Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)
Raspunsuri - Pagina 15
idalis spune:
kamy frumoase poze! e un dulce
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
camisv spune:
Kamy,ce mare a crescut Emanuel si iti seamana f.bine. Am vazut ca Denis se poarta ca un adevarat frate mai mare.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Va invit la o portie de ,,desteapta". CHIAR E DESTEAPTA!!! E fff buna!
Am fost la plimbare, am profitat de vremea buna, ca cica de maine iar se raceste...
Am ramas iar in urma cu urarea de LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor zilei, dar si celor ce au fost sarbatoriti ieri
Nu cred ca mai apar pe aici pana maine, asa ca va urez o seara excelenta, cu copilasi jucausi si zambareti!
va
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
just_me31 spune:
BUNA SEARA !
Eu parca nu mai am timp de mine ( asta include si Dc). Darutei mele ii iese un dinte , senzatie ciudata creste copilul.I-am achizitionat robot pentru diversificare , scaun de masa si mie un alt fier de calcat . A fost tati in concediu si am profitat, de saptamana viitoare din nou singurele. De prajiturit m-am lasat dupa tortul de mere,i-am spus sotului de prajitura desteapta si a zis sa merg sa-mi cumpar daca vreau , ca cele 8 oua mai bine le mananca el decat sa le arunc.
Merg la o baita pana se trezeste gasca .
Am pus ceva poze .
O seara faina !
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
andr33aaa spune:
m-am dat si eu DESTEAPTA azi nu prea mi-a iesit. sigur ca nu aveam asteptari mari, dar dupa ce am citit reteta am zis ca e chiar simplu. o fi... dar nu si pentru mine a iesit un blat sus, un blat jos, si o zeama la mijoc am bagat-o in frigider. se mai schimba ceva?? oricum... e foarte buna si asa. se poate servi rece si la pahar
pop_adelina spune:
buna seara! tocmai am cazut si mai adanc in depresie, ca am vazut vremea si no chance de incalzire pana miercuri
a facut-o si mama pe "desteapta", tocmai ce a scos-o de la cuptor, acum asteptam sa se raceasca sa o putem taia, sper sa fi iesit!
ma credeti ca am o lene in mine si sa tastez, si sa ma joc cu Darius, nu stiu ce m-a apucat, mi-e leneeeee de tot, vreau sa vegetez!noroc ca bietul puiut e cumintel si doarme de pe la 5:30, l-am obosit bine ca am fost in kaufland la cumparaturi, pt prima data cu el treaz, si a vorbit intr-una cu toate produsele de pe rafturi!
m-am mai delectat cu pozici cu bebici frumosi, ai lui Kaamy13 si just_me, tare frumosi Dara si Emanuel!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
just_me31 spune:
Adelina sa treaca lenea .
Am uitat sa ma laud de 2 zile Dara doarme singura in camera ,nasoala senzatie am avut , parca mi-am abandonat copilul , dormitorul e la etaj ,dar dupa masa de 7 o luam cu noi in pat ....fericire maxima
just_me31 spune:
Acum am timp de scris asa ca recuperez
Apropo de copii cuminti , a mea e tare cuminte dar eunu pot sa o las singura in leagan , patut , scoica , imi e mila de ea parca tre sa fiu mereu cu ea ...ma rog , sunt baba nebuna .
Gata somn lin va doresc ! si....HAI PRIMAVARA !
pop_adelina spune:
tot eu....copilul meu tot nu s-a trezit....de la 5:30 fraaaaateeee!!!l-am luat pe la 9 sa-i dau sa pape, dar tot nu s-a sinchisit sa deschida ochii
am atipit si eu 2 ore si acum sunt fresh! bietu de el, cat o fi fost de obosit de doarme atata? sau asta o fi fost prima parte a somnului de noapte si urmeaza distractia?hmmmm...let's seeee
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
donna79 spune:
Neataaa!
Tocmai am terminat de aspirat o gramada de muci si acum a atipit puiul mic, e tare obosit. Azi noapte a dormit numai lipit de tzi...
Daca tot sunt treaza si cu cana de cafea in mana (furnizata de sot, inainte sa plece la munca) m-am gandit sa va ofer si voua o cafeluta.
Astazi va astept cu mic, cu mare, catel, purcel sa strigam in cor "Hai primavara!!!"... poate n-am strigat destul de tare pana acum.
La multe lunite si anisori fericiti pentru micutii MIRU-CHAN, MARIA, ALEXANDRU, ADRIAN si BB de Alecsa! Asteptam mamicile sa ne ofere ceva dulce!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar