Pestisori... pestisori... "LMA!" (66)
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
Ha, ha... vazut catel flocos si mumos & !! Pupam dulce mandretile tale bucuroase tare, tare !!
PS 1 - vezi ca n-ai reusit sa pui link-ul direct la poza dar... am cautat in albume ... si, am gasit surpriza !!
PS 2 - ia vezi cu butoiul ala ca, pun pe tine... hmmmhhh... & !!
O seara placuta si linistita tuturor sirenetelor !
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
nicoll_mada spune:
Crynule nu's de ce nu se vede in postare,caci la previzualizare apare link-ul si culmea se si deschide.DAr in mesajul deja postat nu.
Important este ca descurcareata cum esti ne-ai vazut noul membru al familie..
Da,fetele sunt de-a dreptul incantate,numai dupa el se tin.
Hmmm...butoiul...ma mai afund,dar trag tare si ies repede la suprafata.
Tethys spune:
Scuze Nicoll, ca ma bufni rasul... dar, descoperii "problema" ... ai bagat un punct in capatul link-ului... ala-i buba!... pfuiii, si io patesc de multe ori asa daca nu las spatiu intre link si punct sau virgula, sau orice pun dupa link-ul respectiv...
&
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
nicoll_mada spune:
Cryna nu ma supar draga duamna!Bine ca tu ai avut rabdare sa vezi ce si cum.Gata,am modificat.
Sa aveti o seara buna,pe maine dupa amiaza!
Tethys spune:
Nicoll ... .
Noapte buna si de la mine la toate sirenetele ! Sa visati frumos la noapte ! Pe maine ! Sau pe altadata ... .
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Tethys spune:
Ziua buna la toate sirenetele!
"La multi ani!" Carma ! Multa, multa sanatate , fericire , iubire si sa ai parte doar de bucurii si impliniri de acum inainte ! Si sa mai parte si de mult, mult soare pe strada ta ! "La multi ani!" doamna!
O zi placuta tuturor sirenetelor !
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
daniela_daneza spune:
Multi ani traiasca ...multi ani traiasca ..la multi ani CARMA SA TARIASCA ..LA MULTI ANI !Draga mea iti doresc multa , multa sanatate , fericire , iubire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca !
Nicoll, vai cat e de scump ...e fetita sau baietel ? cum se numeste ..si trebuie neaparat sa il adaugi la semnatura si rabdare si curaj in gasirea jobului potrivit .. ca asa unpluturi se mai gasesc dar nu e cazul ...si iesi afara la soare nu mai sta in butoi ca e frig si intuneric ..
Asa , referitor la interviu am fost in total la 3 .. sunt acceptata dar nu sunt eu incantata din mai multe pct de vedere ...si nu ma trage inima ...mai ma gandesc pana maine desi decizia mea e luata ...
O zi frumoasa si toate bune la toata baltutza!
carmaw spune:
Dragi pestisoare ,
Multumesc din inima pt urarile facute.
Desi sarbatoresc prin munca sper in zile mai bune:)
pupici si sarutmina de urari
nicoll_mada spune:
La Multi Ani Carma !!!Sanatate,bucurii si impliniri,impreuna cu toate urarile noastre de bine!
Dany este baietel strengarul si il cheama Piccolino.Pico ii zicem noi.Daca am scapat putin de fete care erau pe urmele mele,acum chiar mi-am gasit belea
Cat despre job...om vedea,cand va fi sa fie,va fi.Azi ma simt mai bine,nu am vazut botoiul.
Cryna poznasul ce mai face?O perluta ceav?
Nimic nou de raportat,va pe toate.
Tethys spune:
'Neata! 'Neata!
Iar au cam fugit sirenetele de pe aici ... haideti ca va ofer -luta!! Veniti???
"La multi ani!" Ely ! Sa ai o zi superplina de bucurii alaturi de toata gasca ta , multa sanatate, fericire, implinire si multa, multa iubire ! Toate cele bune si... "La multi ani!" doamna !
De Nally mai stiti ceva? Parca, mai de mult, era si ea pe aici pe la noi... ...
Nicoll, poznasul este bine... n-am inca perlute noi ca, le-am cam uitat ... nu le mai notez si de aia cred ca "trec pe langa mine" ... daca e sa-mi aduc aminte, o sa scriu... eh, uite, de exemplu, uneori vrea sa faca pe smecherul si se mai "ia" de bunica-su... adica, cateodata, afara isi mai ia si scaunelul lui... si toate cele... iar, bunica-su tre'sa i le care dupa aia inapoi in casa, tot ce scoate... ei, si aseara, vine el in sufragerie, isi ia scaunelul sa-l duca in alta camera si, trecand pe langa bunica-su, doseste scaunelul la spate si... se burzuluieste la bunica-su: "Mai, da' mi-ai adus scaunelul de afara?!? Daaaaa???" ... evident ca, pe bunica-su il busi rasul ca, doar vazuse scaunelul la spatele poznasului dar, na, daca acesta avea chef de "mistocareala" si pacaleala ce era sa mai zica ... hmmmhhh... si mai face poznasul si o fata lunga, cu gura cascata si ochii mari cand vede ca e descoperita pacaleala lui sau tentativa lui de a te pacali ca, te buseste rasul instantaneu... oooo, si faza e ca, cauta si gaseste tot felul de motive pt. a-l mai trimite pe bunica-su pe afara ca s-o zbugheasca si el in urma lui ... daca ar fi dupa el, numai afara ar sta tot timpul ... mno, ...
si o zi buna la toate sirenetele ! Pe mai tarziu .
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~