Aspirante optimiste >20 ani (646)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Am sperat k intru si vad ceva liniute duble dar... Haideti fetelor k a venit primavara!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Corina si eu cred ca e cam devreme pentru test...(dar te inteleg luna trecuta am facut un test la Z08 DPO...daca poti asteapta inca un pic) cred ca la Z10-11 DPO sunt mai multe sanse sa se pozitiveze Iti tin pumnii!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna fetelor!Sper sa fiti toate bn si sanatoase.Nu am citit nimic din ce ati scris de 2 saptamini pt ca am fost in spital,iar acum nu mai am puterea sufleteasca sa citesc.
In urma cu 2 sapt. am contactat un virus puternic de la locul de munca,tuseam pina la epuizare iar la un momendat am inceput sa am febra.Temperatura corpului a crescut pina la 39,1 moment in care am decis sa ma internez desi eram sub tratament acasa febra mare ma speriat si din frica pt. puiutul meu am chemat salvarea.Mau dus la urgenta ,mau pus la perfuzii au facut tot ce au putut ca sa-mi scada febra.In final dupa aproape 3 zile in care am avut puse perfuzii cu vitamine si am luat injecti febra a cedat ,dar din pacate prea tirziu pt puiutul meu.Luni pe data de 21 februarie chiar dupa momentul in care dr. imi spunea ca sunt mult mai bn si ma externeaza au inceput singerarile,speriata lam cautat pe dr. care ma pus la ecograf si mea dat teribila veste ca sarcina sa oprit din evolutie si trebuie chiuretaj uterin.Eu eram in soc si pt ca nu ma durea burta doar singeram cite putin nu am aceptat inevitabilul ,nu am putut sa cred ca puiului meu nu ii mai bate inima si nu am aceptat sa fiu chiureta .Atunci dr. sa hotarit sa imi faca tratament cu hemostatice ca sa imi tine sub control hemoragia timp de 5 zile .Nu ia dat nici o sansa bebelusului meu dar pt ca eu nu vroiam sa fac interventia a fost nevoit sa ma lase sa ma conving ca puiul meu este mort si ca nu mai creste.Saptamina trecuta a fost un adevarat cosmar pt mine.Acum treceam de la disperare,plingeam fara sa ma pot opri ,pt . ca toti dr. imi spuneau ca e mort,acum o umbra de speranta ca totusi puiul meu va creste putin pina vineri dimineata cind urma sa se faca din nou masuratorile.Vineri pe 25 februarie mau dus din nou la eco.Sacul embrionar se facuse mai mic cu 3 mm ,puiul meu nu se mai vedea cu eco obisnuit si am fost nevoita sa acept realitatea:minunea mea mica era moarta de aproape o saptamina,febra mare ia oprit inimuta.Seara la ora 19 a avut loc chiuretajul.Bebelusul meu mic nu mai exista.Nu sint cuvinte destule care sa-mi exprime durerea si amaraciunea din suflet.
Sper din suflet sa nu treceti nici una prin ce am trecut eu.
Toata lumea incearca sa ma consoleze :ca era micut,ca o sa ramin repede dupa avort.Asa micut cum era,sarcina de 7 saptamini,era sufletelul meu ,era minunea mea de la inceputul lui ianuarie.
Cu greu mam hotarit sa va aduc si voua urita veste,dar stiu ca ati fost alaturi de mine cind am sperat sa vad testul pozitiv de sarcina si apoi va-ti bucurat alaturi de mine cind am aflat de minunea din burtica mea.Am considerat ca meritati si voi sa aflati ce sa intimplat cu micutul meu.

lary suntem alaturi de tine
exact asha am patit si eu

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

lary imi pare tare rau,cuvintele nu-si au rostul,suntem alaturi de tine

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Lary iti citisem povestea la odisee...Imi pare tare, tare rau!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Lary cuvintele stiu k sunt de prisos, dar iti reamintesc k toate suntem alaturi de tine , vom fi si pe viitor, pana la minunea care va sta 9 luni in burtik ta cuminte si apoi in brate

