Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Da, Rain,
Cristalina are drepate.
Iti tin pumnii sa fie bine.
Multumesc Cristalina.
Tu ti-ai facut H.C.G-ul????

Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nu am facut teste pentru hormon...stiu ca la mine s-a tot intensificat 4 zile la rand culoarea de la liniuta...deci concentratia hormonului in urina creste.
Astept sa vad ce zice nenea doftorul, incerc sa ma bucur acum cat pot pentru ca oricum o sa ma sperie cand o sa ma duc la el, cu toxoplasmoza mea, asa ca macar acum sa fiu relaxata...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Marcelle, imi pare rau, dar nu stiu sa te ajut cu HSG. Tot ce stiu despre asta e ca in primele zile de sarcina (sau chiar in prima luna), valoarea lui trebuie sa se dubleze de la o zi la alta. Dar nu stiu cat de sigura e informatia asta. Eu nu mi-am facut testul de sange, pentru ca a doua liniuta a aparut foarte repede si a fost bine conturata, asa ca nu am avut dubii.

rain, iti tinem pumnii, dar parca nu mai am nici eu rabdare pana sambata. Hai, da-ne o veste buna!

cristalina, eu stiu ca daca infectia cu toxo e anterioara sarcinii (adica e vorba de acel IGg) nu sunt probleme. Doar daca iei toxoplasmoza in timpul sarcinii, atunci sunt probleme. Oare ma insel si n-am inteles eu bine?
Despre mine, ce sa va spun... Am observat ca de cand iau pastilele astea de Duphaston, am inceput sa am si eu niste simptome vagi de sarcina, ca pana acum nu aveam nimic (de-aia ca au intensificat hormonii). Adica azi mi-a fost cam greata si nu mai pot sa vad chiar orice mancare in fata ochilor, cum se intampla pana acum. La sarcina cealalta n-am avut nici un simptom si mi-a intrat o idee fixa in cap ca am pierdut-o de la insuficienta de progesteron, si de aceea nici nu am avut simptome de sarcina. Daca e asa, sper ca de data asta sa fie altfel.
Voi cand ati avea termenul (DPN-ul)?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Mitzura crezi ca eu mai am rabdare?
Uite alta chestie care mie se intimpla si nu pot sa mi-o explic, mananc ca o disperata, imi e tot timpul foame, mai ales seara, la ore tarzii, iar asta nu mi se intimpla pana acum, eu chiar nu mancam dupa ora 6-7 seara nimic, iar acum la 10-11 ma apuca o foame de lup, si nu pot sa nu mananc, ca mi se face rau.

nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Salutari, dragi !
Imi pare asa de rau ca nu mai am rabdare sa scriu deloc!
Citesc ce ati scris dar cind imi vine rindul... de fapt am dormit mai mult dimineata iar eu nu ma pot conecta decit pina la ora 8.00.
Ma bucur f mult ca au mai aparut dragute.
Felicitari si sa ajungem cu bine la termen. Iar apoi, concurs de impins la carucioare!
Eu tot cu greata pina in tavan, dar macar nu vars deocamdata. Vagi dureri de burtica desi iau Duphaston...
Colonul se destinde in partea dreapta si ma doare citeodata ca in apendicita...Sau poate ca e si corpul galben de vina dar eu simt matzul cum se destinde cind ma doare... se simte si daca pun mina ca sunt slaba...
Mitzura nu-ti fa griji - am vazut un documentar cu o graviduta carte a dus sarcina la termen desi avea un fibrom imens...
De HCG : am val normale in mUI/ml - In sapt 3-4 : 9-130.
Cred ca depinde mult de laborator. Mai tirziu are relevanta cind se face triplul test
Va dulce si aveti grija de voi!
Ina in sapt 8 si ingerasul ei scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

[quote]Originally posted by butterfly
[Colonul se destinde in partea dreapta si ma doare citeodata ca in apendicita...Sau poate ca e si corpul galben de vina dar eu simt matzul cum se destinde cind ma doare... se simte si daca pun mina ca sunt slaba...

pe zi ce trece ma regasesc in ceea ce scrieti voi, vreau sa spun ca si pe mine ma doare in partea dreapta, acolo unde este apendicul, iar pana acum nu m-a durut, ca sint operata de apendicita de multi ani ....asa ca o sa reduc cu o zi asteptarea, maine imi fac testul!
va pupicesc dulce

nicole

Mergi la inceput

Buna dimineata!
La mine treaba cu toxoplasmoza e mai complicata...Am facut in 1999 o forma destul de complicata...cateva luni de stat la pat si pe urma tomografii computerizate si vizite multe la neurologi...
Cert e ca dupa multe ture de tratament nici macar in primavara asta titrul anticorpilor, IgG, are valoare mult prea mare...Doctorita mi-a zis ca avand asa antecedente trebuie tinuta sarcina sub observatie. Am avut si o "combinata alpina" cu CMV de mai mare dragul...asta e. Sper ca o sa fie bine si incerc sa nu ma stresez prea tare.
Sanatate maxima si pupici pe burtici!
(mi-ar place sa pun si io maimutoi in mesaje dar lucrez pe asa o nenorocire de calculator ca niciodata nu reusesc...:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Dragele mele,
multumersc pt raspunsuri.
Mitura si eu stiku exact pe cineva acre a nascut un copilas super frumos si avea un fibron de toata frumusetea pe care i l-a scos la nastere( cezariana). Nu te impacienta.

Nicole, si eu am avut exact simptomele tale, deci eu cred ca esti . Si eu sunt si eram asa cu foamea, si pana sa nu raman nu aveam probleme de genul asta.

Cristalina, eu cred ca o sa fie totul bine, de fapt sunt sigura. Si eu asa stiam ca e mare problema daca o iei in timpul sarcinii.Eu stiam o doctorita care dorea sa se contamineze inainte de sarcina ca sa fie sigura ca nu-i apare in timpul sarcinii., deci fii fara grija.

Butterfly,
multumim de primiri.

La mine DPN este 13 iulie. Mitzura, vad ca suntem aproape una de alta.
HGG-ul eu mi l-am facut sa vad daca am nevoie de hormoni pt sustinere, nu ca nu as fi fost sigura ca nu sunt.
Sunt . Si pana la urma valoarea este aprox buna pntru 3-4 saptamani de la conceptie.Cred ca m-am speriat degeaba.
Voi aveti pete pe chilotei? Eu am ceva portocalii, murdarii, dar nu
maronii,nici sangerii. Voi aveti?
In rest simptome nu prea am. Somn, mancare si uneori dureri de burtica si petele astea care ma inverveaza.
Ieri mi-am facut amalizele de sange si urina si sunt BUNE.
Ma bucur tare mult pentru aceste analaize,
Sper ca voi sunteti bine,
Va pup,
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

felicitari fetele, sa aveti o sarcina usora si fara complicatii.Eram la un pas de a ma inscrie si eu printre voi. Am crezut ca am invins chlamydia si ca bb va veni si la mine, dar se pare ca ea m-a invins pe mine.Ciclul meu s-a prelungit de vreo doi ani de la 28 la 31, ei uite duminica era ziua 31, i-am asteptat toata ziua, nu au venit si i-am asteptat si chiar nu voiam sa-i mai primesc, dar uite ca ei s-a incapatanat si au venit azi usurel , au batut la usa, eu nu am vrut sa le dau dr, dar au navalit peste mine fara ca eu sa am drept de a riposta.Azi e ziua 35si uite asa o iau iarasi de la cap si incerc sa ma tin tare , desi uneori simt ca nu mai pot rezista dupa 5 ani de incercari

Ioana

Mergi la inceput

La mine zice ca ar fi 19 iulie...
Pete oricum e normal sa fie....cica galbui...care e un fel de portocaliu deschis, nu?!...hehehe.
Am citit aici pe site la "odiseea..." ca e normal, asa ca nu m-am ingrijorat.
la mine au fost portocalii, nu maron, nu roz, atunci cand trebuia sa vina menstruatia....acum sunt galbui. Parca vad ca nenea doftorul zice ca am cine stie ce...
Simptomul care ma deranjeaza (si care in acest moment este singurul...hehehe) este ca ma dor sanii...si mie imi place sa dorm pe burta! Absolut neplacut!...:)))

Mergi la inceput