Nu stiu daca panica e cuvantul potrivi, dar chiar am nevoie disperata de un electrician de la Enel, sau orice alta relatie care sa ma ajute sa-mi recapat "curentul"
Ieri dimineata din cauza unei defectiuni, s-a oprit curentul doar la mine in apartament. Am anuntat constiinciosi problema, am primit un numar de sesizare si promisiunea ca in maxim 11-12 ore se rezolva.
Au trecut mai mult de 24, si tot ne duc cu zaharelul, ca in maxim 45 de minute, ca in 2 ore, ca pana la ora 3..... iar eu nu mai rezist inca o noapte cu 3 copii mici la lumina lumanarii!!
Deci, daca cunoasteti pe cineva care sa ma poata ajuta rapid, va raman datoare!
buna,
nu ai pe cineva in familie sau pe scara suficient de priceput, astfel incat sa-ti verifice sigurantele de la tabloul electric, atat la cele din apartament, cat si la tabloul general ?
mie mi s-a intamplat ceva similar, se arsese siguranta de la tabloul principal, am avut noroc cu vecinul de alaturi care este electrician de meserie si a schimbat-o rapid...daca stateam dupa cei de la Electrica...cine stie cate ore sau zile ar fi durat..
poate era mai bine sa-i anunti ca s-a defectat contorul si ca nu vrei sa fii acuzata ca furi curent, ia sa vezi ce repede ar fi venit sa ti-l schimbe
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Problema nu e ca nu as gasi pe cineva priceput, cred ca si barbata-meu ar fi fost in stare sa verifice sigurantele, problema e ca panoul central este incuiat cu multe lacate de cei de la Enel, si nu ai voie sa umbli acolo fara acordul lor. Am mai avut o problema asemanatoare in trecut, si chiar ne-am certat cu ei sa ne lase o cheie de la panou, in caz de ceva si n-au vrut.
Oricum, au ajuns acum 5 minute, intr-un final, la mai bine de 30 de ore de la incident !! Sper sa se si rezolve.