Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

la zilele de nastere nu putem scoate fetele care nu sunt pe listuta cu bebeii?nu intra pe forum.ex;SS_tzuky/Xenopolina/Ileana Cosanzeana/Icesky..etc
sa adaugam pe cele care nu sunt scrise -- mamici de ale noastre

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

hop si noi
cam fara chef asa azi..astept sa se trezeasca bebe sa facem o plimbare...pana atunci mai stau cu masca pe cap.

am facut comanda pe site,pentru rochita si un paltonel dragut..faza e ca dureaza cam 15-30 zile pana vine coletul,am sunat la ei sa intreb de ce atat pentru ca aveau adresa in Voluntari..ei doar preiau comenzile iar hainele vin din Germania.
Ralu..ms pt tabel,m-am si masurat,incap tot in masura 38..chiar putin largut o sa vina,dar mai bine decat stramt.

Tunde.. pup mamica suparata,nu te ingrijora,are si ea zile cand papa mai putin..va fi mai bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Am voie sa-l scot afara ca doctora mi a zis ca trebuie sa fie peste 5 grade si sa nu-l tin decat 10 min prima oara.Voi cum ati procedat?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

noi am iesit afara de la 3 saptamani(dupa ce cateva zile inainte l-am scos pe balcon cate 5 min/zi)..in ianuarie cand era frig,dar nu erau grade sub minus.
nu l-am scos cand a fost vant sau umezeala..dar in rest zilnic. nu inteleg de ce peste 5 grade..inseamna ca numa primavara iesi la plimbare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

"neata" fetelor, am si eu o rugaminte la voi.
aveti vreuna sterilizator de la Primii Pasi? imi spune si mie cineva cum functioneaza?
pt ca eu am pierdut instructiunile si nu sunt sigura ce trebuie sa fac si cata apa sa fie
iar pe net nu exista manual, numai pozele aparatului.

daca nu aveti de la primii pasi, macar spuneti-mi cum merg si cele de la alte firme.

sa'mna!

ma duc sa va citesc din urma, si revin

o dupa amiaza frumoasa!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Tunde..o sa intru sa modific la zilele de nastere
doar ca va rog sa spuneti datele cele care stiti ca nu sunteti trecute in lista

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

multumim

Simt ca innebunesc cand vad cat e ceasul si fifi a mea inca n-a mancat azi..suge de 2 ori si gata...nu stiu unde s-o duc..ceva nu e in regula..ea era mancacioasa..deja trebuia sa manance a 4-a oara....

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

aveti vreuna sterilizator de la Primii Pasi? imi spune si mie cineva cum functioneaza?
pt ca eu am pierdut instructiunile si nu sunt sigura ce trebuie sa fac si cata apa sa fie

daca nu aveti de la primii pasi, macar spuneti-mi cum merg si cele de la alte firme.

sa'mna!

o dupa amiaza frumoasa!

eu am de la chicco ... si la mine la carte scrie 90ml numai ca nu masor.
normal se pune atata apa cata incape in locul de pe rezistenta (pana-n buza) la mine itnra un capac full de bibe avent

sper ca am fost de folos. ..desi m-am uitat pe poze cu sterilizatoare primii pasi si nu am vazut sa aibe sub suportul unde se pun bibi pt sterilizat ca la mine , rezistenta si locas ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui Shines

multumim

Simt ca innebunesc cand vad cat e ceasul si fifi a mea inca n-a mancat azi..suge de 2 ori si gata...nu stiu unde s-o duc..ceva nu e in regula..ea era mancacioasa..deja trebuia sa manance a 4-a oara....

Tunde

stai linistita si a mea a facut asa vreo 2 zile
acum nu o pot opri.... ia 500gr/sapt in greutate ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

sa'mna!

o dupa amiaza frumoasa!

uite de pe site-ul lor : se introduc suzetele, apa pina acopera portiunea sablata de pe suprafata cutiei ...

Mergi la inceput

Care sunt simptomele refluxului gastroesofagian la copil?
Exista variate simtome, dintre care copilul poate avea numai cateva sau toate.
Cele mai comune sunt:
- durere, iritabilitate, plans constant sau brusc, colici,
- regurgitare frecventa sau voma,
- nu trece de perioada regurgitarilor, cu varsta,
- refuza hrana (inclusiv sanul), sau accepta foarte putin, in ciuda foamei evidente;
la san isi arcuieste spatele dupa cateva minute de supt, se agita, ia si lasa sanul, apoi plange,
- somn prost, cu frecvente treziri,
- ragait umed sau sughitat umed (ca sunet),
- respiratie urat mirositoare sau acra.

avem cam toate simptomele de mai sus

nu mai vreau sa mai umblu si cu asta mica la dr
asa s-a schimbat de vreo 2 zile...era vioaie,mancacioasa...nu ma pot opri din plans...toata ziua am bocit ca proasta

Tunde

Mergi la inceput