Mamici de iulie-august 2004
Raspunsuri - Pagina 8
rain spune:
De ieri sau de astazi am intrat in saptamana a cincea ...nu-mi vine sa cred.
Oricum, mie nu-mi vine sa cred ca o sa am un bebe, si nici sotului meu, ne intrebam foarte des unul pe celalalt "o sa avem un bebe?" ...
nicole - 5 saptamani
rain spune:
Fetele, nu mai pot de somn, simt ca imi cade capul pe birou si nu ma pot opri din cascat.
nicole - 5 saptamani
Marcelle spune:
Dragele mele,
Uite ca am aparut si eu din mou.Nu mai apar apoi pana miercuri, cand am ore din nou.
Rain, Melanie, ma bucur mult pentru vestea cea buna. Stiam eu Rain ca ne vei da o veste buna.
Vanesa bine ai venit. Felicitari si tie si un sanatos.
Flory Si Tumpi, imi pare rau ca asa s-a intamplat dar aveti incredere si se va intampla cat de curand, Vi-am spus ca si eu incercam deja de 2 ani de la o sarcina pierduta, dar de cateva luni de vreo 2 mi-am tot repetat ca in urmatoarele 6 luni voi reusi si iata am reusit.Stiu ca asta o sa se intample in curand si la voi. Important e sa fiti pozitive si sa credeti ca e aproape si de voi.
Mitura, important e sa ai o atitudine optimista. Ti-am spus si eu ca stiu pe cineva care a nascut prin cezariana si atunci i-a scos si fibromul si are un copilas dulce si sanatos , mare , fara nici o problema.
Dragele mele, nu va ingrijorati ca nu s-a vazut decat sacul la eco si nici urma de embrion. Am fost si eu la doctor si la mine au vazut acelasi lucru ca si la voi. Sacul, dar embrionul inca nu l-a vazut deoarece e pprea mic.
Si eu intru in a 7-a saptamana de la ultimul ciclu, dar doctorul mi-a spis la ecograf ca am doar 4-5 saptamani, ceea ce este perfect adevarat daca luamm data conceptiei si mie mi se pare normal.
Pentru acele pete de care vi-am spus mi-a dat utrogestan 2 pe zi si de atunci nu mai am petele acelea si nici dureri asa de mari de burta ba chiar aproape nu le mai am de loc.
Sanii au inceput sa ma doara si pe mine, dar nu exagerat, doar un pic.
Cu greturile ..... M-au apucat si pe mine le am si eu `dar orice as face incerc sa mananc deoarece stiu de data trecuta unde poti sa ajungi daca nu te alimentezi. Am vomat o singura data, sper sa nu ma apuce, ca se poate si fara.
Vitamine eu iau A ZINC. Doctorul mi-a prescris Prenatale , dar nu le iau deoarece contin VITAMINA A, iar ginecoloaga mea din Franta mi-a spus la telefon sa nu le iau daca contine vitamina A deoarece vitamina A nu e buna la sarcina in primul trimestru.
Materna contine Vitamina A????
Ma bucur ca sunteti bine si toate o sa ajungem sa avem sanatosi.
De citit nu cititi prea multe decat cvarti si reviste usurele. Eu citesc revistele mami. Nu cititi nimic de anatomie, nimic ce va poate aduce idei si idei in cap. EU VA SPUN ASTEA DIN EXPERIENTA ,la prima sarcina care s-a oprit din evolutie am citit atatea aiureli, pe acre acum le-am sters cu buretele, incat poate mi-am ndus psihi un mecanism de oprire. Imi puneam tot felul de intrebari.
Nu va puneti, faceti ca niste femei simple ce nu stiu prea multe. Eu asa am sa fac, citesc doar lucruri usurele si o sa fie bine.
Va pup si sa auzim doar de bine, pe acest subiect
Cu drag
Marcela
cristalina spune:
Buna ziua la toata lumea!
Fabya, vanesa, bine ati venit!...:)
Am fost sambata la ecograf si s-a vazut o pata!...atat...:)
E sacul embrionar. Eu aveam 37 de zile si asistenta ca sa scrie pe fisa a intrebat doctorita cat are embrionul...S-a uitat cam crucis la ea .."asa mic embrionul nu se vede..."
Mie mi se pare logic. Cum sa vezi clar un bob de piper prin puricii aia care apar pe monitor?!...:)
O zi excelenta sa aveti!
rain spune:
Vad ca voi ati inceput sa mergeti la ecograf ...
V-ati hotarat la ce spital o sa mergeti, v-ati ales medicii care va vor asista pe perioada sarcinii?
Fetelor, spuneti si voi cate saptamani aveti, va rog.
nicole - 5 saptamani
anas34 spune:
Fetelor,
Mai intii felicitari pentru viitoarele mamici, si multumesc pentru tot entuziasmul vostru, e contagios!
Bebita al meu este pentru 23 iulie, asa mi s-a spus. Deci ma alatur cu mare bucurie grupului vostru.
Va pup,
Ana
Marcelle spune:
Cristalina, vad ca la tine e ca si la mine. Cred ca suntem cap pe aproape.
Nicole, la mine daca socotesc de la ultimul ciclu spun 6 saptamani, acum intru in a 7-a. Dar e eronat, pana si ecograful imi spunea ca am doar 4-5 saptamani.Mie imi vine sa spun 5 saptamani decocamdata caci asta cred ca e aproape real.
Cum stati cu relatiile sexulale?????
Va rog lamuriti-ma si pe mine? De cate ori pe saptamana indrazniti? Caci eu cam nou nu prea indraznesc decat o data pe saptamana?? Voi ce faceti?
Va pup,
Marcela- 5-6 saptamani.
rain spune:
Bine ai venit Ana, de fiecare data cand apare o mamica, e mare bucurie pe aici!
Sa ai o sarcina usoara si un sanatos!
Cu eu stau foarte bine, aproape in fiecare zi, ar trebui sa ne abtinem? credeti ca ii facem rau bebeului?
vroiam sa va intreb ceva, voi mai aveti asa din cand in cand acele dureri sub burtica si in partea dreapta, ma intreb, sint normale oare, determinate de cresterea, modificarea uterului sau numai eu am asa ceva?
ieri de exemplu si cand tuseam sau stranutam, ma cam durea, astazi nu mai am nimic.
nicole - 5 saptamani
anas34 spune:
Buna Nicole,
Eu simt tot timpul ca o durere surda in burtica, mai mult ca o prezenta decit altceva. Dar cica e cit se poate de normal.
Aici din ce am citit sexul e recomandat 100%, in afara de ultimele saptamini cind poate declansa contractii. Si eu personal profit din plin
Te pup,
Ana
Marcelle spune:
Bine ai venit printre noi Ana!!
Ce bucurie, suntem din ce in ce mai multe.
Cu durerile si eu am avut prin burtica si mai am dar mai rare de cand iau utrogestan, asta de vineri.
Cu , multumesc pentru raspunsuri.
Marcela - 5-6 saptamani.