009

AMR 1 zi!!!!

Mergi la inceput

Si-am schimbat si semnatura, in sfarsit!

pishko mihai 28.10.2009 si Emma 14.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

helo,
camy ma bucur tare ca ti-ai recuperat contul ...nu mai fa prostii din astea...
pishko la data nasterii la Emma ai scris 2010 in loc de 2011 ...tot stateam eu si ma holbam...ma gandeam, doamne, dar nu mai stiu in ce an suntem
lady cum ii paru'?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mama mia ce copil frumos

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete
Emma...o bombonica roz..

Lauriciu,Ady..parul e un pic mai deschis ca tura trecuta...eu vreau sa il deschid treptat, fara sa il oxidez..mi-e teama ca il ard de tot si asa cade.
el, culoarea din fabricaeste castaniu inchis..l-am avut vopsit preponderent negru..roscat inchis..ciocolatiu.., in ultimul timp vopsindu-ma ASA. acum il deschid..vreau sa ajung la blond aluna..sau pe aproape macar...ma vopsesc deovreme cu Brilliance de la Schwarkzopf..si mi se pare ok firma, cam scump pentru buzunarul meu, ca tre'2 tuburi..dar..deh..odata pe luna...merit si eu, nu?
poze cu freza mea sunt pe face..si pun una si in contul comun!
ne auzim

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

gata, pus poze...si cu freza si cu lipishtoaca..

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

poze...unde???????

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Gata am redresat situatia... cred ca nu-si terminasera efectul sedativele de am pus 2010.
Suntem acasa in sfarsit... mihaita a facut frummos la surioara lui, dar cu o mana a impins-o... deci intelegeti... e frumoasa, dar hai cand pleaca? Sper sa ajunga s-o iubeasca...

pishko mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

poze...unde???????

pe contul comun!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
lady iti sta bine culoarea...lipishtoaca dulcica foc
pishko o sa o iubeasca el, ai sa vezi...ce bine ca sunteti acasa...
sa-ti pove ceva...intre mine si fratele meu sunt 9 ani jumate...cand m-a adus mami acasa de la maternitate, toti copii de la bloc s-au strans in jurul ei sa ma vada...fratemeu a ramas la vreo 2-3 blocuri distanta...il striga mami, ii zice ,,hei, da nu vii s-o vezi pe sora-ta?'' la care fratemeu ,,nu, ca am timp s-o vad toata viata'' ...
deci iti inchipui cat m-a ,dorit' el pe mine ...dar acuma ma adora...ne intelegem fff bine....si ma bucur mult ca am un frate...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput