Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Oana ce a spus educatoarea de la gradinita mentionata de tine mi se pare ca suna cu ceva de genul trebuie sa cotizati,parerea mea.Eu cred ca lucrurile acestea sunt foarte josnice si mi se pare ca refuza dreptul copilului la educatie ceea ce nu este normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whitelilly78 spune:

Buna tuturor! Avem si noi o fetita care in iulie va implini 3 anisori, am inceput de prin martie vizitele pe la gradinite si ne-am oprit la una din ele; ne doream f. mult sa o inscriem aici din mai multe motive, in principal pt. ca e cea mai apropiata de casa noastra.
Noi nu suntem de acord cu spaga sau alte atentii, dar avem prieteni, rude, cunostiinte, care au inceput cu intrebarile si sfaturile: "cum, n-ati aranjat deja?" (asta prin martie); "fara spaga nu intra copilul la gradinita, asa e peste tot", "trebuie sa va obisnuiti cu chestiile astea de-acum, e pt. binele copilului", "toti primesc spaga" si asa mai departe.......ne-am gandit ca asa o fi, asta este, copilul trebuie sa mearga la gradi;sotul meu s-a hotarat sa mearga la d-na directoare , la 2 zile dupa ce a depus dosarul cu niste atentii si un pliculetz...
II venea sa intre in pamant de rusine cand d-na n-a acceptat decat florile, si astea cu greutate si l-a intrebat: "si d-voastra, tinerii, veniti cu chestii de-astea? cum as aputea sa primesc atentii si apoi sa ma uit in ochii celorlalti parinti fara sa rosesc?"
Deci, da, mai sunt si oameni curati printre noi...va dati seama ca acum ne dorim de 1000 de ori mai mult sa intre fetita la aceasta gradinita, d-na spune ca o sa incerce sa-i inscrie pe toti din circumscriptie ....tre sa asteptam acum, sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui santa14
stiu si una unde ni s-a cerut de la obraz 200 euro

Toarna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui whitelilly78

Buna tuturor! Avem si noi o fetita care in iulie va implini 3 anisori, am inceput de prin martie vizitele pe la gradinite si ne-am oprit la una din ele; ne doream f. mult sa o inscriem aici din mai multe motive, in principal pt. ca e cea mai apropiata de casa noastra.
Noi nu suntem de acord cu spaga sau alte atentii, dar avem prieteni, rude, cunostiinte, care au inceput cu intrebarile si sfaturile: "cum, n-ati aranjat deja?" (asta prin martie); "fara spaga nu intra copilul la gradinita, asa e peste tot", "trebuie sa va obisnuiti cu chestiile astea de-acum, e pt. binele copilului", "toti primesc spaga" si asa mai departe.......ne-am gandit ca asa o fi, asta este, copilul trebuie sa mearga la gradi;sotul meu s-a hotarat sa mearga la d-na directoare , la 2 zile dupa ce a depus dosarul cu niste atentii si un pliculetz...
II venea sa intre in pamant de rusine cand d-na n-a acceptat decat florile, si astea cu greutate si l-a intrebat: "si d-voastra, tinerii, veniti cu chestii de-astea? cum as aputea sa primesc atentii si apoi sa ma uit in ochii celorlalti parinti fara sa rosesc?"
Deci, da, mai sunt si oameni curati printre noi...va dati seama ca acum ne dorim de 1000 de ori mai mult sa intre fetita la aceasta gradinita, d-na spune ca o sa incerce sa-i inscrie pe toti din circumscriptie ....tre sa asteptam acum, sa vedem

In general, sintagma "spaga ceruta cu nerusinare la inscrierea la gradinita" apare la userii din Bucuresti. In provincie sunt convinsa ca fenomenul "spaga" nu are amploarea din Bucuresti.

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santa14 spune:

Gradi 217 din Drumul Taberei, unii au inscris in ghilimele, au ocupat locul in gradi de cand aveau copii 3 luni - bineinteles copilul nemergand efectiv acolo, iar altii, care chiar nu au ce face cu copii nu au loc de nici o culoare.

Mergi la inceput

Citat:
Gradi 217 din Drumul Taberei, unii au inscris in ghilimele, au ocupat locul in gradi de cand aveau copii 3 luni - bineinteles copilul nemergand efectiv acolo, iar altii, care chiar nu au ce face cu copii nu au loc de nici o culoare.

Ce treaba are locul din 2013 ocupat de pe-acuma cu faptul ca cineva n-are ce face acum, in 2011, cu copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Ce treaba are locul din 2013 ocupat de pe-acuma cu faptul ca cineva n-are ce face acum, in 2011, cu copiii?

Se presupune ca are treaba ca cel care n-are ce face in 2011 s-a trezit cam tarziu ca locul pe care il putea ocupa copilul lui e ocupat de acum trei ani.

Dar eu cred ca astea sunt povesti. Nu exista asa ceva. La fel ca aia cu bratara si cartusul de davidoff. Da-o dracu de treaba ca nu mai suntem pe vremea lui ceausescu: se gaseste davidoff peste tot, si aur si tot ce mai poftesti. As fi crezut daca se zicea ca se cer bani dar asa, cu liniuta de la capat, e prea gogonata.

Si toate astea iau amploare in telefonul fara fir si in virtual

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Oricum e fara noima povestea. Nu exista locuri neocupate doar pentru ca unii le-au rezervat dinainte si-apoi n-au mai catadicsit sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am copilul inscris la 3 gradinite (Braila), toate 3 de stat, 2 cu program scurt si 1 cu program lung, la niciuna nu mi-a cerut nimeni nimic, nici nu mi-a sugerat nimeni nimic. Am lasat doar dosarul cu acte, cu confirmare telefonica a locului in iunie. In februarie am facut pasul asta.

Mirela_1, si Daria mea face 3 ani in decembrie. Si inca foloseste scutec. Cu toate acestea, dosarul a fost inregistrat. Numai sa scapam de scutec.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Inca o chestie: cam pe la inceputul lui aprilie am vazut un anunt pe usa gradinitei de aici, de langa bloc, cum ca se fac inscrieri in limita locurilor disponibile. Insa eu am sunat in februarie la mai multe gradinite, sa intreb cand incep inscrierile, la unele mi-au spus ca din 1 martie, la altele, ca pot veni deja.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput