Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Bine ai venit, EMMA - sa fii sanatoasa, vesela, cuminte si norocoasa.

Adriana - multa bafta si curaj! O sa fie bine, o sa vezi

Fetelor, aveti idee unde pot eu sa-i fac lui Andi costum de dans sportiv fara sa ma coste o avere? - eu nu gasesc decat site-uri unde pantalon+body ma costa 400 ron

Va pup si mai revin

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

cauta o croitoreasa...tre' sa gasesti una.cumperi materialul..si gata

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Si eu sunt pe aici, sunt singura acasa cu Stefanut am si treaba multa si as vrea sa ma si vopsesc astazi(singura) offff

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

si eu ma vopsesc azi singura.am zis sa merg la coafor..prea multi bani.ma deschid la culoare.prima data,acu' trei saptamani, tentativa esuata(de culoare), vedem azi!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ta...na..na..na

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

de ce sunt fericita?????
pai dupa ce m-am certat cu familia lui Pustache pt ca mi-au listat de pe DC de suparare am cerut inchiderea contului...si ieri am vazut ca mi-l inchisesera..sa va zic cat am suferit?????? ca nu pot sa o felicit si eu din inima pe Pishko [de emotie si fericire]
Deci, draga Pishko, sa-ti traiasca mica Emma, sa fie sanatosa si fericita!!! La multi ani fericiti...si un brat de pt tine mami*2

...si draga A_driana sa stii ca sunt alaturi de tine...si luni ma voi ruga pt tine, auzi????? O sa fie bine... da' ne trimiti un mesaj dupa opertie, bine????

Clar...sunt dependenta de DC!!!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

deci....sunt atat de fericita...ca in seara asta va dau de baut!!!

Mergi la inceput

si acum parca ar merge si o muzica buna

Mergi la inceput

camy!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Pishko, ce dulce trebuie sa fie fetita! Cand ajungeti acasa?

Allexa, si eu trebuie sa ma vopsesc. Nu m-am hotarat insa daca azi sau maine. Apoi o sa merg sa ma tund- trebuie sa-i fac ceva la parul asta, ca nu-l mai suport asa

Lady, o sa va tin la curent cu bicileta. Deocamdata ne-au spus ca incerca sa o reprogrameze in aceeasi zi, dar la sfarsitul programului.
Cum ti-a iesit parul azi?
Cand primiti rezultatul la analize?

Getik, cu multi ani in urma, mi s-a desfacut si mi-a alunecat de la mana fara sa-mi dau seama un ceas la care tineam mult. Am crezut ca e pierdut. Mama insa nu s-a lasat, a refacut parte din drumul meu pe jos si... l-a gasit destul de repede, nu foarte departe de casa. Nimeni nu-l luase. Asta se intampla in Bucuresti, pe o strada destul de circulata. Eu zic sa incerci barem sa intrebi la sala de dansuri.
Spor la treburile de primavara!

A_driana, pai ai motive sa fii optimista: o sa scapi in curand de starile de rau.

Busy, eu la costume de dans sportiv chiar nu ma pricep. Te-ai uitat si pe ebay?

Camy, sa nu mai faci asa ceva. Pai cum, sa ne parasesti tu?

Ce o mai fi facand Sunshine? Tiusca?
Fetelor care nu au mai scris de mult, dati barem un semn ca sunteti bine.

Mergi la inceput

'neata

bunaaaaaaaaa pt toata lumea!!

Mergi la inceput

nu va parasesc mai, nu va parasesc nicicum..

si acum..back to work

Mergi la inceput