deficienta de progesteron
Raspunsuri - Pagina 3
monn_roe spune:
Anis
Astea sunt rezultatele analizelor mele:
Estradiol: 60.9
Progesteron:0.1
FSH: 7.9
LH: 29.6
Mentionez ca aceste valori sunt in faza luteala.
Astept sugestii
Gabela spune:
Va rog spuneti-mi si mie cand este cea mai indicata zi sa fac analiza pentru progesteron si cand pentru prolactina? Doctorul meu mi-a zis ziua a 21 pentru progesteron si ziua 3 pentru prolactina, dar eu intelesesem de pe forum ca si pentru prolactina ar fi mai indicata ziua 21.
Gabela
crinuta spune:
Pt progesteron ziua 21, dar poate fi si 22 sau 23, iar pt prolactina nu se india o anumita zi. Este o simpla parere ca ar fi mai indicat ziua 21. Daca era asa, toti dr ce cereau clar sa se faca in ziua 21, insa se stie ca prolactina se poate face in orice zi a ciclului menstrual.
pupici
Crinuta
gabid spune:
quote:
Originally posted by monn_roe
Anis
Astea sunt rezultatele analizelor mele:
Estradiol: 60.9
Progesteron:0.1
FSH: 7.9
LH: 29.6
Mentionez ca aceste valori sunt in faza luteala.
Astept sugestii
Eu zic ca ai patit ca mine si nu ai avut ovulatie in acea luna.Si eu am avut la progesteron tot 0.1.
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Tia spune:
Eu am facut prolactina de doua ori in faza foliculara (5, respectiv 8) si tot de 2 ori in ziua 21. In zilele 5 si 8 5 a iesit bine, insa in ziua 21 de fiecare data a sarit peste limita maxima. Ancar mi-a explicat ca in ziua 21 prolactina atinge un varf si de-asta recomanda recoltarea in ziua 21.
Gabela spune:
Multumesc fetele pentru raspunsuri, o sa merg in ziua 21 sa le fac pe amandoua. Asa ma gandeam si eu, ca in ziua 21 iese prolactina mai ridicata decat la inceput de ciclu, ca doar d-aia si incep sa ma doara sanii...
Va pupicesc,
Gabela