BIOGENESIS FERTILITY CENTER(27)
Raspunsuri - Pagina 20
catalina2307 spune:
lalad - am facut doze f mari. 300u gonal + 225 (300) menopur sau merional. Stimularea 12 - 13 zile.
Daca organismul nu reactioneaza isi da seama dupa cateva zile nu tb sa ajungi la sfarsitul stimularii.
Vin rosu, bai fiebinti cu sare, urcat scari poate vine :).
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
PETRICIA spune:
daniela.....nu sunt sigur insarcinata, nu mai am trompe, de faptmai am una care nu este ok,deci la treaba cu mobila, tie cand tre sa-ti vina?
filipac1979 spune:
mai fetelor, vad ca sunteti puse pe fapte mari cu mutatul mobilei, bautul vinului rosu. ia mai bine venti la mine ca tot nu are cine-mi muta mobila.
asta cu stresul venitului cm face parte din protocolul de fiv, toate am cam trecut prin asta, da nu va faceti griji, vine imediat.
acum m-am uitat si eu pe socotelile mele si intr-adevar am ajuns cu pretul medicatiei aproape la suma de la fiv, de fapt 8000, dupa 11 zile de stimulare.
cat despre dr.d e f adevarat ca nu iti da sperante doar de dragul de a-ti lua banii si a-ti manca timpul. mie prima data mi-a zos clar ca nu am ce cauta la fiv cu chisturi de endometrioza iar a doua oara a zis ca la varsta mea(31), avand inca un ovar si cu sot fara probleme merita sa incercam. daca nu raspund la stimulare inseamna ca asta e, atunci clar singura mea optiune e adoptia.mi-aduc aminte ca pt prima data de cand ma luptam cu nesuferita asta de infertilitate imi venea sa plang de fericire pt ca in sfarsit cineva imi dadea o sansa.
PETRICIA spune:
Filipac, da-ne adresa si suntem la usa sa te ajutam la mobila, intreaba si vecinii ca eu sunt pusa pe fapte mari
danielasandu spune:
Petricia, nu stiu sigur cand trebuie sa mi vina, in ultimele luni a venit la 25-28, azi e abia 26-a zi; deci mai e timp. Tie cand? Si eu am o trompa scoasa (extrauterina, aprilie anul trecut, internata exact de Pasti, trompa dreapta scoasa, neosalpingectomie trompa stanga, termen 6 luni sa raman natural - nu s-a intamplat, lesne de inteles). Filipac, Doamne, sper sa nu ajung la suma asta! Multumim mult pt inf. A meritat, oricum! Ma bucur mult pt tine. Inteleg ce inseamna sa treci prin asta. Doamne ajuta!
PETRICIA spune:
daniela mie trebie sa-mi vina azi, mainein ultimul an ( media ) este 25,26 o data sau de 2 ori a venit la 28 de zile.
Azi e ziua 25
danielasandu spune:
Petricia, maine vine! Nu sta stresata, ca nu i bine. De fapt, eu vorbesc?! :D Ce sanse ti au dat cu trompa ramasa? Si de ce ai scoasa una, extrauterina?
PETRICIA spune:
Daniela cu trompa ramasa nici o sansa ( este atrofiata ),cealatla a trebuit sa o scoata ( hidrosalpinx..cred ca e bine) la primul FIV.Primul FIV s-a terminat cu o sarcina oprita in evoluti,,,dar merg mai departe, m-am hotarat destul de greu, de fapt vorbesc prostii, prima sarcina cred ca am pierdut-o din cauza starii mele, la o luna dupa embriotransfer l-am pierdut pe tata, anul trecut cand ma hotarasem sa incep...am pierdut-o pe mama ...ce sa-ti spun este groaznic,dar tre sa nerg nai departe fara ei nu am alta solutie.
Cam asta povestea mea, destul de gru sa o descriu in cuvinte
danielasandu spune:
Petricia, imi pare atat de rau! Asta este viata, trebuie sa mergem mai departe, cu bune, cu rele.. Sunt sigura ca Dumnezeu te va binecuvanta cu un copilas. Dupa nor, vine si soarele, stii cum se spune.. Cu incredere si credinta se rezolva toate! Peste un an si ceva sper sa vb despre colici, dintisori etc... ;)