Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Am vazut ca toata lumea a facut prajitura desteapta (postata aici datorita mie,daaaaa?!!!! ) ...ee, simtindu-ma cu musca pe caciula ca eu o cer si eu n-o fac ma apuca astazi harnicia si dai si lupta...fac eu maclavaitul, il var la cuptor, dar a putut tigancusa pofticioasa (vorba Adelinei) sa stea fara sa deschida usa????!!!! cand dupa vreo ora scot minunea, ce sa vezi?????crema de zahar ars era nimic pe langa ce mi-a reusit mie... Avantajul meu este ca suntem fomisti si mancam orice ..si in afara de asta ni se mai pare si foarte bun!
Maine fac ciocolata de casa data de Ana si daca imi iese vreun sirop, nu mai intru in bucatarie in urmatorii 20 de ani! Parol!!!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna seara sau mai bine zis noapte buna...

Cameluska mersi. Si eu am salvat schema de diversificare.

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Apropo, de cate ori am voie sa dau cu dentinox gel/zi, si de la ce varsta? Prospectul meu e in germana si ma uit la el degeaba.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Bianca(idalis) si eu ii pun dentinox de 2-3 ori pe zi, cantitatea de gel de marimea unui bob de mazare, asa scrie.

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Cristina (Office) esti mortala! Ce te-ai face tu fara emoticonuri???
A propos, eu nu ma uit in stanga sa vad cine a postat cand scri tu, deja cand vad capetele rosii rostogolinduse de ras stiu ca e Cristina

P.S. Bafta pe maine la "sirop", adica ciocolata de casa.

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13
Bianca(idalis) si eu ii pun dentinox de 2-3 ori pe zi, cantitatea de gel de marimea unui bob de mazare, asa scrie.

multumesc Camelia (Kamy13) !
de apreciat ideea... poate asa imi intra si mie in cap numele ca sa asociez mai usor DC cu FB :)
noapte buna ca-mi cad okii pe tastatura

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Fetelor, multumim mult pentru aprecieri.
Am vazut si eu dolofanei draguti foc. Doamne, ce frumosi sunt cu totii si ce mutrite fac, iti vine sa-i mananci!
Cameluska, multumim pentru schema.
Office, sa-ti fie de bine. Daca a fost buna, ce mai conteaza ca nu a iesit ca la carte. Poti spune ca ai inventat o noua reteta.

Ma duc si eu la culcare. Noapte buna, cu somn pana dimineata.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata, noi suntem vrednici ca de obicei (Tudor s-a trezit la 7), dar mai lenevim si asteptam cafeaua de la Mariuka.

Office si eu vreau primavara. Ieri l-am imbracat pe Tudor in tricou si pantaloni scurti si am visat la vara (Adelina, multumim de comentarii si raspuns la dilema ... este un costum de fotbalist de la "AS Roma" ... ).
Aseara Tudor s-a trezit pe la 9 plangand (a adormit pe la 8) si cand l-am pus in patul mare a adormit instantaneu ... in curand donam patutul

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

va invit la o cafeluta normala sau din cereale. Mai tarziu voi face si eu "desteapta" ca vad ca am molipsit pe toata lumea si poate o supita cu galuste.Dupa curatenia de sambata vom iesi iar la plimbare ca sa laum soarele si pentru zilele care urmeaza( cica iar vine frigul).

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

ANCA, multumim pentru cafeluta! Eu iau doua

Pana la urma starea nasoala de ieri s-a concretizat intr-o viroza asa ca acum piticotul se trateaza cu siropele care mai de care mai rele la gust gen Ibalgin, Eurespal si Ketof. Am aspirat la muci de aseara si pana acum de m-am speriat (noi am fost norocosi si pana acum n-a avut mai nimic).

Azi cred ca fac si eu desteapta aia a voastra ca mi-a ramas in minte.

OFFICE, eu am facut de mai multe ori cioco de casa si am gasit la o reteta o recomandare care m-a ajutat mult. Se pune lapte praf pana ce amestecul capata o textura mata, nu trebuie sa fie lucios. Deci poti pune linistita 100-200 gr peste cantitatea din reteta. Cand nu am respectat asta mi-a iesit moale. La final se amesteca foarte foarte greu, eu folosesc mixerul cu piciorusele pt aluat ca nu pot amesteca cu lingura. Succes!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Anca, multumim de cafea ... si eu vreau prajitura astazi, dar mai ales soare

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cami, observ ca avem si noi acelasi urs

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#