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna fetelor!Sper sa fiti toate bn si sanatoase.Nu am citit nimic din ce ati scris de 2 saptamini pt ca am fost in spital,iar acum nu mai am puterea sufleteasca sa citesc.
In urma cu 2 sapt. am contactat un virus puternic de la locul de munca,tuseam pina la epuizare iar la un momendat am inceput sa am febra.Temperatura corpului a crescut pina la 39,1 moment in care am decis sa ma internez desi eram sub tratament acasa febra mare ma speriat si din frica pt. puiutul meu am chemat salvarea.Mau dus la urgenta ,mau pus la perfuzii au facut tot ce au putut ca sa-mi scada febra.In final dupa aproape 3 zile in care am avut puse perfuzii cu vitamine si am luat injecti febra a cedat ,dar din pacate prea tirziu pt puiutul meu.Luni pe data de 21 februarie chiar dupa momentul in care dr. imi spunea ca sunt mult mai bn si ma externeaza au inceput singerarile,speriata lam cautat pe dr. care ma pus la ecograf si mea dat teribila veste ca sarcina sa oprit din evolutie si trebuie chiuretaj uterin.Eu eram in soc si pt ca nu ma durea burta doar singeram cite putin nu am aceptat inevitabilul ,nu am putut sa cred ca puiului meu nu ii mai bate inima si nu am aceptat sa fiu chiureta .Atunci dr. sa hotarit sa imi faca tratament cu hemostatice ca sa imi tine sub control hemoragia timp de 5 zile .Nu ia dat nici o sansa bebelusului meu dar pt ca eu nu vroiam sa fac interventia a fost nevoit sa ma lase sa ma conving ca puiul meu este mort si ca nu mai creste.Saptamina trecuta a fost un adevarat cosmar pt mine.Acum treceam de la disperare,plingeam fara sa ma pot opri ,pt . ca toti dr. imi spuneau ca e mort,acum o umbra de speranta ca totusi puiul meu va creste putin pina vineri dimineata cind urma sa se faca din nou masuratorile.Vineri pe 25 februarie mau dus din nou la eco.Sacul embrionar se facuse mai mic cu 3 mm ,puiul meu nu se mai vedea cu eco obisnuit si am fost nevoita sa acept realitatea:minunea mea mica era moarta de aproape o saptamina,febra mare ia oprit inimuta.Seara la ora 19 a avut loc chiuretajul.Bebelusul meu mic nu mai exista.Nu sint cuvinte destule care sa-mi exprime durerea si amaraciunea din suflet.
Sper din suflet sa nu treceti nici una prin ce am trecut eu.
Toata lumea incearca sa ma consoleze :ca era micut,ca o sa ramin repede dupa avort.Asa micut cum era,sarcina de 7 saptamini,era sufletelul meu ,era minunea mea de la inceputul lui ianuarie.
Cu greu mam hotarit sa va aduc si voua urita veste,dar stiu ca ati fost alaturi de mine cind am sperat sa vad testul pozitiv de sarcina si apoi va-ti bucurat alaturi de mine cind am aflat de minunea din burtica mea.Am considerat ca meritati si voi sa aflati ce sa intimplat cu micutul meu.

Doamne Lary,
vii si tu cu vesti proaste.....
saracutza de tine,
e incredibil cum intervine hazardul asta....
lasa Lary, o sa fie bine
linisteste-te si scrie-ne mai des,
o sa vezi ca o sa te deconectezi usor usor si o sa speri din nou
si ai sa vezi ca o sa fie bine
nu o sa mai racesti in halul; ala
o sa iei multe vitamine, vitamina c, si orice altceva o sa iti creasca imunitatea sio o sa te faca o viitoare mamica puternica si trecuta prin greu,

hai sa nu cazi prea adanc in butoiul asta de suparare
trebuie sa gandim pozitiv: si o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

monica, nu imi da sperante ca deja imi zboara gandul in cinspe directii si ma rog sa nu imi vina uratii mai devreme

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Corina,
e un semn :)
dar si eu zic la fel - ca o zi minim de intarziere si testul cred ca poate arata. sure check amn inteles ca e f bun si exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lary74
i-mi pare nespus de rau ca ai trecut prin asa ceva
cuvinte nu-mi gasesc sa te incurajez, dar cu timpul sper sa-ti revii si sa speri din nou, poate asa a vrut DD sa mai aibe un ingeras langa el,sigur nu ne paraseste si pana la urma vom avea cu toate bb nostru

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Lary
Chiar nu am cuvinte

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput