Nasterea la Arcadia - Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mir_anda spune:

Buna,sunt insarcinata in 35 de saptamani si pana acum am fost la o dr colaboratoare cu arcadia. Avand in vedere ca nasterea cu aceasta dr costa 49 de milioane (vreau neaparat cezariana), m-am hotarat sa ma mut la un alt dr angajat cu care m-ar costa 33 de mil. Dar am mai multe nelamuriri: 1. ce medic imi recomandati, 2.mai exista costuri suplimentare afara de aceasta suma care e afisata pe site?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Buna mir_anda si bine ai venit printre noi.
Ca medic si dr. samoila si dr cacicovschi sant la fel de bune si apreciate,daca ai sa citesti de la inceput ai sa te lamuresti singura ca s-a tot scris de ele.Majoritatea celor de pe acest forum ne-am transferat de la colaborator la angajati,din mai multe motive nu numai financiare.Ai sa vezi ca se merita.
Alte costuri suplimentare teoretic nu mai exista ,decat daca doamne fereste se intampla ceva neprevazut,ce implica o durata de internare mai mare sau chestii de genul asta.Dar pana acum,nu am auzit sa intervina nimic la fetele care au nascut,deci suma a ramas aceeasi 32 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

si avans cat trebuie dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

eu am 30 sapt,voi naste in mai, dupa 15, cu dr samoia,cezariana.
cami....tu urmezi curand .nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Eu am dat avans 15.mil,pentru nastere normala,atunci inca credeam ca nasc natural.Dar nu-i bai,poti sa semnezi contractul asa si la externare platesti diferenta in functie de cum ai nascut.
Eu miercuri urmez.
S-a deschis un nou capitol.Continuam acolo conversatia. Pupici.

Mergi la inceput