Martie-Aprilie (172)- Bravo Simona!!! Bravo Miki!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Hihihi, ce bine ma simt ca pot impartasi din experienta mea. Ma vad in voi pe mine acum 7 ani, speriata de orice miscare a bebelusului. Credeti-ma, al doilea copil si sper ca si al 3-lea sunt mult mai usor de crescut, nu te mai stresezi de orice si esti mult mai linistit.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

M-am intors !!!!!!!
Am intrat super repede sa va anunt ce am facut si promit ca maine dimineata citesc si eu tot ce s-a intamplat azi. Acu urmeaza musafiri...

Multumesc mult pentru urari, va pup pe toate

Deci, bebe a vrut si el sa-mi spuna intr-un anumit fel "la multi ani"si i-a dat un pumn dopului de a plecat de la locul lui ,
asa ca am plecat la BV la control si rezultatele sunt super bune, nu sunt inca de nascut, col lung, lichid amniotic prezent, bebe pozitionat cum trebuie, la monitorizare lipsa contractii. A ramas pe 14 martie un ultim control si stabilirea cezarienei.

Si sa va mai zic ceva,
stiti ca va spuneam aseara ca am fost la un medic de aici si la eco mi-a zis ca bebe are 2900 (lucru care nu mi se parea ok), ei bine azi bebe avea 3408 Kg. Mi-a venit si mie inima la loc

V-am pupat pe toate, fug ca suna la poarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

giuliaa

colicii cam de cand apar? este musai sa-i faca?

fetelor, actele pentru CIC se depun dupa ce imi expira concediul postnatal? sau trebuie sa le depun de pe acum? si unde se depun?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

colicii cam de cand apar? este musai sa-i faca?

Nu e neaparat sa ii faca. Prima fata a avut rau, drept pentru care la a doua m-am inarmat cu Bonisan, Infacol, inca unul homeopat din america si inca fro 2 siropele....si nu a avut deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

SIMO, SIMO,SIMO HAI CA POTI!!!!

multumim sis de simo ca ne tii la curent ....
am intrat acum si am citit vreo 6-7 pagini asa pe sarite sa ajung mai repede aici sa vad ce a facut Simona

am zis eu ca la 14 cand am scris ea plecase deja....

Fetelor, gata imi retrag cuvintele....azi fost o zi superba...
acum ce sa zic si eu dimi. cand am vazut vremea aceea de iarna
viss a descris-o asa frumos ..dar parca totusi suntem in martie

Viss bijuteria e in militari...cred eu ca pe la piata gorjului....
sa stii ca aia mici mici...chiar nu se merita sa-i cumperi.....acum uitandu-ma mai bine la astia care i-am cumparat eu , parca si asta sunt prea miciti...imi e sa nu o jeneze in timp ....o sa-i vezi tu in spital...acum sa vedem cand ii face gauri..in ziua cand plec sau mai inainte

Alina.n pai de ce nu duci fata la o bijuterie care are aparat din acela de dat gauri...nici eu lui stefy nu i-am facut in maternitate si i-am facut pe la 8 luni....nici nu doare....e doar sperietura si trebuie tinuta bine....cerceii ce ii pune sunt ca un fel de capse....si nu face bubita....e steril ....

Madutza ce m-a incurajeaza Cristinelul...pai daca el face asa inseamna ca eu pe stefy o pot trimite singura cu fata la plimbare

mai pe Roxy nu am apucat sa o vad in poza....dar pe Anaxena nu o pot intelege de ce se plange....
fetelor stiti ce slaba era....si are o burtica mica....asa parca mancase o ciorba de fasole si se balonase

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
3 zile ....amr

Mergi la inceput

Doresc si eu userul si parola de picasa prin PM, va rog.

Multumesc

Mergi la inceput

madutza tu i-ai dat preventiv pentru colici? sau cand i-a facut? nu stiu ce sa fac, sa-i dau de acum siropel de colici.....

deea la bebelina i-a facut gauri in ziua cand am plecat. numai sa le zici ca ele nu te intreaba daca vrei

laura o sa ai un dolofanel de bebe distractie placuta de ziua ta

Mergi la inceput

Roxy, nu i-am dat Andreei. Anei i-am dat de toate si tot greu a fost....asa ca nu stiu ce sa mai zic. Daca vezi ca are, poti sa ii dai inainte de masa, conf prospectului.

Mergi la inceput

madutza atunci nu-i dau, ca vad ca n-are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gata, fetele!! E pe masa acum, la cusut! BB a avut 3750, nitel prematur a spus doctorita, nu si soramea care spune ca a iesit destul de greu oricum. Multumim lui Dumnezeu ca e sanatos!
Va doresc tuturor nasteri usoare in continuare!

Mergi la inceput