Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!
Raspunsuri - Pagina 8
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor si eu am inscriso pe pitica la doua gradinite unde nu mi s-a cerut spaga,sper sa pot prinde un loc.La gradinita de unde apartinem noi spaga este foarte mare 400 de euro,un parfum Poeme si un cartus de tigari davidoff,si o bratar de aur de 6 grame. Si nu mi-am permis sa o dau acolo chiar daca este de stat,a spus cineva aici bine ca noi i-am invat sa le dam spaga.Bafta tuturor http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Tare de tot, mai ales bratara de fix 6 grame . Si nu s-a gasit nimeni s-o inregistreze pe duduie si s-o reclame la inspectorat?
alina_satena spune:
Fetelkor este vorba de gradinita 205,unde chiar astazi i-am depus dosarul fetitei mele si o doamna care era in fata mea ia spus doamnei directoare ca vine din partea unui domn si ia facut un semn pe cerereMi se pare strigator la cer asa ceva.Bafta tuturor
roli25 spune:
Credeti ca gradinitele unde se cere spaga au ceva special? Mie cand mi s-a sugerat asa ceva, am virat urgent catre o alta gradinita din apropiere si am constatat ca nu era cu nimic mai prejos decat gradinita initiala. Mersesem acolo intai, doar pentru ca era cu 2 stradute mai aproape de casa, adica in loc de 5 min, facem 10.
Mirela_1 spune:
Care sunt actele necesare pentru inscriere? Vreau si eu sa imi inscriu fetita, desi probabil nu va fi acceptata pentru ca face 3 ani abia in decembrie. Dar macar incerc si daca n-o fi posibil din toamna asta o sa revin si dupa 1 ianuarie.
roli25 spune:
Este posibil. Al meu in sept avea 2.8 ani si mi l-a inscris. Am sustinut sus si tare ca n-are pampers (desi avea, dar urma o vara intreaga sa-l dezvat).
Ai nevoie de certificat nastere copil, buletine parinti si adeverinte de salariat...si eternul dosar de carton
andreea_seby spune:
Alina,Eu chiar nu pot sa inteleg de unde atata tupeu sa se ceara atata spaga de la obraz! Chiar nu o da nimeni in gat????????
alina_satena spune:
Andreea inregistarto cineva,persoana care a inregistrato s-a dus cu inregistrarea la minister dar nu s-a rezolvat nimic,directoarea este tot acolo bine mersi si tot cere,asa in e in Romanica noastra.nu avem ce sa facem,eu nu am dat nimic si nici nu am de gand sa dau.Bafta tuturor la inscrieri si eu spun NU clar si raspicat spagii.
santa14 spune:
Fetelor, eu am fost la 8 gradi, in speranta k vom prinde un loc pt Bubu. este f greu cu noua lege, si cu spaga si fara, stiu gradi unde nu primesc nici macar fratii pt k nu au spatiu fizic. stiu si una unde ni s-a cerut de la obraz 200 euro........., ramane sa asteptam totusi luna iunie, poate avem o sansa din cauza faptul ca suntem la cresa de la 1 an.
andreea_seby spune:
Alina, daca stau bine sa ma gandesc nici nu ma mai mira nimic in tara asta, vorba ta, traim in Romania tara tuturor posibilitatilor, vai de capul nostru.Spaga cred ca dau doar cei ce au bani si nu au ce face cu ei! Dar stiti ce ma intreb eu? cei care dau spagi de ce nu se duc la particulara direct?Acolo ti-l inscrie in orice zi din an...Chiar nu imi pot explica sincer!
Spuneti NU spagii!
OanaP spune:
Daaa, sunt iar pe val! Am incercat sa gasesc o gradinita privata in zona Stirbei - Matache - Cismigiu. N-am gasit nici una in afara de Waldorf.
La gradinitele de stat nu ii primesc la mijlocul anului. La 203 mi s-a spus de o educatoare,
- Daaa venti, depuneti dosarul, dar sa stiti ca la noi e ca la scoala, sunt niste criterii, e ca la admitere.
- (?!?) Bun si care sunt criteriile?
- Nu stiu, numai doamna directoare le cunoaste, veniti si discutati cu dansa!