Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am intrat ceva vreme, muuuulta vreme in urma pe aici sa va zic ca sunt gravi. Am fost intre timp la dr, am vazut bebele, care e bine merci in "garsoniera" lui, vorba dr-ului. Eu am avut o perioada in care nu am putut manca nimic, acum ma simt un pic mai bine si mai pot manca cate ceva, dar pe alese si nu prea mult. Asa ca mai tot timpul sunt slabita si obosita. Am si slabit vreo 2 kg; acu sper doar sa nu ma simt la fel de prost ca in prima sarcina, cand am slabit 7 kg.
Datele pt listuta sunt: UM 22.12.2010, DPN 28.09.2011
Sper sa pot intra mai des pe aici, vad ca ne-am adunat destule gravidute la aceasta odisee
Acu va las ca se aude fii-mea lipa-lipa prin baie

de si10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor gata am terminat si eu de citit aproate toate capitolele.Daca omul nu are ce face isi gaseste de lucru, dar m-am gandit sa va ajut.Am vazut ca ati adaugat fetele, iar eu completez listuta.

Alexa 78-sarcina oprita din evolutie
liza 79 -sarcina extrauterina
carmencitacr-saculet desprins
Joana2672001-sac fara embrion
olim-avort spontan
magdalena-sarcina oprita din evolutie
maria scu-sarcina oprita din evolutie
ioana_iasi-avort menstrual
uliiasi-sarcina oprita din evolutie
Gorgy-sarcina oprita din evolutie
Lary 74-sarcina oprita din evolutie

Fete care nu au mai dat niciun semn
theea, andreea 2011, simmo, dyannna, inutsa, daniela 5580, cfalina,maria26, Kea, arcenciel, ralu 24, madutza 21, elly b, ilina, Cristina Geo, Daisy M, cristina a t, Happy Tummy, Flopishtica, inezluiza, angel4us

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Am intrat ceva vreme, muuuulta vreme in urma pe aici sa va zic ca sunt gravi. Am fost intre timp la dr, am vazut bebele, care e bine merci in "garsoniera" lui, vorba dr-ului. Eu am avut o perioada in care nu am putut manca nimic, acum ma simt un pic mai bine si mai pot manca cate ceva, dar pe alese si nu prea mult. Asa ca mai tot timpul sunt slabita si obosita. Am si slabit vreo 2 kg; acu sper doar sa nu ma simt la fel de prost ca in prima sarcina, cand am slabit 7 kg.
Datele pt listuta sunt: UM 22.12.2010, DPN 28.09.2011
Sper sa pot intra mai des pe aici, vad ca ne-am adunat destule gravidute la aceasta odisee
Acu va las ca se aude fii-mea lipa-lipa prin baie

de si10+

daca te uiti mai sus in listuta mea esti acaolo la fete care nu au mai dat niciun semn.ma bucur ca esti bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Camady, LAAA MULTIIII ANI, tot ce -ti doresti tu sa se indeplineasca, te pup si te imbratisez,o zic at mai frumoasa

Zubi, mami14+

Mergi la inceput

Zubi sper ca esti bine Ai fost la un doctor ginecolog sa-i spui situatia ta?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+ cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor am completat lista la prietene dragi. Ma doare sufletul, sper sa fie incheiata aici lista.
Inutsa ma bucur ca bebe e bine, sper sa te lase si pe tine starea asta de rau.

13+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele mele dragi; nu am mai intrat de mult, motivul fiind acelasi, greturile; am vreo sapt de cand mi-am revenit cat de cat, nu mai vomit zilnic, dar ma simt asa slabita, parca fara pic de vlaga in mine; incep prin ai ura si eu lui camady un calduros la multi ani , sa fii sanatoasa draga mea si sa te bucuri de piticii tai lary, giorgi as vrea sa va pot zice ceva dar mi s-a inclestat limba in gura, nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletelele voastre; fiti tari, noi sa suntem alaturi despre bebica al meu ce sa va zic, incep cu vestea ca ne-a confirmat nenea dr ca 80% e boy tati e in nori cu totul, e pur si simplu topit dupa bebica, de fiecare data cand mergem la control lacrimeaza am facut si noi dublul test, se pare ca sunt ok, nu prea imi bat capul cu rezultatele, faca-se voia domnului;va pup pe toate fara nici o exceptie si sa auzim numai de bine

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

camady la multi ani numai cu bucurii!

Lali si eu am adunat ceva informatii despre scutecele refolosibile, la un moment dat voiam sa promit mie ca voi fi ferma pe pozitie si ca voi spune NU Pampers. Acum nu stiu ce sa zic, am lasat deoparte deocamdata subiectul. Mi-as dorit f f F tare sa folosim pentru bebe scutece lavabile, insa mai am inca multe nelamuriri. Cert e ca admir f mult mamele care le-au folosit cu succes.

De aseara pana acu vreo doua ore m-a tinut o durere groaznica de cap - de unde si ingrijorarea ca e gripa si nu doar o raceala. Am pus pe frunte cartofi cu otet si spirt, am baut o oala intreaga de ceai de tei cu miere si lamaie, baie fierbinte cu sare la picioare. Acum vad ca m-a lasat si durerea de cap si ma simt bine. Sper sa nu fi fost decat un curent pt ca gripa este cea mai mare frica a mea. Stiu ca este f periculoasa in sarcina, iar tatal meu abia si-a revenit cu antibiotice si stat la pat 3 zile - deci aveam si de la cine sa o fi luat. Poate a luptat sistemul imunitar... nu stiu , voi vedea in urmatoarele zile cum ma simt.

Va doresc un week-end cu odihna si soare.

Lori 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

CAMADY LA MULTI ANI multa fericire,bucurii si sanatate multa.

13+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor va multumesc din suflet ptr urari.
Dar ce ne facem ca avem odiseea plina de baietei?Nu vrea sa apara nicio fetita?

13+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput