Puiuti de Sept-Oct 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador
Stefy , tu ? Saptamana asta mergi si tu , nu ?

Da Jade, saptamana asta am si eu programare pt dublu test. Abia astept.

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

oanaiasi din clasa a V-a cand am luat 4 la ora de biologie(aveam lectia Laleaua)am zis ca eu ma fac profesoara de biologie, apoi in clasa a XI-a am vrut sa dau la medicina dar nu mi-a placut chimia asa ca am ramas tot la profesor de biologie.

oana_s bine ai venit darcina usoara sa ai.Cate saptamani ai?Si despre acea biopsie nu stiu ce sa-ti zic.Nu le-am auzit pe fete sa faca asa ceva si nici eu.Dar de ce se face?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Seidana - Si eu ma bucur sa te vad...maine merg la eco...am fost azi, dar medicul tocmai pleca si m-a chemat maine..sper sa fie totul bine, ma gandesc ca este, atata timp cat n-am avut nici o neplacere

Mai fetelor...noi suntem diferite, experientele personale legate de nasteri, operatii etc sunt diferite de la un organism la altul...dar faptul ca femeia a fost "proiectata" natural sa nasca si are aceasta capacitate, inclina balanta in favoarea nasterii pe cale naturala. Riscuri sunt multe si pentru mama si pentru copil in ambele variante...si la cezariana copilul poate face foarte bine sindrom de aspiratie sau alte bazaconii, la fel cum mama poate face infectii si la nastere naturala. Eu le-am experimentat pe ambele si daca e sa aleg si nu se va impune altfel VOI NASTE NATURAL!!! e mult mai usor, te recuperezi mult mai repede, ai lapte din primul moment, iar daca situatia o impune cezariana se poate face si "la cald" in caz de forta majora...totul e sa ai un medic de incredere, cu care sa discuti pe fata dinainte ambele variante si sa ajungi la un numitor comun...incerc natural - daca nu merge sau situatia o cere vreau cezariana! asa mi se pare normal. Dar sa mergi direct la medic sa-i ceri sa te hacuiasca fara sa fie impus si fara sa stii cum reactioneaza organismul tau la nastere mi se pare o prostie! E parerea mea!

Scuze ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Racheel Doamne cat mi-a placut si mie biologia si anatomia (zoologia mai putin)... desi aveam o profa f severa iubeam materiile asta.. insa niciodata nu m-as fi vazut facand contabilitate.. ma vedeam psiholoaga.. acum sunt doar pisaloaga

raluca.. talentul tau e ca ai rabdare.. in IT trebuie sa ai rabdare (zic eu)... Si da lucrurile se intampla cu un motiv, si cand are DD in program pentru fiecare...

Noi avem casa noastra si masina noastra, insa desi sunt f mandra de noi, nu ma pot bucura f tare cand in fiecare luna imi amintesc ca mai mult de jumate din venituri merg pe rate...
aaa.. nu as putea sa stau cu parinti nici ai mei, cu atat mai putin cu ai lui, eu sunt omul care zice drept in fata lucru care cica e vazut ca obraznicie.. si oricum de la 21 de ani noi 2 stam singuri..
Si va apreciez din suflet pe cele care locuiti cu parintii, pt ca stiu ca poate fi dificil..

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

oana_s bine ai venit darcina usoara sa ai.Cate saptamani ai?Si despre acea biopsie nu stiu ce sa-ti zic.Nu le-am auzit pe fete sa faca asa ceva si nici eu.Dar de ce se face?

Multumesc de primire

Am intrat in 8 saptamani.
Biopsia asta este un fel de amniocenteza, numai ca se ia tesut din placenta si se face cu cca 4-5 saptamani mai devreme.
Cum n-am mai auzit pe nimeni sa o faca, sunt curioasa despe ce si cum se intampla.

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

seidana am uitat sa mentionez ca pentru apartament facem imprumut prin prima casa.Si noi o sa anem rate dar, asta este.Decat la tara mai bine cu rate la oras.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_s

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Multumesc de primire

Am intrat in 8 saptamani.
Biopsia asta este un fel de amniocenteza, numai ca se ia tesut din placenta si se face cu cca 4-5 saptamani mai devreme.
Cum n-am mai auzit pe nimeni sa o faca, sunt curioasa despe ce si cum se intampla.

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Oana _s si ce se depisteaza prin aceasta biopsie?Ti-a zis doctorul ca ai probleme?

Din cate stiu eu, se spune ca la femeile cu varsta inaintata rata ca fatul sa aiba malformatii este mai mare, dar NU ESTE OBLIGATORIU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Fac si eu parte din categoria persoanelor care nu-si pot tine gura si spun lucrurilor pe nume, drep urmare statul langa ai mei sau ai lui ar fi calvar. Avem pe de-o parte noroc ca stam in orase diferite si de unii si de altii, pe de alta parte e destul de greu fara pic de ajutor...

Ne cautam si noi casuta de o groaza de vreme si nu gasim ce cautam, drept urmare stam tot intr-un apartament cu 2 camere dar sper sa mai rezistam pana apare casuta visurilor

Ne stim din 1998, stam impreuna din '99 si pe 1 Martie am avut 8 ani de casatorie

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Natalia multi ani inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

athosik acum te-ai facut inteleasa.
nu spusesei nimic de eco si mi s-a parut ca "minimalizezi" importanta ei.

ce frumos ati scris fetelor despre voi...
despre mine:
eu sunt redactor de televiziune/divertisment. tati e olandez de rotterdam. stam in ro. eu sunt gemeni, el e pesti. amandoi duali. din toate punctele de vedere ... cultural, social, emotional ... ne intelegem ca nuca in perete. ma rog, exceptand un punct, slava domnului
iar atuul nostru este ca amandoi suntem creativi si iubim viata.
annelies a fost o "minune medicala". eram programata la operatie/biopsie pt un chist imens care parea cancerigen si premisele erau destul de negre. ma pregateam chiar pt o histerectomie.
iar acum ea este minunea vietii mele.
avem un acvariu marin superb cu corali, anemone, pesti colorati si 2 nemo (pesti claun) si un bulldog francez pe care il cheama Poker. pana acum el a fost baiatul familiei si a facut cea mai frumoasa si haioasa echipa din lume cu Annelies.
si abia astept sa le impartasesc si sa ma bucur alaturi de ei de cea de-a doua minune a noastra.
fiind nascuta si crescuta in cutie, adica la bloc, pana acum am refuzat sa ma mut la casa. de frica (sau de proasta). acum ca vine al doilea bb e un must.
Poker e negru cu cravata alba. daca ne mutam la curte i-am promis si lui o fetita alba cu pete negre.
si o sa mai vreau un ciobanesc carpatin. si annelies vrea un iepuras.
probabil vom avea o ferma

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput