Aspirante optimiste >20 ani (646)
Raspunsuri - Pagina 3
sophia_m spune:
neata
so, se pare ca vine primavara cu bebelusii
Luciana, felicitari..nu prea ies ele fals pozitive, asa ca, pregateste-te de mers la medic
eu ma simt ca dracu de la antibioticul asta penal, urasc pastilele..le-am pus si la 10 dimineata ca o tembela ca sa imi faca stomacul prastie
mada, eu cu psihicul stau beton, dar e putin frustrant sa vad cum toate incercati sa ramaneti insarcinate, iar eu tre' sa ma feresc sa nu
sunt exact in topic
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
madabout2003 spune:
Tzuky Imi pare tare rau!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m neata so, se pare ca vine primavara cu bebelusii Luciana, felicitari..nu prea ies ele fals pozitive, asa ca, pregateste-te de mers la medic eu ma simt ca dracu de la antibioticul asta penal, urasc pastilele..le-am pus si la 10 dimineata ca o tembela ca sa imi faca stomacul prastie mada, eu cu psihicul stau beton, dar e putin frustrant sa vad cum toate incercati sa ramaneti insarcinate, iar eu tre' sa ma feresc sa nu sunt exact in topic ******************************************** in curand,voi fi din nou First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related |
Sophia de ce iei antibiotice?
si eu sunt in situatia ta
cam-am programat la colposcopie pe 16martie, adica dupa ce trece perioada de ovulatie si n-as presta ca mi-e sa nu gaseasca ceva acolo ce trebuie tratat. mai ales ca mi-a iesit la HPV o tulpina....
sunt intr-o mare dilema
si iau si antibiotice pt mycoplasma si ureaplasma
Monique77 spune:
citat din mesajul lui sophia_m neata so, se pare ca vine primavara cu bebelusii Luciana, felicitari..nu prea ies ele fals pozitive, asa ca, pregateste-te de mers la medic eu ma simt ca dracu de la antibioticul asta penal, urasc pastilele..le-am pus si la 10 dimineata ca o tembela ca sa imi faca stomacul prastie mada, eu cu psihicul stau beton, dar e putin frustrant sa vad cum toate incercati sa ramaneti insarcinate, iar eu tre' sa ma feresc sa nu sunt exact in topic ******************************************** in curand,voi fi din nou First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related |
si ce simti? iti provoaca greata? ca eu asa patesc seara mai ales. si sunt extrem de obosita
lucianamoga spune:
Sophia sper sa nu fi fost fals , din tot sufletul
Mananca ceva poate iti trece de la stomac
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Luci nu te mai stresa degeaba,nu are cum sa fie fals
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sophia_m spune:
Tzuki, imi pare foarte rau
cuvintele sunt de prisos in situatiile astea
pfiuuu monique, le iau din cauza inflamatiei ce o aveam pe trompa cu pricina, timp de 3 luni dupa fiecare ciclu pe o perioada de 10 zile
asta e a doua luna cand le iau si ce stari de voma am de la ele...
am si vomitat duminica la jumatate de ora dupa ce luasem pastila, acum iar ma incearca
cred ca luna asta le-am luat degeaba, ieri cu bomboanele cu alcool in ele
perfect
imi dati si mie parola de la picasa sa va vad?? adicatelea o sa pun si eu cateva
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
PaulaFrida spune:
Sophia activeaza-ti PM si apoi iti trimit parola
uite asa:Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sophia_m spune:
las' ca-i pozitiv siguramente
ceva simptome ai??
in curand,voi fi din nou
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui PaulaFrida Luci nu te mai stresa degeaba,nu are cum sa fie fals In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Sti ce de ganduri am in cap?
Daca nu am vazut bine?Daca a fost imaginatia mea?
Si mor ca nu l-am luat cu mine testul sa-l tot studiez
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!