Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,incet-incet ne ies dintisorii!!
Eu nu stiu ce sa mai fac cu Maia,de cateva zile e ff agitata si maraita,nu vrea sa pape,nu doarme bine... sa fie de la dinti?????M-am uitat la ea in gurita dar nu se vede ince nimic suspect.

I-ar m-am chinuit azi sa-i dau sa pape,fara nici un rezultat, Papa putin si isi face greatza si nu mai vrea nici s-o tai.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

aceeasi problema o am si eu... Tavis s-a schimbat. din copilul cuminte a devenit un marait zilnic. Bine ca doarme noaptea. La inceput am crezut ca e de la vaccin (apropos, inca mai are o galma tare in locul intepaturii)...apoi am zis ca e de la gingii, ca roade orice...apoi am asociat maraiala lui cu "uratii" mei care tocmai au venit in vizita.
Nu stiu de la ce e, dar clar am alt copil care parca papa mai putin si plange mai mult
Apropo, de cate ori am voie sa dau cu dentinox gel/zi, si de la ce varsta? Prospectul meu e in germana si ma uit la el degeaba.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Ana, au si ei zile proaste (ma incurajez si eu) Maia mofturoasa, sa-i treaca repede. Asa mi-a facut Tudor ieri, a tinut gurita inclestata dupa primele linguite, astazi in schimb a mancat destul de bine

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Ana exact asa patesc si eu cu Carina nu stiu ce sa mai fac sa pape o sa incerc si borcanasele de la HIPP sa vedem poate poate voi le-ati incercat?

MARI sa-ti fie de bine plimbarea las ca aranjezi maine bucataria

Eu nu am chef de nimik azi nici afara nu vreau sa ies

Mergi la inceput

Maia papa bine supica .Noi cu lp avem probleme mari.Isi face greata de la tetina.Cum i-o apropii de gura cum urlaaaaa.Am incercat si alte tetine si face la fel.Nu mai stiu ca sa ma fac. Nici suzeta nu i-am mai dat de la 2 luni,din acelasi motiv: greata.
E frustrant sa incerci o ora jumate doar sa-i bagi biberonul in gura,si ea sa urle de parca o tai.Cateodata ma enervez asa tare ca o las sa planga si ma duc 2-3 min in bucatarie sa ma calmez,si iar o luam de la capat. Chiar nu mai stiu ce sa fac,is disperata !!!!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eu am facut negresa cu bicarbonate de sodiu, numai din ala aveam. Si a iesit asa de bine, ca a disparut in jumatate de ora. Azi am mai facut alta.
Sosul eu il faceam cu o marga, zahar si cacao, dar am vazut ca e ok si cu lapte, doar iese mai putin.

Camisv, nu daca dorm singuri, ci apare frica de a fi parasiti, indiferent cum si cu cine dorm; eu dorm cu el si tot aia e. E ceva legat de dezvoltarea lor neuro-psihica.

Steamerul ala de BPA free?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna
Adelina, multumesc, acum trebuie sa umplem cardul
Legat de pofta de mancare, va ziceam ca si Matei vreo 2 saptamani a mancat mai putin decat de obicei, chiar mai putin de jumatate, dar pediatru mi-a zis sa-l las in ritmul lui si acum si-a revenit. Deci nu va ingrihjorati.
Am facut si eu prajitura desteapta, a iesit foarte buna...dar nu mi-ati spus ca se umfla...m-am speriat cand m-am uitat in cuptor

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANA - incearca sa-i dai cu lingurita/lingura. Si daca accepta un flux mai mare de lichid treci la canita cu cioc....zic si io. E intr-adevar frustrant ce zici tu acolo, mai ales acum cand sunt predominante mesele de lapte. Daca nici cu lingurita nu merge poate nu-i place laptele.

Tot vreau sa va intreb ceva de un timp si tot uit: in afara de pampersul cu kk ce se schimba imediat, voi cate scutece puneti pe zi?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

eveline, 6 - inainte de fiecare masa, deci pe zi la 3 ore, iar noaptea, cand se trezeste.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/2?authkey=Gv1sRgCOPRxve_6sDkCg#
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410

Mergi la inceput

EVELINE nu laptele e problema,ca il mananca f bine,atunci cand vrea sa manance. Cu lingurita imi ies peri albi pana ii dau 180 ml lapte ,iar cu canita nu stie sa bea inca.

Eu nu o schimb la anumit interval,ci cand mi se pare mie ca ar fi cazul,bine,kk il schimb imediat!

Clatite doriti???

Poze

Mergi la inceput