Aspirante optimiste >20 ani (646)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANDREEA84 SCOATEM CONDIKA SI FACEM PREZENTA,cine nu este se scoate nuielusa! ![]() off,imi pare bine sa va cunosc si sincer va spun sa nu va pierdetzi speranta-minuni se intampla la tot pasul,mai devreme sau mai tarziu si la voi!o sa vedetzi ![]() ![]() PAULA,COSMI,CAMCRIS,DOULA,KATI,ANCA SI IERTARE DACA AM OMIS PE CINEVA,CE MAI FACTZI?minunea se lasa asteptata dar pana se intampla v-o dau pe MARA sa mai intru si eu in concediu ca numai pot,ma ajuns! va pup tare pe toate si-mi este dor de voi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neata
![](icon_smile_cool.gif)
Andreea Prezent,acum de dimineata,ca la ora la care ai scris tu,eu dormeam de numa
![](icon_smile_big.gif)
O luam pe Mara,asa un picutz,sa te relaxezi si tu putin,dar dup-aia ti-o dam inapoi
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Si noua ne e dor de tine
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ma bucur ca ai intrat,sper sa mai intri pe la noi ca tare draga ne esti
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Va
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
![](buggy.gif)
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lary74 spune:
PAULA ,CORINA asteptam liniutele de la voi!
Haidati fetelor,e nevoie de vesti bune!
Eu chiar am nevoie sa vad 2 liniute la voi ,la toate asa prind si eu curaj si bucuria voastra ma va face sa mai uit putin si ma va ajuta sa sper.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PaulaFrida spune:
Neata fetele,va invit la:
CAPITOL NOU
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)