Prietene la bine si la greu - 110
Raspunsuri - Pagina 13
grigore_tina spune:
Smara madam Clucer zice ca laptele uht e cel mai bun pentru ca pe asta doar il incalzesti cat are nevoie copilul in timp ce pe ala pasteurizat trebuie si sa il fierbi iar in felul asta se duc o parte din minerale,vitamine,etc.Sper ca n-am aberat prea tare dar asta am inteles eu dintr-un interviu.Lapte uht primeste si Geo pe langa tziti.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!
raluci_b spune:
Seara buna,
Monis am vb cu remus, o sa citeasca in stele sa ne zica cum ne dixtram maine la noi mama face doar ciorba de 8, imi place dar nu ca sfintisorii aia cu miere si nucascuzoaie la
Smara si Bilic zice tot UHT este cel mai bun, eu iau insa pasteurizat de cele mai multe ori, insa nu-l fierb, doar incalzit putin.
Andre - imi pare rau de episodul neplacut, vine ea si foamea inapoi nu dispera
Tina dupa intalneala venim la usa ta dupa sfintisori
Sabinuca
seara buna muheres, sa ne vedem voioase maine de ziua noastra
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
monis5 spune:
pentru ca tot a fost zi de cra-cra, poze, filme etc, am pus si eu poze si poze
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
lumi_calin spune:
Buna seara!!!
Intru si eu repede sa o felicit din inima pe Many . Iti doresc sarcina usoara pana la capat si un bebe sanatos.
La multi ani mamicilor ptr. ziua de maine!!! Sa petreceti frumos!
Sanatate copiilor bolnaviori !!!
DORIS_71 spune:
Many ma bucur foarte mult pentru tine, sarcina usoara si bb la termen.
Si pentru ca nu stiu daca am sa intru maine pe aici, vreau sa zic "LA MULTI ANI!" tuturor femeilor si mamicilor noastre, sa fim fericite si sa avem parte de tot cei mai bun in viata.
DORIS_71 spune:
Andre cred ca are "la sesta malatia" asa se chiama aici, acasa nu stiu cum ii zice, a avut si Matteo la fel, 3 zile febra si apoi 2-3 zile pete rosii pe corp, apoi trec.
dana n. spune:
Buna seara!
Monis, am vazut poze cu doi baieti frumosi
Andre, imi pare rau ca a fost bolnavioara printesa. Bine ca nu a fost nevoie de antibiotic.
Ancutza, ce frumos se joaca Sabi cu Lego. In ultimul timp a inceput si David sa fie foarte pasionat de Lego. Si ce drag imi este de el cand se concentreaza...sta cu limbutza scoasa
Raluci, ce atent este Bubu
Lili, si eu i-as lasa pletele lui David in pace...numai sa ma tina nervii cand vine vorba de spalat la cap...mai ales la clatit.
Eu sunt suparata. Am fost la stomatolog la un control de rutina...aveam o masea care mai ma sacaia (are nervul scos, canalele curatate si coroana de portelean...o gramada de bani dati, asta anul trecut)...dupa ce mi-au facut radiografie au vazut ca am infectie la radacina si este nevoie de rezectie apicala sau maseaua va trebui scoasa.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Ancutza_Bro spune:
back
Many eu cred ca stresul cel mare a trecut,e clar ca ai bebe in burtica, e clar ca a reusit FIV-ul, de-acum trebuie doar sa stai cumintica, sa ai grija de tine si incredere in cel de sus ca vei duce sarcina la capat si Vladut va avea un fratior/o surioara (si pt ca ai indragit-o pe Lila asa tare, cred ca va fi fetita )
eu ma rog pt tine, pt ca meriti
Lumi_C de ce asa rar pe la noi? ce face Calin?
Monis, Raluci ce fain se joaca piticii vostri impreuna, din poze se vede ca's pe aceeasi lungime de unda
ca sa nu uit, va doresc petrecere frumoasa maine si sa va ganditi si la mine cand beti "un pahar de ceva" ,ca tare is dorita de o iesire intre fete , si bineinteles asteptam poze multe
Licuriciule sa nu ti'o iei in cap acu' , dar nici pe departe nu se compara ce iese din mainile tale cu ce am vazut pe blogul respectiv ... U R No 1
Raluci m-a dat pe spate lampa-luna a lui Bubu, si ce mai butoneaza el telecomanda
Andre pupam Chiara mica sa se faca bine si sa-i revina pofta de mancare...mai ai de muncit? cand revii in forta acilea pe forum? asa rar scrii ...poze ai mai pus?
Smarandita nu ati avut deloc zapada anul asta? pai noi suntem satui de ea pana'n gat si tu te duci la munte sa o cauti? , de lapte stiam si eu ca UHT e bun , dar nici eu nu iau mereu de'ala...ce face Timi?
Lyly Alex a fost extraordinar de elegant la dezmotat
Marijan imi pare rau ca si voi experimentati frica de baie, poate trece repede perioada asta si isi revine printesa
Lumi, Dana vazut pozici pe Fb
Raluci chiar iti sta fain cu noua tunsoare, am vrut sa comentez la poza da' am zis sa nu te fi tuns mai demult si sa dau cu bata'n balta
nu mai stiu ce sa zic...mai am cateva pozici mai noi si un edit: filmultei (filmulet adica) cu un non-cra-cra, dar il incarca greu pe youtube, il pun mai tarziu
La multi ani doamnelor pt 8 Martie, sa aveti o zi deosebita asa cum sunteti fiecare dintre voi
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Buna seara! Ancutza, ce frumos se joaca Sabi cu Lego. In ultimul timp a inceput si David sa fie foarte pasionat de Lego. Si ce drag imi este de el cand se concentreaza...sta cu limbutza scoasa Eu sunt suparata. Am fost la stomatolog la un control de rutina...aveam o masea care mai ma sacaia (are nervul scos, canalele curatate si coroana de portelean...o gramada de bani dati, asta anul trecut)...dupa ce mi-au facut radiografie au vazut ca am infectie la radacina si este nevoie de rezectie apicala sau maseaua va trebui scoasa. Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
imi pare rau de maseluta, poate reusesti sa scapi fara sa o scoti
Ancutza_Bro spune:
sunt obosita, editez la greu mesajele ca numai prostii am scris...va las si filmuletul de care ziceam si o tai la nani
sa nu radeti prea tare de accent, nu uitati ca's moldoveanca, da?