Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
A_driana spune:
alina ce face Adeluta? cum ii cu ochisorii? ca parca ziceai acum ceva vreme ca ai observat ceva pb...sper sa nu vb prostii
Adriana, mamica pufarinului David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
28061982 spune:
Buna Ady
Nu vb prostii deloc. Mi se pare ca nu mai e ca inainte. Adica s-a ameliorat putin. Adica nu se observa uitandu-te la ea, ci mai degraba daca e obosita si i se incid ochii se somn sau la pozele cu blitz. Am vorbit cu un optometrist si mi-a spus ca pana la 9luni- 1 an isi fixeaza privirea, insa muschii si stabilitatea privirii, faptul ca priveste la distanta mai mare si etc se realizaza mai tarziu spre 2 ani chiar. Mai asteptam pana la urmatorul contol cand vom cere si trimitere la oftalmolgie. Cand ajungem prima data cerem drei ei si analize copro si urina (poate si sange in functie de discutia cu ea) si oftalmologicul. Pana la varsta asta Adela nu are nicio analiza facuta, pt ca dr. intotdeauna a zis a e super ok. Intotdeauna e f f vioaie, energica si nu a racit pana acum decat o data si atunci tratamentul a fost ser in nas si scos de mucisori. In rest i-am mai dat eu oscilococcinum cand o vedeam ca a luat-o frigu afara si se lasa cu putini mucisori si stranut. Febra doar la un vaccin si la un dintisor, in rest nimic. Sa dea DD sa nici nu avem probleme. D-asta dr mereu imi zice ca e pacat sa chinui copilul cu intepaturi si alte cele daca e ok. Pricum un copro cer sigur si discutam serios s despre ochisori.
M-am intins, scuze.
Ce-o face Pishko. Micutza Ema o fi deja in bratele mamicutei ei?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
eu am stat in casa pana acu'..sa astept semn.cand se trezeste lipishrtoaca fugim afara
daca primesc sms cu vesti despre draga de Emma si eroina noastra, cand ajung home anunt!
Blackmoon Lady&lipishtocul
![](copilas.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
roxyaly spune:
Pishko tinem pumniiiiiiiiiiii
Hai micuta Ema te asteptam pe lume.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
Adriana hai cu vesti de la dr. ca stau ca pe ace.
O sa fie fff usor cu laparo, 2 zile si esti acasa numai ca nu il vei putea ridica pe Davidutul o perioada.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Buna seara!
La ora 15.35, astazi, pe 14.03.2011 s-a nascut fluturasul de martie aprilie EMMA.
Mihaela spune ca are 3,295 kg si de cand au dat ochii una cu alta papa intruna..numind-o fomista si jumatate!
BINE AI VENIT PE LUME EMMA!
FELICITARI PISHKO(Mihaela)!!!!
ADY?cum fu controlul?
Blackmoon Lady&lipishtocul
![](copilas.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'seara
vai ce ma bucur ca-s bine fetele noastre
Bine ai venit pe lume draga Emma, si felicitari mamica curajoasa ...si fff bine ca-i fomista printesa
fete, eu am venit de la control, operatia s-a stabilit in 21 martie, adica lunea viitoare....deci de azi intr-o saptamana la ora asta voi fi fara pietrele mele ,pretioase'...
abia astept sa scap....desi duminica noaptea nu cred ca voi dormi de emotii...si luni cred ca voi vomita de frica....
va rog sa-mi tineti pumnii....Doamne ajuta sa iasa bine ....
99% va fi laparo....dar exista 1% sa fie ceva complicatii si sa fie nevoit sa ma ,desfaca'.....sper din suflet sa nu fiu eu ala 1%
A_driana spune:
roxy ...mda, de asta mi groaza....ca nu voi putea ridica nimic, nici pe David cam 2 luni, asa mi-a spus...deci voi avea zilnic mama/soacra la mine acasa....
de asta sper din suflet sa reuseasca laparo...ca dupa cea clasica cred ca luni bune dureaza recuperarea....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getik1/getik1.jpg)
getik1 spune:
,FELICITARIIIII PISHKO SI BINE AI VENIT MICUTA EMMA
sa dea domnu sa fie o fetita sanatoasa si necolicoasa si sa pape mult, mult mmmult.
laura LA MULTI ANI pt DIANA , scuze de intarziere
lady nu prea mai am noutatii, doar ca sunt mult mai linistita fara vrajitoare, cu cez este mai bine este mai calm decand cu serviciul asta nou
, cu ary trebuie sa merg iar la bucuresti cu piciorusele sa vad miercuri ce raspuns primesc., si o sa va tin la curent eu de 2 zile nu am mai deschis pc ca am fost ieri la dansuri apoi la nasi si apoi am venit cu totii la noi in aer liber in curte
, si ary ieri a pierdut cercelusu de aur din ureche, erau cercei cu care a scoso nassa din spital
in fine.
adry lasa ca o sa te incadrezi in aia 99%.
gata fug sa fac nani ca imi fug ochi pe monitor
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
28061982 spune:
pt mamica fericita, Pishko
si pt bebelina Emma
Pishko, sa dea DD ca Emma sa fie sanatoasa, feicita, norocoasa si iubita si sa va umple sufletele cu bucurii!