Aspirante optimiste >20 ani (646)
Raspunsuri - Pagina 20
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANDREEA84 SCOATEM CONDIKA SI FACEM PREZENTA,cine nu este se scoate nuielusa! off,imi pare bine sa va cunosc si sincer va spun sa nu va pierdetzi speranta-minuni se intampla la tot pasul,mai devreme sau mai tarziu si la voi!o sa vedetzieu oricum va tin pumnii ca visul sa se realizeze cat mai repede si apoi sa citesc foste aspirante-actuale odisee PAULA,COSMI,CAMCRIS,DOULA,KATI,ANCA SI IERTARE DACA AM OMIS PE CINEVA,CE MAI FACTZI?minunea se lasa asteptata dar pana se intampla v-o dau pe MARA sa mai intru si eu in concediu ca numai pot,ma ajuns! va pup tare pe toate si-mi este dor de voi! |
Neata
Andreea Prezent,acum de dimineata,ca la ora la care ai scris tu,eu dormeam de numa
O luam pe Mara,asa un picutz,sa te relaxezi si tu putin,dar dup-aia ti-o dam inapoi
Si noua ne e dor de tine
Ma bucur ca ai intrat,sper sa mai intri pe la noi ca tare draga ne esti
Va -acesc pe toate trei
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lary74 spune:
PAULA ,CORINA asteptam liniutele de la voi!
Haidati fetelor,e nevoie de vesti bune!
Eu chiar am nevoie sa vad 2 liniute la voi ,la toate asa prind si eu curaj si bucuria voastra ma va face sa mai uit putin si ma va ajuta sa sper.
PaulaFrida spune:
Neata fetele,va invit la:
CAPITOL NOU
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)