Insarcinata si paranoica!

Insarcinata si paranoica! | Autor: zdup

Link direct la acest mesaj

tin sa salut pe aceasta cale toate mamicile si viitorele mamici . sunt un user nou al acestui forum, sper sa ne imprietenim frumos si sa ne sfatuim la nevoie.

vreau sa va povestesc putin despre mine si despre problema mea.
am aproape 30 de ani si sunt insarcinata pentru a doua oara, prima fiind acum un an jumatate cand am pierdut sarcina . problema consta in faptul ca , desi sunt extrem de bucuroasa de sarcina nu ma mai pot manifesta ca si prima data. de ce? nu pentru ca nu-mi doresc copilul acesta ,sau ca il vreau mai putin decat pe primul insa mi-e pur si simplu frica sa ma bucur.
nu exista o zi fara sa merg la toaleta si sa nu verific daca sunt urme de sangerari sau zi cand sa nu imi fac griji despre asta . desi am un psihic puternic(zic eu) si cu toate ca in fata celorlalti nu arat asta nu pot sa stau linistita .
please , cine a mai fost in situatia asta, cum ati trecut peste aceasta teama?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu am fost in situatia asta, inca sunt...eu mi-am facut eco saptamanal, chiar si de doua ori pe saptamana, pentru a vedea ca bebe e ok.
inca sunt hiperstresata, desi ultima eco am facut o marti.
nu cred ca poti depasi aceasta fobie.
eu n-am reusit pana acum.probabil trebuie sa ti impui, eu nu-s in stare.

sarcina usoara iti doresc!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Eu multumesc lui Dumnezeu , nu am pierdut nici o sarcina , issa am ramas f greu , si apoi am avut probleme la inceput era m sa pierd , am sangerat cateva saptamani, dureri si tot asa . Iti dai seama ca usor nu mi-a fost si nici nu imi este. Dar pe masura ce vad ca sarcina inainteaza , incap sa prind mai multa incredere, ma rog mult la DD , sper sa fie bine si sa nasc cu bine un bebe sanatos. Insa frica este si in sufletul meu mereu , oridecate ori merg la baie si eu ma uit pe hartie sa am sangerare , cand trebuie sa merg la un control nici nu pot dormi noaptea de emotii , cand am contractii ma panichez. Cea mai mare liniste mi-o da miscarile lui pe care e simt din ce in ce mai puternice.
Trebuie sa ai incredere ca DD te va ajuta daca iti doresti din tot sufletul , sa incerci sa nu te gandesti la rau , sa nu citesti lucruri care te tulbura si mai tare(diferite povesti dupa net). Este normala aceasta teama pt orice femeie care a avut o experienta proasta , dar trebuie sa fii puternica pt bebica al tau , este cumintel si creste bine daca mami e linistita .Iti doresc sa ai un copil sanatos si sa fii o mamica fericita

20+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zdup spune:

o sa merg si eu vineri la eco babyblue :) , de altfel abia astept sa aud ca totul e ok, doamne ajuta! :)

roberta stiu cum este sa mergi des la toaleta si sa fii stresat din cauza sangerarilor , si sa verifici mereu hartia. cert este ca nu trebuie sa ne pierdem speranta ca totul este si VA FI bine :) .
va multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micutz spune:

salut.bine ai venit pe forum.cand am kitit ce ai scris parca am citit despre mine.si eu sunt paranoica,cutoate ca ma straduiesc sa nu mai fiu asa pt k nu face bn la kopil.cred k frik o sa ne dispara dupa ce o sa nastem.in cate saptamani esti si kume cu bbl e totu bn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micutz spune:

salut.ma num ana.vroiam sa ti zik k imi place k esti asa de inkurajatoare si optimista.vroiam sa te intreb cv in leg ku contractiile?ai deja?si kum le simti?pt k si eu am aceste kontractii asa a zis doc k am avut pb e ca nu le simt.ms.pup si succes i continuare.eu am 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Si eu la fel procedez cand merg la toaleta....verific hartia, pt ca din nefericire am pierdut si eu o sarcina acum 2 ani.La mine cel mai greu a fost atunci cand nimeni nu putea sa imi spuna de ce am pierdut sarcina ( desi eu cred ca s-a oprit din evolutie pt ca simptomele mele au incetat brusc)dar acum sper sa fie bine si sa fie sanatos si la termen.Eu cel mai mult verific sa vad daca ma mai dor sanii sau daca ma mai simt balonata( singurele simptome pe care le am pana acum) pt ca la mine cand am pierdut sarcina nu am avut sangerari ci doar dupa ce facem dus imi ramanaeau pe prosop niste pete maro si greturile si sanii umflati au disparut peste noapte.Cred ca nu exista femeie mai paranoica ca mine pt ca ma trezesc si noaptea si ma gandesc la asta, mai ales ca azi noapte ma luat o durere in partea dreapta jos de tot, de fapt am constata ca nu mai pot sa dorm in parti si ma gandesc intruna numai la asta.Voi aveti ceva dureri?Si cu simptomele cum stati?Va pup si bebei sanatosi si frumosi.

Da Doamne sa fie si bebelinul meu sanatos si la termen

gravi 5 saptamani

Mergi la inceput